Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm anladım nasıl skill accam onu biliomusun
  • hmm valla ilk traningden sonra seciliyor diye biliyorum hunter cvplasa iyi olur
  • huntrx yok nese sen gel birlikte kasalım cnm skılıo Scred Flower la oylesine oyniom 7lvl oldu
  • Sen demişin birini sec die bende Wu-Tang ı sectim alta white tiger olanı(Sırf Beyblade yuzunden sectim zaten onun gibi digerleride her neyse)

White Tigers (Hybrid type) - They can learn all the Wu-Tang skills except sword fighting because that requires dedicated training. But it's really hard to master all the skills, so they have to keep learning.

Bu nu sectimde ne kullancam str mi bascam neye bascam yardım et
  • bende bilsem acıklardim ama sen ilk sayfayi oku bence orada kimin hangi stata vermesini hunter yazmiş
  • Anladıgım kadarıyla glove kullanıcam ve str dex agırlıklı herseye basıcam bide su skiller icin bişileri bi yere veriomuşun onu bilion mu
  • mslf oyuna gelince cozerim ama hepsini az kaldi geliyorum birazdan oyundaki nick ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

Anladıgım kadarıyla glove kullanıcam ve str dex agırlıklı herseye basıcam bide su skiller icin bişileri bi yere veriomuşun onu bilion mu

maaşallah burayı 2 li muhabbet topiğine döndürmüssünüz
    eğer bu topiği başından itibaren okuma lutfunda bulunsaydın surekli bu soruyu sorma ihtiyacı hissetmezdin
    cunku zaten ''hunterx'' bu sorunun cevabını bu topicte yazmıştı
  • oyunla ilgin yoksa topicle ilgilenme ister bireysel soru cvp yapariz ister toplu soru cvp yapraiz oyunla ilgileniyorsan basim ustune ama ilgilenmiyorsan buraya laf sokmaya gelme

realboy yukledim oyunu patch yapio geliyorum
  • Ve oyunaaaaaaa sonunda girdim beeee ohhhhhhhhhhhhh :D realboy nickim UlmO pm at
  • oyunla ilgileniyorum ve indirmeyi düşünüyorum bunuda ilk sayfaları okumuş olmamdan anlaman lazımdı
    diğer konu:burda gereksiz yazısmalarınızı sürdürün hay hay ama bunu benim gibi diğer insanlarda post kasmak için yapıldığını düşünecektir doğal olarak
    ayrıca herkesin istediği topiğe girme ve gordüğü uygunsuzluğu da söyleme hakkı vardır bilmiyor isen öğren

Düzeltme:
    quote:

oyunla ilgin yoksa topicle ilgilenme ister bireysel soru cvp yapariz ister toplu soru cvp yapraiz oyunla ilgileniyorsan basim ustune ama ilgilenmiyorsan buraya laf sokmaya gelme

mesaja verilmiş cevaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 24 Aralık 2006; 23:38:57 >
  • İlk sayfada yeterince anlattım class secme yerine kadar ve hangi statlara verilecegini.Su anda kastırmana gerek yoq sen lvl 24 olana kadar 3 gun gecer.Acele etme su anda istedigin stata verebilirsin amayine str agırlıklı dayanıklı olman icnde istedigin kadar con'a vermen lazım ve misslememesi icnde biraz dex diger statların onemi yoq ilk seviye icn amadersinki mp(oyun icnde vital enrji olarak geicyor) biraz essenceye vermen lazımDaha sonra lvl 24 olunca gerekli gorevleri yapıp bossla goruseceksin clanının ve classını seciceksin sonra hersey sıfırlanıcak ve istedigin sectigin classa gore yeniden vericeksin 114 stat point birikmis olucak kafana gore yada okuyabiliyosan ilk sayfada yazdıgım sekilde verebilirsin baya acıklıyıcı yazdıgıma eminim...Skill ogrenmeye gelince ilk basladıgın yerde trainer var yanında dovus kuklaları olan adamondan clanına baglı silah 2 tane silah skilli var wu-tang secersen sword ve fist stillier ve smashing skileri var oradan ogrenip o dovus kuklalarında training yapıosun ustune 2 kere tıklayarak mause ile basarılı olursan ogrenmis ve kullanmaya hazır oluyorsun.Clanların silahları yazıyor yzaten ilk sayfada herseyin yazdıgı gibi kafana uyan silahı still i secer ona gore oynarsın.KEndin cozersin zaten lvl 24 olana kadar.Ondan sonra oyun turune gorede ilk sayfada @zodd un bi onceki sayfada verdigi bilginin turkcesi var classların skilleriyle birlikte acıkladım oradan istedigini secersin...Classın simine gore secmemeni tavsiye ederim yani gidip te white tiger yazıo diye istemedgin bi classı oynatmassın heralde Hybrid iyi bi classtır ama sana uygun olmayaqbilir aslında herseyi yapabiliyorda yani melez bir chardır kendileri neyse sen biraz oyunu kavra kendine gore okuyarak yada bi kac char acarak cozersin oyunu...

• Neyse arkadaslar tartısma yaratmayın basından temiz kalmıs bir topic bizde kirletmeyelim @dmltnman
    haklı sende soylemisn zaten @zodd ilk sayfada yazmıs diye @RealBoy_Tr biraz kolayına gelmis soru cevap seklinde yapmak vede ben burada olmayınca tabii birikmis 2 li muhabbete donmus.Neyse gereksiz tartısma yapmayalımda ilgilenen ilgilenmeyen oynamak isteyen zaten okumak zorunda her soruya basta yazdıgım herseyi yazıcak degilim.Tabii eksikler varsa merak edilenler varsa cevaplamaya calısıscamOyunda olmadıgımdan tam isim veremesemde yeterince anlasılır bir bicimde anlatmaya calısıyorum.RelaX
  • Hersey icin saol bende olesine bir char acmıstım simdi Wu-Tang a geccem arkadasla 2 sey daha sorcam arada map i acamıyorum bu benim sorunum mu yoksa ozeliği mi ole bide canım fullenmio 20 az kalıodu.Sora baktım 30 sorada 40 derken 62 kadar yukseldi bunu nasıl deiştircem

Edit:Zodd sana pm attım gelmedi mi? Nese ben cıktım belki Wu-Tang olmam scret flowerla devam edirim okadar kastım seni beklerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracaka -- 24 Aralık 2006; 23:43:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

oyunla ilgin yoksa topicle ilgilenme ister bireysel soru cvp yapariz ister toplu soru cvp yapraiz oyunla ilgileniyorsan basim ustune ama ilgilenmiyorsan buraya laf sokmaya gelme

forum kurallarına uyun ve birbirinize soracağınız sürekli sorularınız için kişisel PM butonunu kullanın.. 2 sayfada 50 mesajın var.. biraz abartmışsınız durumu... 4 sayfa topic te sadece 12 tane açıklama post u var.. yazık etmeyin oyun açıklamalarına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

Hersey icin saol bende olesine bir char acmıstım simdi Wu-Tang a geccem arkadasla 2 sey daha sorcam arada map i acamıyorum bu benim sorunum mu yoksa ozeliği mi ole bide canım fullenmio 20 az kalıodu.Sora baktım 30 sorada 40 derken 62 kadar yukseldi bunu nasıl deiştircem

Edit:Zodd sana pm attım gelmedi mi? Nese ben cıktım belki Wu-Tang olmam scret flowerla devam edirim okadar kastım seni beklerken

Eheh evet bak wound ozelligi eksik kalmıs acıklamalarımda.Wound yani yara acılıyor vucudunda ve belli bir Hp ni kullanamıyorsun su anda oyunda external wound var ve onun icn bitkiler var vendorları dolastıysan yesil sarı filan bitkiler .... water deniler itemler var 20 lik 50 lik 100 luk yara iyilestirir gibi ibareleri(oyunda olmadıgımdan NPC ve itemlerin tam adını yazamıyorum dolasırsan bulursun zaten) var onlardan alıp kullanarak kendini iyilestirebilirsin ve Hp ni fulleyebilirsin.Bunları bazı questlerde veriyor.Haritaya gelince M ye bastıgıdında yada haritaya tıkladıgında sag ust kosede biraz buyuyor ve herseyi gorebiliyorsun.Bide ana harita var haritaların birlesmis hali sehir sehir gosteren bunuda N ile acailiyorsun buda diger sehirler nerde nereden gecilir gibi bilgileri gormen icn daha lvl 20 ye kadar filan gitmene gerek yoq hicbiryereArada gonderiyor tabi questlerde fakat orada mob kesemessin yuksek lvllidirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 24 Aralık 2006; 23:49:21 >

• neyse kusura bakmayin ama detaylı bi oyun ya

hunter bisi sorcam ya simdi oyuna girdim ilk meditationu gorendim savasabilmek icin adam dioki git kungfu ogren ama para istio ne yapmam lazım classim beggers healer oyle dolanıom sehirde anlamaya calısıyorum parayi nereden bulcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

quote:

forum kurallarına uyun ve birbirinize soracağınız sürekli sorularınız için kişisel PM butonunu kullanın.. 2 sayfada 50 mesajın var.. biraz abartmışsınız durumu... 4 sayfa topic te sadece 12 tane açıklama post u var.. yazık etmeyin oyun açıklamalarına...

Neyse Binbaşım bu biraz konu icnde oldugundan goz yumulabilinir.Uzatmayalım haklısnda bide şu Bana RPG onerin bana bedava oyun onerin diye topic acanlardan sıkıldım bende bos bos arka arkaya ko daha iyidir (diyen bir arkadas varda)diye post kasmaya calısan hic bir paylasımı olmayan arkadaslardan sıkıldım bende 1 tanesini sikayet ettim fakat uyarıldımı bilmiyorum halne devam etmekte bunlar biraz daha tepki gosterilmesi seyler... Haklısın pm butonu yada msnden de gorusulebilinir fakat buradan belki aynı sorunu olan arkadasada yarıdımcı olmus oluyoruz.Silinicek bir post varsa zaten gozden geciriliyorsa MOD lar ilgilenir.Tabii biz yine temiz kalması icn gerekli uyarıları elimizden geldigince yapmalıyız.

• quote:

neyse kusura bakmayin ama detaylı bi oyun ya

hunter bisi sorcam ya simdi oyuna girdim ilk meditationu gorendim savasabilmek icin adam dioki git kungfu ogren ama para istio ne yapmam lazım classim beggers healer oyle dolanıom sehirde anlamaya calısıyorum parayi nereden bulcam

Eheh para hic sorun olmuyo merak etmede daha healerım diye dolanma daha cok var oraya...Para isine gelirsen zaten yaratıklardan dusuyor dusmese bile yaratıga ozgu mesela ilk mob un Fox, fox keserken fox skin fox claw gibi seyler dusuyor bunları satarak bi sure para sorununu giderebilirsin paran yoqsa gib mob kes yani zaten lvl atlaman gerekicek o aradada kesiceksin bu mobları boylecede pora sorunun olmaz.

• bisiler ogrenmeden dalabiliyormuyuz biseylere ben gittim oldum bikere neyse bidaha deniyim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.