Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayiptir soylemesi ama oyunu yukledikten sonra sitedenmi giris yapiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Evet sanırım herkes US versionuna bakmaya mecbur kalıcak cunku forumda soyle bi yazı var ve icnde hiç open beta diye bir yazı gecmiyorSizin için kotu benim icnde biraz kotu cunku butun charlar silinicek

THE NEXT BETA STAGE

I am very happy to announce that the Persistent Worlds 9Dragons game is ready to move into its next stage of beta. We have taken a range of decisions which we feel are in the best interest of the game and the gaming community.

We will close down the game on the 22nd December in order to prepare for the next beta stage

In order that no bugs are transferred to this next stage we will be wiping all characters. This is traditional for most closed betas

The game will open up again on the 23rd December with all six clans

There will be no further wipe of characters allowing gamers to build up their levels safe in the knowledge that these will not be taken away

There will be further patches throughout January which will bring new additions to the game such as PK in preparation for commercial launch

All six clans are available to play throughout beta as we feel this provides the optimal balance to the game

We are very grateful for the support shown by you so far and have been taken aback by the amount of positive feedback. As gamers ourselves we are determined to make 9dragons a really great experience and will be working throughout beta on games mastering and events. We look forward to your ongoing participation and to hearing your views on how we are doing.

Eger US versionu downloada acıldıysa indirin.Yarın acılıyor fakat dedigim gibi 1-2 hafta Pre-OB olacak herkes giremiyebilir...yukarıdaki yazıyıda cevirebilen duzgun bir sekilde cevirsin ben anlayabiliyorum az cok fakat duzgun bir biçimde çevirebilecegimi sanmıyorum

nası yani annamadim yani EU OB si çıkmıcakmı ? EU ne zmn çıkcak ben onu istiom salla US u EU 23 de çıkcak tam olarak hala demi?

• quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

ya hunter kardeş şimdi bu oyunda pvp sistemi iimi yani duello teklif edebilionmu istediine??

sonra arena gibi bi yer varmmı yani white lerle dark ların savaştığı her öldürdüğünde knightteki np gibi fame fln veya puan fln gelen?oelsinede olur olsunda...

sonra bide attack hızlımı yani seri vuruomu bole bi kere 400 vuruo bir saniye beklio bidaa vuruomu yoksa bole normal vuruşta deşik hareketlerde akıcımı yani attack??

bunları örenmek istiom bide savaş varmı belirli gün ve haftalarda yapılan

!!! kardeş cvp lzz!!
  • ya eu 23 unde open beta olucak us da co olucak yarin okadar.sen 23 unu bekle
  • Hunter us versiyonunu indirdim yarin acilcak ama update yapmıo acaba server kapalı diyemi yapmı updateyi birde bana nasil girilicegi hakkında biraz bilgi verirsen cok sevinirim

verdigi hata bu

http://img341.imageshack.us/img341/722/hataca1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 17 Aralık 2006; 21:02:11 >
  • US versiyonunu indirmedim belki yarın indiririm ama zaten yarın olmadan acılmadan izn vermez patch yapmana ve de su anda sitesinden indirdiysen halen CB nin clienti var yani yanlış yapmısın biraz gununu beklemn gerekirdi halen sitede bi degisiklik yoq cunku forumlarını okusaydın bikaç bilgi edinebilirdin belki ulaşanlar oraya direk linklerini vermişlerdir.İndirenler indirdigi bolumde sole biyazı var.

Important Closed Beta Message:

9Dragons is in Closed Beta testing phase. Please be aware that due to continued testing, players may experience periodic down time and patching of the game client. Players are encouraged to report bugs via the community message board system under “Report a Bug”. Thank you and please enjoy 9Dragons!

oradan altına bastıysanız yanlış yaptınız demektir.Gecen bir arkadasta yeni bir baslık acıp acıldı diye yazmıstı ve ben soledigmde 2 versionda CB de halen dedigimde bana DANA gibi OB yazıyor demisti bende oraya bu yazıyı yapıstırdım ve bidaha bisey yazamamıstı hatta Forumda bile gormedim hiç O yuzden biraz okuyarak işlemlerinizi yapın yoqsa zamanınız ve kotalıysanız biraz paranız gidebilir.

Ben US le pek ilgilenmiyorum.Elimde olan oyunla zaten devam edicem EU da ve CB key oldugu icn OB dede hersekilde oynayabilirim ben yeterli bilgileri verdim zaten yine biseyler ogrendigimde yazarım.Direk link te koyarım onceden verdigim yazıda EU versionunun daha OB ye gecicegi yazmıyor CB de 2. Phase gibi bisey olucak zannedersem.US dede IP kısıtlama olmasa bile ilk hafta pre-OB olarak acılcak ve 2 clan olmucagı yazıodu.Buda benim icn kotu oldugu kadar sizin icnde sorun.O yuzden EU versionuna her sekilde uye olmaya calısın halan CB key dagıtıyorlar sanırım 10 gun once birisi uye olup key i gecen gunlerde eline ulasmıs ve dun indiriyordu oyunu girdimi girmedimi bilmiyorum. US le ugrasmak isteyenler forumlarını okusunlar her turlu bilgi orada vardır...

• quote:

quote:

ya hunter kardeş şimdi bu oyunda pvp sistemi iimi yani duello teklif edebilionmu istediine??

sonra arena gibi bi yer varmmı yani white lerle dark ların savaştığı her öldürdüğünde knightteki np gibi fame fln veya puan fln gelen?oelsinede olur olsunda...

sonra bide attack hızlımı yani seri vuruomu bole bi kere 400 vuruo bir saniye beklio bidaa vuruomu yoksa bole normal vuruşta deşik hareketlerde akıcımı yani attack??

bunları örenmek istiom bide savaş varmı belirli gün ve haftalarda yapılan

!!! kardeş cvp lzz!!

Afedersin ama sen her istediginde bisey yazamıcam cunku hep bilg. basında degilim.Zaten gordugum msjlara cevap yazıyorum uzun uzun anlasılacak bicimde...

PvP olayı senin her soledigin sekilde var Duel teklif edebilirsin ana sehirde 2 clan da kardeş gibi yaşıyor yani shop acıyor vendorlardan alısveris yapıyor her tarafa gecis bu ana sehire baglı zaten bu sehirden istedigin yere gidebiliosun fakat Black---White , White---black bolgelere gecemiyor.Ana sehirde Arena bolgeleri var kayıt yaptırıp savasabiliyorsun ve yuksek lvller icn olan sehirlerde PvP oayı tamamen acık.Savaslar olucakmı bilmiyorum daha CB de event olayları filan yeni eklendi dusundugun her sey olablir oyunda yani...

• ok süper o zmn çok saol..

benim tek istediim saten saalam pvp adam gibi kastıktan sonra pvp yapabilmeliyim yani
    bide tek soru lvl kasmak kolaymı gördüüme göre senin chakra charın var o 47 mi ne edio ole bisiydi galiba zor mu yani o lvl lerde mesela lvl kasmak?
  • akçu warmı millet?
  • 600mb lik client ı bosa aticak egillerdir yaptigi patch ile client ı degistirebilirler.ben genede yarin denicem bakalım ne olcak bu arada eu versiyonunada bi bakayim hala veriyorlarmı die neyse artık...
  • Skill ogrenmek icn yaratıkalardan dusen yaratıga ozgu itemleri silahları filan kendi clanınıza bagıs yaparak belli bir puanla ogreniyorsunu parayla aynı aslında fakat para bagısı yaparsanız 1/4 u gider yani 1000 koyduysanız 250 puan alırsınız.puanın adıda Contribution point gibi biseydi.

hunterx den alıntıdır

bana bu skill öğrenme kısmı çok saçma geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Skill ogrenmek icn yaratıkalardan dusen yaratıga ozgu itemleri silahları filan kendi clanınıza bagıs yaparak belli bir puanla ogreniyorsunu parayla aynı aslında fakat para bagısı yaparsanız 1/4 u gider yani 1000 koyduysanız 250 puan alırsınız.puanın adıda Contribution point gibi biseydi.

hunterx den alıntıdır

bana bu skill öğrenme kısmı çok saçma geldi

Yoq hicte sacma degil sorun tesgil edicek bi durumd degil isine yaramayan malları vendora satıcagına Clanına bagıslıosun ve skillere para odemiosun lvl in geldiginde bu bagış puanını kullanıp ogreniosun ole bi atraksiyon olsun diye koymuslar pek bi anlamıda yoq.Guild kurarkende buna ihtiyacın var 5000 puan kadar:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

600mb lik client ı bosa aticak egillerdir yaptigi patch ile client ı degistirebilirler.ben genede yarin denicem bakalım ne olcak bu arada eu versiyonunada bi bakayim hala veriyorlarmı die neyse artık...

O indirdign bosa gidecek gibi cunku genelde oyunlarda CB den OB ye gecerken yepyeni saglıklı bir client upload ederler.Patch koyduklarıda oluyor fakat genelde sorun yasanıyor.Patch le ugrasmak sorun olmasın falan diye(bazen yuklerken cıkabiliyor.Zaten gerekli eklentiler degisikler icn buyuk bier patch koyacaklarına millet buna yuklenecegine saglam bir linkten download verirler daha iyi...Bizde kota sorunu oldugunda bu pek hos gozukmuyor ama genelde boyle oluyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: rapidsensei

akçu warmı millet?

Malesef akçu da yoq okçuda yoq Kung-fu stillerinin icnde ok-yay oldugunu zannetmiyorum.Belki throw weaponlar(knife star vb.) olablirdi ninja misali... Oynamayı dusunuyorsan ufak bir goz gezdirseydin yazıya(evet cok uzn olablir hepsini okumana gerek yoq ama)orada clanları acıklarken kullanılabilir silahları yazmıstım zaten ama neyse sen sor ben cevap veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 17 Aralık 2006; 23:47:02 >

• Bugun hala us versiyonunda kapalı diyor bakalım ne olcak birde eu ya kayit oldum bi mail geldi ama bekledigim sifre mail i degil.Bakalım nezaman gelicek eu yu indireyim bari
  • US in acılmama sebebi şu olablir.Onceden dedigim gibi 2 clan olmayacaktı bu versionda ve simdi forumlarda 4 vs 6 clan diye tartısma vardı cumadan beri eger 4 clan isteniyorsa hemen 18 inde acılıcaktı.Eee kimse Wu-tang ve Demonlardan vaz gecmeyecegi icin(tabii baska clan acıcaklar olablir fakat oyunda gormek ister herkes bu 2 clanı) & clan olmasını isteyenlerden dolayı acılıs tarihinin uzayacagıda soyleniyor...Zaten Acılsaydı bile her isteyen giremeyecekti.Pre-OB oldugundan once CB dekiler takılcak ve bidaha wipe(char silinme durumuyla karsılasmıcaklar) daha sonrada bikaç tester daha alınıcaktı...
  • Hero Online'a cok benziyor
  • Sen zaten tanımak icn takılcam dedin ve gittin US versionunu indirdin ben sana link ve şifre vereyim dedign halde kendi bildigini yaptın.Cafeden indiricem benim kota sorunum var dedin soyleseydin EU CB ninkini indirir oynardın zaten EU OB ye gecince gelicem dedin aynı sey olucaktı ve bu zamanı oynayarak geciricektin ve o indirdign US CB dedigim halde halen oynamaya oyunu acmaya calısıosun ve simdide EU yu bi indireyim diosun indirsen nasıl oynucaksın merak ediyorum He mail geldi diosun fakat bekledigim sekilde degil diosun.Eger direk 9dragons adı ile bekliyosan zaten yanlış.Mail yapımcısı yanihttp://www.persistentworlds.co.uk tarafından geliyor.Orada download linkini activation linkini ve keyini veriyor.Sonra uye olup sifreni filan alıp giriyorsun.Cuma gunu kapancak zaten anca 1 char deneyebilirsin bu zama icnde zaten he ufak ufak acarın dersen o ayrı ama birsey belli olmaz bu seferde Zaten benim anlattıklarımla biraz bilgi edinmisindir.

• quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Hero Online'a cok benziyor

Pek benzemiyor aslında. 1. tame ve binek olayı yoq. 2. olarak ta dovus stilleri combolar belirgin ve guzeller.3.grafik olarakta dersen o koydugum resimlerden degerlendirme biraz kotu cıkmıs ufaldıgı için normalde baya guzel hersey belirgin bi sekilde istersen git manzara izle(o biçim yani)
  • ya bu oyunda paralı olmas inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.