Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen mailde seni yonlendirio zaten once bir siteye uye oluosun sonra o key le o siteden accountunu yaratıosun.Elinde o varsa gonul rahatlıgıyla orada verdigi linkten indirebilirsin.Am su anda yeni clienti koyuyo olabilirler o yuzden sorun olmus olabilir
  • sen oyuna uye olur olmaz key mi geldi mail ine?
  • http://img249.imageshack.us/my.php?image=fafafafzg6.png

arkadaslar ben uye olmadım siteye girdim bi baktım dırek logın ne isss
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

http://img249.imageshack.us/my.php?image=fafafafzg6.png

eğer 2moons veya bots oyunlarından birine üye olduysan o üyeliğin bu 3 oyun için de geçerli olur

3 ü de ''acclaim'' yapımı oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

http://img249.imageshack.us/my.php?image=fafafafzg6.png

Ogirdigin yer US versionun sitesi ve halan CB de.Play tusuna basarsan sende anlarsın zaten yazan yazıdan giremiyecegini oraya uye oluyorsun.EU versionundaki gibi key yolluyolar sanırım orası icn sanslı degildim ben girmedim US versionuna...

Verdigim forum linklerinden 2 sininde durumunu kontrol edebilirsin.Benim oynadıgım bugun Pre-OB olarak acılması alzımdı fakat halen acılmadı.Acılsada uye olup kabul edilmeden yani sana bi key gelmeden pek fazla umutlanma oynamak icn bikac mail adresinle uye ol ve @zodd arkadasımız gibi beklemeye devam et yada herkesin girebilecek oldugu 10 ocakta acılıcak OB yi bekle

• saoll kardes bılgı ıcın
  • valla ben beklemedeyim hala :D sabir tasi oldum artik dalga geciyorlar benle belke anam bekle accountu olan versin lutfen
  • bana key geldi uye oldum ama suan server 1 tane ve kapalı. onu beklıyorum.
  • ne zaman uye oldun nezaman geldi bir soyliyebilirmisin ben 5 gundur bekliyorum. sen?
  • valla 4-5 gunde gelıyor ama sanslıysan. herkese vermıyorlar keyı. sanırım cekılıs falan yapıyorlar. oyunu kısıtlı sayıda ınsanlarla test edıyorlar.
  • walla arkadaşlar dediğiniz gibi çekilişle alıyorlarsa ben cok şanslıyım. daha ilk basvurudan 3 gün sonra mail geldi.ben düsünüyorum ki galiba orada verdiğimiz bilgilerin doğru olup olmadıgını da kontrol ediyorlor. cünkü firmalar artık her yasta oyuncu değil de kendini bilen , adam gibi kişileri arıyor olabilirler.sahsen ben üsenmeden telefon numasından adresine herşeyi tam yazmıştım. isterseniz bide böyle deneyin. herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisikowmp -- 23 Aralık 2006; 12:54:17 >
  • iii valla siz 3-4 gun bekleyin ben 3 ay bekledim o key icin ama 3 ay sonunda 3 key aldım
  • US versionu acılmıs galiba ben baktım sizde bakın "Server open the alll players" yazıo

Sizde bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre36

iii valla siz 3-4 gun bekleyin ben 3 ay bekledim o key icin ama 3 ay sonunda 3 key aldım

3 key aldın baskasına veririz diye aldıgım accountun sifresini degistirdin.Bende @zodd arkadasımızaa verdim fakat sen degistirdiginden giremedi benim yuzumden okadar indirdi beklemede yalancı durumuna dusurdun vede ilgilencem dedigin halde halan bir bilgi vermedin.İlgilende oynayamayan arkadaslar yararlansın.Şifrelerden sen zaten bırakmıstın son zamanında kendine ayırırsın 1 tanesini diger bana verdiginide @zodd a verirsin digerini naparsan yapta oyun acılmadın adamın elinde hazır olsun

• Evet EU versionu beklenirken US versionu acılmıs durumda alınan accountlarda acılmıs.Ama Pre-OB olarak herkes oynayabilirdiyor ve OB nin Ocak ayının ortasında olacagı soyleniyor.Baslamak isteyenler baslasın fakat OB yada beta asaması bittikten sonra US bolgesi dısındaki IP lerin banlanması olayını dikkate alın.Eger banlanırsa kastıgınız ve devam etmek istediginiz charlarla oynayamıyabilirsiniz
  • tmm kardes sifreyi degistirim ama sifre ne olsun ??? ona gore
    sole de yapımm
  • tmdır sifreyi degistirdim sana PM den yollarım
  • ya bende 3 te kalktım bugun galiba serverlar acildi adamlara aldigi anda key gelio ben bugun 5. maildende yolladim ama hala gelmis degil artık neyapacagimi bilmiyorum us versiyonunamı baksam acaba bide key yok elimde eu nun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

quote:

Orjinalden alıntı: emre36

iii valla siz 3-4 gun bekleyin ben 3 ay bekledim o key icin ama 3 ay sonunda 3 key aldım

3 key aldın baskasına veririz diye aldıgım accountun sifresini degistirdin.Bende @zodd arkadasımızaa verdim fakat sen degistirdiginden giremedi benim yuzumden okadar indirdi beklemede yalancı durumuna dusurdun vede ilgilencem dedigin halde halan bir bilgi vermedin.İlgilende oynayamayan arkadaslar yararlansın.Şifrelerden sen zaten bırakmıstın son zamanında kendine ayırırsın 1 tanesini diger bana verdiginide @zodd a verirsin digerini naparsan yapta oyun acılmadın adamın elinde hazır olsun

estafurullah ya ne yalancisi olmadi iste napalim hem arkadas degistirmis sifreyi o sifre bendeki accoutun sifresimi acaba?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.