Abi duzgun okumadan yazı yazıyorsun tam kesin olmasada o konudada bilgi vermişim zaten bize uygun olacak versiyonu tamamen acıldıgında malesef pralı olma durumu var yani EU versionu...Digerine gelirsek US versionuuda Amerikaya baglı olmayan ulkelerin dısındaki IP ler banlanıp baska ulkelerin US versionuna girmeleri engellenecek diye bilgiler dolasıyor.Artık saglam yapılı oyunların pek belesh olmasını beklemeyen belesh olsada bazı kısıtlamalar getittirilebilinir oyunlarda buda sıkıntı yaratabilir biz oyuncular arasında tabii
kardeş bide ben şeyi istiom lvl kasmak kolaymı yani senin 57 lvl heralde o char o lvl elrde çok zorlaşıomu o kdr deilmi yoksa kolaymı yani genel olarak???
bide şimdi kafam karıştı ne olursa olsun yani bi kaslik olmassa 23 ünde EU çıkcak demi??
Hehe istedigin seyi sormak senin pek hosuna gitmicek Benim char LvL 47 ye denk geliyor ve o lvlde bile cok zorlasıo... Cok zorlasıyo derken kasarsın full gine gunde 2 lvl atlıyorsun ama moblar senin lvl ine gore olanlar %0.30 civarı veriyor ve baya mob kesmek durumunda kalıyorsun.Basta solemememin nedeni sizin bastan sogumamanızdır ben sogudum acıkcası ama item filan dustudugunde tabii gaz yapıp devam ediyorsunuz ve bi sure sıkıntınız filan geciyor.Her oyunda boyledir zaten Mobların LvL leri yazmıyo fakat renklerle belli edilmis durumda zordan kolaya dogru Kırmızı-turuncu-sarı-beyaz(Kendine en uygun mob LvLi)-yesil-mavi-lacivert olarak degerlendiriliyor ve sarılarda bile epey zaman harcıosun 15 sn civarı aslıda iyi bi durum cunku 15 sn de bir en cok kullandıgın skill olan Stun skilli actif oluyor ve cok isine yarıyor maba daldıgın an success olursa vurusun yani vurabilirsen (miss lemesse)& sn boyunca stun oluyor ve %50 ye kadar filan hic damage almadan savasabiliyorsun.Tabi bu ozellik tanker a ozgudurDigrlerinin stun gibi olan ozelligi paralizedir ve 25-30 sn de bir actif olur ama daha uzun sure etkisiz bırakır 9-12sn gibi.Bu olaylar mob kesişinizi biraz kolaylastırsada en kısa surede kesen gine tanker dır.İster damage(str) agırlıklı gidip az misslemeyle kesersiniz , ister Crit(Dex) agırlıklı gidip az damage fakat misslemeden ve critleyerek kesersiniz.Bu olay Hybridin dovusunede uygun fakat onda kendinize basta bi yon belirlemniz lazım close combat mı yoqsa azda uzaktan savasıcagınızı belirlemeniz lazımdır.LvLi sorarken gine char acıklamasına geldim ama siz sordukca aklıma gelen bilgileri ekliyorum kolaylıkları gosteriyorum
abi sen oynuyorsundur die ben almak istemedim yoksa nie almıyımki elinde bos bi sifre varsa ver linkide ver bugun indireyim cumaya kadar bakayim oyuna istersen.
Sana dedim kendiminkini degil zaten elimde var bu forumdan bi arka yardım etmistim.2 tane almıs oda birini verde arklara verelim dedim ondan elimde 1 tane daha var hic kullanılmamıs.PM le veriyorum linki filan link fileplanettir ve uye olman vede indircegin linkte biraz sıra beklemn lazım az olanı secersin fakat kapama direk indir cunku bazen ID pass filan ister indirirken yarıda filan kaldıgında.Şanslıysan tek seferde indirirsin bende kotalıydım ve sanslıydım tek seferde indi bi arka gecen gun yine yardım ettim LvL forumlarında kota sorunu yoqtu bu sefer baska sorun cıktı indirirken %89 da bu Pass isteme olayı yasamıs
tamam file planet e uyeliyim var zaten biliyorum orayi galiba sıra beklemeden birkac indirme hakkı kazanmıstım bilmiyorum bakıcam simdi saol ilgin icin
Onemli degil bildigim elimden gelen konularda yardımcı olurum.Bu zamana kadar cogunlukla okudum baya yardım aldım biseyler yazmadan şimdi bildigim seyleri yuzıyorum daha dogru sekilde bilen varsa duzeltsin
çok saol akrdeş sabırsızlıkkkkla bekliyorum EU yu
ben bu oyuna kafayı taktım kardeş zorda olsa adam gibi aksacam oynıcam sevdim bu oyunu...
Eu icn cok fazla beklentili olma bence dedigim ve koydugum ing. yazıda gordugun gibi OB die bi yazı gecmiyor malesef sanırım CB nin 2 . aşaması gibi bisey olacak biz deneyenler icn fakat US inki acılıyor.Bugun olmamasının sebebi diger 2 clanıda oyuna sokabilmek oda aynı tarihlerde acılır ve hangisine girmek daha rahat ise ona girersiniz...Sanırım Eu version OB ye 7 yada 10 Ocak gibi girecek ee ozamanda herkesin bekledigi 2moons gelicek ona bakıcak millet...Belkide US yani acclaiminkinin erken OB ye girme sebebi 2moons u bekleyenleri azıcık oyalamak
kardeş ben EU ya kayit oldum orda bi iki tane ilk kayıt olurken diodu hemde oyu register beta testing diodu yani açılcak o OB olcak yoksa ole kayıt yaptırmaslar....
O akyıt kac aydır orada ama neyse yap iste o CB ye secim icn her oyun ole 2moons taki gibi belli sitelere davetiye vererek kendi kuralarını olusturmuyor...
oyunu indirdim simdi kuruyorum patch yapiyor.
tekrar sağol hunter kardesim birde msn vereyim butun 9dragoncu arklar icin detaylı konusalım ulmo17@gmail.com ekleyin 1 msj atın yeter
beyler 9dragons eu beta serverina account ve sifre alabilen varmi 4. gun hala gelmedi
O verdigim sifreyi aldıgım kişi degistirmis heralde o beyenmedi zaten oynamıyor oda bu forumdan Emre36'ydı sanırm gordugumde sorarım ona dogrusunu gonderirim gine sana
tamam saol birde bisi sorcam senin elinde boyle 2. account olarak kullandigin bi account varmi peki?
Yoq iste birisine veririm diye aldım o acc ı zaten elimde olsa onu verirdim.Zaten elimdeki 2. acc ı vermis oldum sana her acc da 3 char acabiliosun 2. acc da işime yarardı ama sana verdim onunda sifresini degistirmis heralde gorusucem cocukla
tamam saol ilgin icin bekliyorum 4 gozle sifreyi :D
xıah benzıyor aradakı tek fark kan
bu oyunun karakter yapilandirmasi baska oyunda yok bunu bil uzak dogu teknikleri hangi oyunda var
Hiçde benzemiyo gecen indirdim xiah ı daha onceden de denemistim ama unutmustum hazır kota dolmamısken bakayım bidaha dedim fakat neden bıraktıgımı anladım Ufak haritalar birbirine portallarla birlestirilmis ve etrafa lvl gore moblar serpilmis bir oyun gidip quest arama derdi yoq fakat bu bir eksiklik ve cok fazla kolaycılıga kacmıslar Skill sistemide pek beyenmedim sitedigin skilli acmaya calısırken bu sefer ustune pek bisey giyemiyorsun.Baya bi lvl atlaman lazımki istediklerin olsun...Bu oyunda ise(9dragons) statlara baglı hic bisey yoq sadece senin istegine baglı crit sitiyosan (dex) damage istiosan (str) dayanıklı olmak istiyosan (con) xiah ta ole bi sansın yoq skillierini kullanabilmek icn mecburen once seni zorunlu tuttugu stat a yogunlasman lazım ki mage zorunlu stat olarak dex (attack rating) vermisler ve dex verdiginde sadece silahlarını ve skillerini acabiliyorsun mana poola magic attack a filan hic katkıda bulunmuyor ve ben ranged skillimi actıgımda benden 20 mp istiyodu ve benim toplam mp zaten 20ydiEklemeler ringlerle yada necklerle oluyor.Şansıma dustude biraz yukseltebildim fakat pek beyenmedim oyunu(xiah) okadar ovmeye degecek bir oyun degil yani kendi topicindeki gibi