Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yolladım sana o bana ben sana ama sen yinede almaya calıs.Bi sure takılırsın istersen bu accla

• Sana account yolladım zaten sadece acılmasını beklemek kalıyor sana...
  • Evet cok saol hunter valla benim icin verdigin emek icin nekadar tşk etmsem azdir emre arkadasima da tesekkur ederim ben oyunun bi us versiyonuna bakam orada accountum olmasi lazım
  • Bak bakalım biraz tipler hakında stiller hakkında bilgi edinirsin belki orada devam edersin belkide orada oynamak akıllıca olablir ama hangisi daha iyi olacak su anda bilgi yoq...US den EU ya gelirler diyolardı simdi ise US daha once acıldıgından oraya gidenler var deniliyor
  • mslf galiba ayri bi client cıkarmislar download yerine bastigimda cikan dosyanın uzanti ismi bile degisik bendekide degsik patch de yapmio hata verio zaten benim bu oyuna girmem yasak abi bi sorun cıkamasa şaşrdim he

http://img164.imageshack.us/my.php?image=ads305zxg9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 23 Aralık 2006; 19:41:17 >
  • Neyse bosver bi sure deneyebilecez nasıl olsa EU versionu 2 3 saaat filan var bekle Eu icn patch cıkarıcaklar o rahat olur
  • eu tam olarak kesinmi 2 3 saat sonra cilcagi dur ozaman bende eu yu geri yukliyim

Ya bide yeni client cıkmaz inş. bi patchle bitirirler isi patch mi olucakmis yeni clientmi bi bilgi varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 23 Aralık 2006; 19:44:09 >
  • ya oyun iceriginde heallar yada buffer rol ustlenmis bir klasman varmi hunter acaba
  • 1.si patch le halledicekler heralde acılısta ole yazıo cunku...
    2.si Healer var buffları healleri ve dovusmek icn fist kullanıyor bir kac skilli var vede uzaktan nuker gibi skillide var fakat fazla guclu olucagını sanmıyorum close combat yapman icn statları dex str filan vermen lazım.Fakat pek bir onemi yoq healerın her stata + veren buffı var defence buff ı ve heal ozelligi var.Hybridde ise her statı tek seferde arttıran buff ı heal ve guclu dovus stilleri var hem savasıp hem kendine heal basabiliosun rahat bir sekilde.Yani hybrid daha iyi bir sınıf tabii healer ilerde dungeonlarda ise yarayabilir anca partylerde pek ise yaramıyor 30dk lık bufflar oldugundan gecen birisinden isteyipte isini gorebiliyorsun.Fakat dungeonlarda sık sık heal basması gerektiginden healer dungeonlar icn bence...
  • hmm ozaman biz beraber oynicaksak ben healler islerini cok severim eyer soyle bir clan tarzi seyler kurup hep beraber oynarsak ben heallar acmak isterim tabi sizde beraber takılmak isterseniz
  • kadeş kayıt olunca hemen bi şey gelio o deild emi çunku onda key fln yok key sonradan mı gelio??
  • evet o beta baslıklı degil ayri bi mail gelmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

evet o beta baslıklı degil ayri bi mail gelmesi lazım

yok beta baslıklı baslııı "bate sing up" ama o mu bilmiom ama deildir buyuk ihtimallee....çunku sadece bu sign olduunu soluo...
  • ya bu yeni client US versionu indiriom eskisini bosuna indirdik bu farklı herhalde bide herkes oynayabilcekmi US da
  • us a herkez giremicek galiba daha belli degil ama ip ban aticaklarmis
  • hmmm olsun benimki gecici heves onun icin simdi oynıyalım cok beyenirsem EU da indiririm sınırsız adsl nası olsa
  • Sen rahatsın indir takıl iste classlar hakkında kendin bilgi edinir istediginde devam edersin sonraHerkese acık diyor ama sen uyeliginin acık oldugundan emin ol sonra indirip oynarsın.Sonra sınırsız netim var ama yinede oynayamıyorum diye sıkıntı cekme
  • Ben siteye girince play deince eskiden hata veriodu simdi oyunun luncher ını acıo update etmio(cunku eski clien ti indirmişim) simdi yenisini indiriom
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.