Şimdi Ara

9 eylül tıp mı ,ege tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dokuz eylül tıp mı ege tıp mı?nedenlerini söylerseniz sevinirim

• ege tip. sayginligi var yeri muthis.
    dokuz eylul cok az farkla da olsa egenin gerisinde
  • Ege çok zormus ama çok sağlam yetişiyormuşsun.Ben de Ege yazacağım biraz korkuyorun açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

Ege çok zormus ama çok sağlam yetişiyormuşsun.Ben de Ege yazacağım biraz korkuyorun açıkçası

ben de egeyi yazıcam galiba :D
  • Dokuz Eylülde de PDÖ sistemi var o da kolay değil.
  • yazmayın lan ben yazcam :((

• Ege gereksiz kasıyormuş ve de sistemde önemli değişiklikler yapılıyomuş çok sık aralıklarla. (Daha yeni geçme notu değiştirildi)

9 Eylül sanki biraz daha oturmuş gibi sistem olarak PDÖ sistemi var.

Ama siz puan olarak önde olduğu için Egeyi yazıcaksınız hayırlısı olsun şimdiden :)

(İkisine de gidecek puanı elde edemedim bu gidişle CBÜ Tıp'a gidicem meslektaşlarıma selamlar şimdiden)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19071907

Ege gereksiz kasıyormuş ve de sistemde önemli değişiklikler yapılıyomuş çok sık aralıklarla. (Daha yeni geçme notu değiştirildi)

Ama siz puan olarak önde olduğu için Egeyi yazıcaksınız hayırlısı olsun şimdiden :)

(İkisine de gidecek puanı elde edemedim bu gidişle CBÜ Tıp'a gidicem meslektaşlarıma selamlar şimdiden)

zaten celal bayar izmir sayılır 30 km.bazı hocaları izmirde yaşıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19071907

Ege gereksiz kasıyormuş ve de sistemde önemli değişiklikler yapılıyomuş çok sık aralıklarla. (Daha yeni geçme notu değiştirildi)

hocam PDÖ sistemi türkiyede sadece iki üniversitede varmış diğeride pamukkaleymiş.ama kötü bi sistem diye duydum.sizin bilginiz varsa açıklayabilirmisiniz?
  • mehmet19071907 M kullanıcısına yanıt
    geçme notu yıllardır 60 2-3 gün önce değişmediyse hala öyle
  • Eğitimini bilmem ama ege süper ya ortamı mükemmel kampüsün karşısında küçük park var oh mis

• Sadece iki üniversitede yok PDÖ bir çok üniversitede var akdenizde de var. Ve diğer üniversitelerde de uygulanmaya çalışıldığı duydum. (Ekşi sözlükte Ankara Tıp Fakültesi olduğu yazıyor.)

PDÖ ile bilgileri 9 Eylülün sitesinden alıntıladım.

PDÖ'NÜN AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI

AVANTAJLARI

Öğrenci merkezli: Aktif öğrenme, daha iyi anlama ve anımsama ile yaşam boyu öğrenme becerilerini geliştirir.

Geniş kapsamlı beceriler: Gelecekteki uygulamalarında öğrencilerden beklenilen geniş kapsamlı becerilerin edinilmesini sağlar.

Entegrasyon: PDÖ, entegre bir çekirdek müfredatını kolaylaştırır.

Motivasyon: PDÖ, öğrenci ve eğiticiler için hoş bir süreçtir, öğrencilerin sürece katılımını gerektirir.

Değerlendirilmesini öğrenme: PDÖ, derinlemesine öğrenme sağlar.

Yapısalcı yaklaşım: Öğrenciler yeni bilgilerini eksiklerinin üzerine inşa ederler.

DEZAVANTAJLARI

Eğiticinin rolü: Kendi bilgisini öğrencisine aktarmak isteyen eğiticiler, PDÖ yönlendiriciliğini zor ve sıkıcı bulabilirler.

İnsan kaynakları: Daha fazla eğiticiye gereksinim vardır.

Diğer kaynaklar: Çok sayıda öğrencinin aynı zamanda kütüphane ve bilgisayar kaynaklarına ulaşması gerekir.

Rol model: Öğrenciler ilham verici bir eğiticinin sunumundan mahrum kalabilir.

Bilgi yükü: Öğrenciler kendi kendilerine ne kadar çalışacaklarını, hangi bilgilerin ilgili ve yararlı olduğunu bilemeyebilirler.

• Ege nin ortamı türkiyede ilk 3 e girer.Tıp fakültesi için fazla iyi yani Derslere fazla odaklanamazsın o yüzden dokuz eylül yaz
  • Ortamları gerçekten iyi eğlence bakımından sıkıntı yok ayrıca geçme notu değil de staj sistemi değişmiş kusura bakmayın başka bir üniversiteyle karıştırmışım.

https://eksisozluk.com/entry/43169693

https://eksisozluk.com/entry/36721908

Amaç sizin aldığınız puanların boşa çıkmaması okul başladığında keşke burayı yazmasaymışım dememeniz için uğraşıyorum.

Ege Tıptaki arkadaşlardan gerçekten zorlayıcı yorumlarını aldım. Ve sistemlerinin oturmamış olduğunu söylediler.

Yatay geçişlerde falan sıkıntı oluyormuş galiba sistemler farklı olduğunda.

Onu da dikkate alın. Üniversite öğrencileriyle konuşmanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.