Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Site adresi:http://9dragons.acclaim.com/
    Open Beta Hakkindaki aciklamalar icin tiklayin

Saolin kesisleri tamamen dis dunya ile baglatisi olmayan kendi koylerinde yasayan kendileriyle ic ice bir hayat geciren insanlardi bunlar çinin yuksek rakimli yerlerde yasarlardi.

dovus sanatlarinin cıkma sebebi ilk once kendilerini egitmekti ama baktilarki kendi yasamlarina mudahale ediliyor bu egitimi dısa vurmak icin dogadaki hayvanlardan esinlenerek cıkardiklari cesitli dovus taktikleri ve senaryolari vardir.

bunlardan bir kaci bu oyundada cok acik sekilde gosterilmis gordugum kadariyla oyunda 3 cesit silah var ama bunlar sadece gorduklerim

birtanesi kapa bir tabirle supurge sopasi bu sopa saolin kesislerinin evlerini supurmekte kullandiklari supurgenin uzun sopasi bunu bir savas aletine donusturmeyi basaran bu insanlari bu oyun ornek almıs tabi bu sopanin cesitli degisik sekilleride var ucuna bir sivri mizrak ucu gibi birseyin yerlestirilmesiyle olusan mizrak dedigimiz bir silah birde bicak bilemede kullandiklari oval bir silahi yerlestirerek yaptiklari bugunki orneklerinide silkroad online da ilk baslarken aldigimiz spear silahi ucu yuvarlagin yarisi seklinde bir silah.

3. silahimiz geniş agizli kılıc bunu ultima online daki scimiter (yanlıs yazmıs olabilirm) ona benzetebilirsiniz bu silah tamamen saolinlere disaridan sokulmus bir silah genelde çindeki imparator ordularinda kullanılırdi.bu silahin ozelligi tamamen yarma silahi olmasi bu silahla bir insani yariya kadar bolebilirsiniz bu oyundada bunu gordum ve cok guzel bir kullanis tarafi var.

birde bu silahlarin kullanıslari var cok guzel sekillerde kullanılan bir haraketin diyer haraketi tamamladigi guzel bicimlerde kullanılır
    oyundada goruyoruz supurge sopasini kullanmayi cok guzel yapmislar cok beyendim mesela sopayi yere dik bir sekilde koyup direk rakibe itmek ve rakipten sektigi anda bacaklarin altindan gecip sert bir sekilde rakibe atak yapmak cok guzel cok beyendim bu oyunu.

son silah umdugum silah insallah yapmıslardir tabiki bazilarinizin bildigi gibi katana dan bahsediyorum bu silahlarin şahi diye bilinir cok guzel sekillerde kullanılıyor bunlarida sci den sonra çin ordulari bu silaha yonelmislerdir bir insanı boydan boya bir darbede kesebilicek bir silahtir.

The League of Beaggars(dilencilerin dernegi):bu sinif tamamen bir yanıltma ve hilebazliklar sinifidir buradaki dovusculer belirli bir silah kullanmazlar genelde hep sarhos takliti yapip karsisindakini yanıltırlar yaptiklari haraketler tamamen dengesiz gozukur ama cok ustaca bir denge yatar altinda rakibine karsi dengesi bozulmus bir goruntu sergiler ama bu tamamen bir hiledir.bu sinifta cok guzel haraketler var sarhos takliti yapip karsinizdakine gucsuz bir goruntu sergileyip ama onu yendiginizi dusunun.

2. sinif
    Brothershood of Thieves(hirsiz kardesler):Bu sinifta tamemen silah kullanılır genellikle uzun mizrak tarzi silahlar vardir ucu sivri veya 2 ucu sivri silahlardan bahsediyorum cok guzel kaleografileri vardir uzun silahla yapilcak bircok haraket var.bu class zannedersem tamamen sehirlerden uzak yerlerde yasiyorlar hizrsizlik ve kapkac olaylarina karisip buraya kacıyorlar
    bu sinifta kullanilan silahlara ek olarak balta ve 2 li keski aletide kullanılıyor bu silah ufak sopalarin uclarina keskin kancalar takılarak yapiliyor

3.sinif
    Secred Flower(Gizli Cicek): Bu sinif ismindende anlasildigi gibi gunumuz oyunlardaki gizlilik icinde isini halleden guzelligini on plana cıkarip olumcullugunu onun altina saklayan bir karakter sadece ufak caki veya dagger gibi silahlar kullanir zehirli silahlar.isini tamamen gizli yapar bu sinifta sadece kız karakter ver erkek oldugunu zannetmiyorum.ama karakter haraketleri ve birazda buyu on plana cıkıyor gibi.

4.sinif
    Heavenly Demon(Tam cozemedim):Bu karakter oyundaki en baba denilebilicek karakterlerden biri genellikle silaha ihtiyac duymaz cok etkili tekmeleri ve teknigi vardir.ellerini bacaklarini bir silah gibi kullanir.ama tabiki bir silahida vardir genelde tek elle tutulan silahlari kullanır cok etkili bir butunluk icinde rakibine saldirir gercekten cok guzel bir karakter olucak bu tavsiye ederim

5.sinif
    Wu-Tang(bu bir dovus stilidir):bu sinif gercekten mukemmeligi yakalayan bir sinif silaha neredeyse hic gerek duyma tamamen ama tamamen elleri kollari haraketleriyle dovusur bu dovus stilinide azda olsa buyu mevcuttur.Wu-Tang bir hayvandan esinlenerek saolinlerin yaptigi cıkardigi bir dovus stilidir ama bunun adi farkli bisi tabi wu-tang o stille akrobasi ve buyunun birlesiminden meydana gelir cok guze hareketler mevcut genis bir yelpazesi mevcuttur.

6.sinif
    Shaolin(şaolin):Bu sinifi herkez az cok duymustur.şaolinler tamamen kendilerini egitmek amacli kurulmus bir sinif aslında gercekte boyle ama dedigim gibi kendi hayatlarina karsina oldugu icin boyle seylere yoneldiler.şaolinler genelde cok basit 3 denklemi sanatlarina yansitmislardir denge guc ve irade bununlarla egitim gormuslerdir kullandiklari silahlar neredeyse hic kesikin degildir ama kullanmayi bildikleri icin bu sorun olmuyor.Genelde bu silahlarla eklemlere ve vucudun hassas noktalarina hedef alırlar ve cok etkileyici etkili bir stilleri vardir neredeyse dengesiz bir saldirisi yoktur.Bu sinif gercekten ovguyu hak eden bir sinif

FORUMTR DEN ALINTIDIR ORADAKI YAZANDA BENIM ZATEN BU FORUMADA YAZMAK ISTEDIM

BILGI PAYLASTIKCA BUYUR. SAYGILAR...

oyun hakkindaki herseyi buraya yazin ben yanitlamaya calisicam tesekkurler.

• paylasim icin tesekkurler. keske bir kactanede SS koysaydin

Bu arada server kapalıymıs gelecek hafta acılcakmıs "sitesinde öle yaziyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 15 Aralık 2006; 17:52:23 >
  • ben oynuorum arada tavsiye ederim skill kasma falanda var yani sırf ole exp al sp al git skill al dal diil guzel yani
  • Birazdan bende bildigim kadarıyla bişeyler yazıcam arkadaşın yazdıklarını pekiştirmek amacı ile oynamak isteyenlerin çok işine yarıcagına eminim tamamen kendi bilgilerimden oluşturacagım icn biraz zaman alıcak ama olsun.
    Herzaman okuyorum forumda yazılanları işime yarayan çokşey öğrendim birazda benim katkım olsun dedim Oyun acılmadan yetistiririm umarım... Şaka bi yana 1 saat içinde(yemek yiyorumda bu arada ) burada görebilirsiniz umarım işinize yarar oyunun OB si daha acılmamış olsada bekleyen cok kişi olduguna eminim başlamadan biraz bilgilendireim istedim

• iyi olur aslinda benimde yazdiklarim oyunun karakterleri hakkinda ve kendimden gelen bilgiler bu konuda cok bilgi sahibi olamama ragmen bilmedigim cok sey var bu bilgileri nereden biliyorsun derseniz aslinda ben çin kultur sanat dernegi uyesiyim. ve dovus sanatlarina cok ilgim var bu yuzden bu aktardiklarim gercek bilgiler. silahlarla ilgili olan kısmı
  • iyi olur aslinda benimde yazdiklarim oyunun karakterleri hakkinda ve kendimden gelen bilgiler bu konuda cok bilgi sahibi olamama ragmen bilmedigim cok sey var bu bilgileri nereden biliyorsun derseniz aslinda ben çin kultur sanat dernegi uyesiyim. ve dovus sanatlarina cok ilgim var bu yuzden bu aktardiklarim gercek bilgiler. hele hele silahlarla ilgili olan kısmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladığım kadarıyla üstteki mesajına 'hele hele' yazmayı unutmussun ve mesajını yeniden yazmıssın

mesajın üstünde değistir butonu var ordan mesajınla ilgili hatalarını düzeltebilir veya eksiklerini tamamlayabilirsin hem böylece de kötü bir görünüm oluşmaz
  • oyun pvp üzerine mi nasıl bi ss alsak iyi olucak arkadaşlar..
  • Silindi...

Buraya yazdıgım rehberin boşa oldugunu anladım.Yeni baslayan arkadaslar direk son sayfadan okumaya baslayıpta şu hangi karakter bu hangi skill bu bolumde yazdıgı halde 2 dk sını ayıramayıpta gerekli butun bilgileri ogrenmek istemediklerinde,bunun yerine durmadan sorular sorduklarından dolayı buradan kaldırıyorum.Zaten bir degeri kalmamıs durmadan herseyle ilgili sorular sorarakta ogreniyorsunuz.Bundan sonrada pek paylasımım olucagını sanmıyorum.Zaten paylasımı hakeden arkadaslar arastırmacı arkadaslar o yuzden kendimi yorupta uzun uzun acıklamaya gerek yoq o arkadaslar 10dk lık arastırma ile herseyi bulablidiklerinden, arastırmaktan yoqsun arkadaslarlada bisey paylasma geregi duymuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 12 Şubat 2007; 22:18:55 >
  • Emeğine sağlık güzel çalışma olmuş
  • Beyendigine sevindim oyundan biraz sıkılmıstım orada ilgisi olan arkadaslara bi yarrım dokunsun istedim sen hepsini okuyabildinmi bu arada
  • valla hepsini okudum cok saol ben oyuna girmedim sadece bu oyunun tarihcesi hakkında bilgi verdim sen detayli vermissin ellerine emegine saglık

birde oyuna nasil uye olucaz nasi giricez gibi herkezin anlayacagi dilden resimli anlatim aparsan cok iyi olur cok tşk ederimm..
  • Hehe haklısın ama daha sitede bile bilgi yoq o yuzden o tur bilgiler vermedim.Tamamen oyun içi bilgi verdim girebilecek kişilere... Ben suanda CB de oldugumdan rahatım yerinde o yuzden pek arastırmadım OB ye nasıl giricem diye.Resim yerinede Clanların yanına dovus stilleri hakında bilgi olsun diye Videolarını koydum.Yarın belki guzel bir kac skillin resimini cekip koyarım gercekten grafiler guzel benim emektar ekran kartım 5200 de bile guzel cıkıor herkesin beyeniceginede eminim agaclar manzaralar filan cok guzel dizayn edilmis.Bi kac resim koymayı dusunebilirim ama upload etmek filan cok ugrastırıcak o yuzdenoyun acılınca herkes denese daha iyi olur.Bugun bukadar yazı yazdım.Oynayacaklara kolay gelsin ve ingilizcesi olanlara forumlarının tam adreslerini vereyimde biraz bilgi edinsinler OB hakkında benim tam anlatamadıklarımda olablir oradan daha acıklayıcı bilgiler bulablilirsniz.2 yerdende bilgi alablirsiniz karakterler vs. ama EU OB ye katılmanızı tavisiye ederim bölge bakımından daha sağlıklı fakat 22 sinde CB kapanıp 23 aralıkta OB ye geciceginden birazdaha beklemeniz gerekicek US versionuna(18 aralık) nazaran... 2 sininde sitesinde acıklanır ve download linki verilir zaten cıkmasına az kaldı...

US version Forum http://phpbb.acclaim.com/9dragons/
    EU version Forum http://www.persistentworlds.co.uk/Forums/Forums/tabid/152/afgroup/16/Default.aspx

• Bu verecegim Forum sayfasında Hybrid classının butun skilleri var.hangi lvl da kac puanla alınacak gibi bilgiler ve özellikleri hakkında bilgi edinilebilinir.Fakat bu Beggar clanının Hybrid skilleri ama her clanın hybrid classının skilleri aynı sadece ismleri farklıdır.Ufak bir bilgi olsun neler yapablidigi hakkında olsun diye koyuyorum.

Çeviricek önemli bir yazı olmadıgından 2.posttaki skillere bakmanız yeterlidir...

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=5407
  • Bi kaç resim istendi bende koyayım bari

Benim Ana charım ve en sevdigim Heavenly Demon(Blood Demon/Tanker) oldugundan onun resimlerini koyacagım

Heavenly Demonlar ilerki seviyelerinde Meditasyon yaparken havaya yukseliyor...

Heavenly Demonlar Kosarken yeri yararak gidiyor ateş şeklinde(kırmızı) ışık cıkarıyorlar...Bu ozellik hepsinde var fakat ilk seviye Lightfootunuzu master yani LvL 10 yapmanız lazım ve bu skill trainerden degilde moblardan dusen bi kitapla ogrenebiliosunuz.her Clanın koşması farklı renktedir...

Buda havaya fırlamıs vururken

Heavenly Demon Tanker(Blood demon)Stun ozelliği kullanırken gökyüzünden yıldırım indiriyor adamın kafasına

Bunuda öylesine cektim en azından silahın parlama effeckti gozukuyor

Buda Nuker Beggarımımla bi Buda heykeli cektim okadar mobun arasında

Daha guzel manzaralar cekicektimde yakınlarımda yoqtu daha sonra eklerim bide benim makinada gordugum kalitede cıkmadıgından beyenmiyebilirsiniz.Herkes kendi makinasında gormesi gereken manzaralar var gercekten

resimleri önizleme yaptım buyuk cıkabilir ilk uploadım oldugundan mazur gorun buseferlik boyutu ayarlarım bidahakine

Adamımın ustundekilerden daha guzel giysiler var fakat vendorlardan alınan giysilerin durabiltysi dısında hic bir etkisi yoq sadece chestlerden cıkan veya moblardan drop olan(oda cok zor) giysiler stat ekliyor.Diger turlu hepsi aynı oldgundan fazla ugrasmadım ustumle...zaten questlerin verdigi giysiler var ozel bi kac sey ekleyen onları kullanıyorum bende

• resimler guzel ya oyun bide biraz karısık detaylar cok galiba simdi 22 sinde eu server acilcak sanirim biz onamı giricez?
  • çok güzel bir oyunmuş
  • oyun güzel emeğinize saplık ikinizinde.

bu oyunu ben bi kaç video izledim skill efect leri hiçbi oyunda görmedim ben süper yanı ole geçip karşısına kolunu sallamıo takla atıo bişiler yapıo zıplıo ters dönüo hamuda kalkıo vs.vs. çok deişik güzel bi oyun...

bunuda 2moons gibi acclaim aldı ama bunu erken çıkarıolar 2moons da oynama yapıolarmışta bu kadar uzun ne tür oynama yapıolar annamadım valla
  • ya 2 moons u kotulemek gibi olmasin yanlıs anlamayın ama oyle beklediginiz kadar iyi bir oyun olmayacak bu oyun baska hicbir oyunda olmayan dovus sanatlarini ele alıyor bircok dovus stili var ve hangi oyunda kung-fu gibi dovus sanatlarini yapabiliyorsnuz bunda gercekten cok cesit var yukarida en basa yazdim zaten gercekten grafikler birazdaha iyi olsa cok ama cok tutulur die dusunuyorum tabi benim dusuncem bu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.