Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okadar kısa surede bekleme zaten cok gelmiyen var vede 23 undeki phase icn kesin yeni testerlar alırlar.Artık ozamana kalmıs olablir fakat ilgileniyorum sana verdigim sifre ile sordum cocuga simdi cevap verirse bende sana vericem.
    Bugunde diablodaki ve Ryl2 deki gibi Gamble vendor buldum yani identifysiz silahlar var ve bunları alarak baya bi para vererek guzel ozellikli silahlar elde ediyosunuz.Fakat oraya gittigim lvl yuksek oldugundan oradada cıkan silahlar low lvl oldugunden genelde isime yaramadılar...
  • ohh ohh yeni kesifler neguzel yaw valla oyunda daha kesfetmedigin bircok sey olsa gerek. neyse artik bende gelsemde beraber oynasak :(:( ama olmuo iste o sifre isi bir an once olsada gelebilsem ugraslarin icin saol
  • Tabikide daha kesfedilmemis yerler var en azından su anda gitmeidim 2 ana sehir ve dungeon var.Cok yuksek lvl istio ben 50 civarı 216 ya kadar yolu var ama bu lvlde bile cok zor atlamak bakalım nolucak daha ilerde oynayamıyorum zaten bosa zaman resetlensin yawas yawas kasıcam paralarımı harcadım zaten gamble da bakiim neler cıkıo die...Sifre olayınıda arkadasım degistirmistir belki dio oda halledicem dedi bende sana yollarım gine.Ama bravo bakayım diye benimkini istemedin bende senin istegini geri cevirmek zorunda kalmadım.Tesekkurler bunun icn...
  • benim icin verdigin emek yeter abi bide accountunumu isticem utanmadan

oyle bisi gecmedi zati aklımdan

• oyuna giremiyorummmmmmmmmmmmmmm

• Giriceksin merak etme OB tarihi 1 gun one alındı EU versionunda ve 18 inde acılması beklenen US versionuda Cb ye bi sure daha deva etme kararı aldı bazı sorunlardan dolayı benim oynadıgım serverdan gelen mailde soyle guzel bir haber var oynamak isteyen ve oynayamayanlar icn...

On Thursday 21st December at 23.59 BST (British standard time) we will be shutting the game down, wiping all characters and preparing the game for the next stage of beta.

We will then re-open the game at 09.00 BST on Friday 22nd December. From this point on we do not expect to have to wipe characters again. So you can play throughout the Christmas holidays safe in the knowledge that your characters won't be wiped.

Cuma gunu girmek isteyenler girebilecek yani OB oldugu icn belli bir sınırlama yoq sanırım ama US versionundaki oyuncularda geleceginden baya dolucak gibi ama bi akc server olucak sanırım icnden PK normal server filan yanee

• sevindirici bir haber cok saol
  • Nedemek arkadasım hem senin icn iyi oldu indirdin sifreyi halledemedik oynayamadım ama sansına 1 gun onceye alındıHemde diger oynamak isteyenler fazla beklememis olacak.Yalnız sitesi halen yenilenmemis oradan su anda bosuna kayıt yaptırmayın yani arada sırada forumları okuyun siteye bakın ben gordugum zaman buraya koyarım download ve account linkini
  • hmm tamam bende bakayim arada bir yarin bakarim mesela cok saol hersey icin
  • ben oyunu ındırdım clıentı acınca checkıng versıyon dıo sonra server hatası verıyo. sorun bende mı yoksa oyunda mı ?
  • sen yanlıs client ı indirdin o us version o server kapalı dostum yarin eu versiyonu aciliyor onu indirmeni tavsiye ederim ilk sayfada eu versiyonun sitesi var
  • İndirmek icn acele etmeyin benceCunku indiriceginiz CB nin clienti olablir.Normal gununde siteyi ve Forumunu takip ederseniz yanlış yapmadan ve zarara girmeden oyununuzu oynayabilirsiniz herzaman once accountunuzu almaya calısın sonra indirdiginiz seyler bosa gitmesinSitesi halan yenilenmemis yani su anda OB icn client yoq daha sonra bilgi verirler zaten ana sitesindehttp://www.9dragonsonline.com/ ve linkini koyarlar clientinin...http://www.persistentworlds.co.uk/Forums/Forums/tabid/152/afgroup/16/Default.aspx burasıda forum linki oradada bilgiler var OB ile ilgili biraz okursan zamanını ve indirmen gerek clientide orada acıklıyabilirler

• ingilizcesi olan varsa cevirsin
    "So what is the schedule?

On Thursday 21st December at 23.59 BST (British standard time) we will be shutting the game down, wiping all characters and preparing the game for the next stage of beta.

We will then re-open the game at 09.00 BST on Friday 22nd December. From this point on we do not expect to have to wipe characters again. So you can play throughout the Christmas holidays safe in the knowledge that your characters won't be wiped.To re-enter the game, simply log back in on your existing account. There will also be a special Christmas event that will be unveiled when you re-enter the game.

Whatever you are doing this Christmas time, have fun and enjoy 9Dragons (if you get a chance in-between all the other festivities!)

We look forward to seeing you in the game, now and in 2007.
    "
  • persembe gecesi yani 21 kasim saat 23:59 da beta test kapatılıcak butun karakterler silinicek

sonra 22 kasim saat 09:00 da acilicak kimse beklemicek butun karakterler silinip bastan acilcak vs. vs.

benim ing bukadarina yetio
  • heralde yeni yılda oyuna herkes girebilecek vs..
  • yeni yıl degil yarin 9 da işte onlarla aramızda 2 saat var 11 12 gibi bizim burada acılmıs olucak cuma gunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

persembe gecesi yani 21 kasim saat 23:59 da beta test kapatılıcak butun karakterler silinicek

sonra 22 kasim saat 09:00 da acilicak kimse beklemicek butun karakterler silinip bastan acilcak vs. vs.

benim ing bukadarina yetio

Dogru cevirmisn ben herkes az cok anlar diye oraya direk mailimdeki koymustum.Halen sitesinde bi degisiklik yoq iste forumlardan haber alıcaz artık anca yarın duzenlenir site heralde isteyen CB clientini indirsin tabii kota sorunu olmayan heralde bi patch le hallederler cunku yeni client e herkes yukleniceginden cok yavas indirebilirz buda cok kotu olur
  • bana mail geldide orda yazıyor du 2007 fln ......
  • bende butun clientler var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.