Şimdi Ara

+9 Itemlerin havada uçuşmadığı,

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesde iron set tarzı yüksek seviyede itemlerin olmadı bir server var mı bildiğiniz??

• öyle bir server varmı bilmiyorum uzun süre bizde aradık arkadaşlarla xıgenonda başladık orda baya +9 set var.Charları 80 kastık sattık şimdi edanada oynuyoruz edana xıgenona göre daha iyi gibi gözüküyor.(Belki xten daha sağlam item vardır edanada ama belli kişilerde var herkeste değil xte sadece ardreamda 10dan fazla kişide 9 set vardı)
  • sakın ola ionia gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Herkesde iron set tarzı yüksek seviyede itemlerin olmadı bir server var mı bildiğiniz??

Akara beklerim.Human ve +80 cz düşünürsen clanıma beklerim

Dh den arkadaşları toparlamaya çalışıyorum.3-4 kişiyiz şimdlik.clan grade 2
  • Ronarktaki karakteri satabilirsem, boş bir warrior alıp yavaş yavaş dizebilirim. Çok fazla zamanım olmayacak ve oyuna para vermekten hoşlanan birisi değilim yavaş yavaş dizebilirim item, senin karakterin gibi sağlam olmaz kabul edersen gelebilirim. Elimde 2 karakter var 67 base asas ve 80 priest ayrı hesapta almak isteyenlere duyrulur.
  • Ares e nedersin? +9 itemlar havada ucusmuyor. Ama +10 lar icin ayni seyi soyleyemem :D
  • +10 ise iş değişir, hemen dizebilirim +10 shell set +10 baal felan hazırlarım yani, ben +9 istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kronosta bile durum böyle aradığın gibi bir serverı uskoda bulabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Ronarktaki karakteri satabilirsem, boş bir warrior alıp yavaş yavaş dizebilirim. Çok fazla zamanım olmayacak ve oyuna para vermekten hoşlanan birisi değilim yavaş yavaş dizebilirim item, senin karakterin gibi sağlam olmaz kabul edersen gelebilirim. Elimde 2 karakter var 67 base asas ve 80 priest ayrı hesapta almak isteyenlere duyrulur.

+80 olduktan sonra bir sakıncası yok
  • öyle bir server bulamazsın

bu kadar dandik kodlanmış bir oyun olmadığı için
  • @efege

Ortam olduktan sonra, benim için sağlamlık, eziklik önemli değil...

@CeFurkan

Bana mı laf söyledim KO ya mı pek anlamadım.
  • quote:

@efege

Ortam olduktan sonra, benim için sağlamlık, eziklik önemli değil...

@CeFurkan

Bana mı laf söyledim KO ya mı pek anlamadım.

dandik kodlanmış oyun diyorum senle ne alakası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 24 Eylül 2010; 14:31:31 >
  • Girakon iyi diyolla ama girip bi bakmak lazım
  • her serverde +9 item iron setli adam vardır.ya sen orta düzey bi char dizip iyi bi clan girersin yada 2.serverde pk atarsın.cünkü genelde saglam clan ve oyuncuları 1.server cz sinde oluyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.