Şimdi Ara

40-50-60 PET ŞEKİL DEĞİŞTİRMELER NEREDEN ÇIKIYOR:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmage kağıdı dediğimiz bu kağıtların 40-50- ve sanırım ama emin değilim 60 lvl için olanları var.40 ın Burning skeletonlardan çıktığını biliyoruz.Peki kırmızı olanlar yani 50 için oloanlar nereden çıkıyor,bir de varsa 60 için olanlar nereden düşer.
    Bir sorum daha olacak bu image kağıtları 1 kere bastın mı relock tan sonra siliniyor mu yoksa kalıyor mu.İnin güzel yanı bu gün oto loot aldım itime güzel kutu topluyor hoş bişii burning kestim itle ama hiç bu kağıttan düşüremedim :(

• 40 burnıng skeletondan dusuyor dıye bılıyorum 50 lvl daha yapan var mı emın degılım var satan ama soylemez zaten ben pk dan cıkamıyorum pek ılgımı cekmıyor pet
    80 lvl de sabıtledıklerı ıcın lvl ı mıllete kopekle zaman gecırmeye ugrasıyorlar yanı oyalama taktıgı bir nevi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

40 burnıng skeletondan dusuyor dıye bılıyorum 50 lvl daha yapan var mı emın degılım var satan ama soylemez zaten ben pk dan cıkamıyorum pek ılgımı cekmıyor pet
    80 lvl de sabıtledıklerı ıcın lvl ı mıllete kopekle zaman gecırmeye ugrasıyorlar yanı oyalama taktıgı bir nevi
    aof den düşüyor diye duydum Apos of Flame yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

İmage kağıdı dediğimiz bu kağıtların 40-50- ve sanırım ama emin değilim 60 lvl için olanları var.40 ın Burning skeletonlardan çıktığını biliyoruz.Peki kırmızı olanlar yani 50 için oloanlar nereden çıkıyor,bir de varsa 60 için olanlar nereden düşer.
    Bir sorum daha olacak bu image kağıtları 1 kere bastın mı relock tan sonra siliniyor mu yoksa kalıyor mu.İnin güzel yanı bu gün oto loot aldım itime güzel kutu topluyor hoş bişii burning kestim itle ama hiç bu kağıttan düşüremedim :(

bendede ne hikmetse ilk burning lere gidişimde 30 tane kestim md görevi için sonra cıkcaktım 30 tane burnıng kestim 40 lwl lik şekil değiştirmede 7 tane düştü tanesini 8m den sattım iyi para etti

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

İmage kağıdı dediğimiz bu kağıtların 40-50- ve sanırım ama emin değilim 60 lvl için olanları var.40 ın Burning skeletonlardan çıktığını biliyoruz.Peki kırmızı olanlar yani 50 için oloanlar nereden çıkıyor,bir de varsa 60 için olanlar nereden düşer.

bendede ne hikmetse ilk burning lere gidişimde 30 tane kestim md görevi için sonra cıkcaktım 30 tane burnıng kestim 40 lwl lik şekil değiştirmede 7 tane düştü tanesini 8m den sattım iyi para etti
    40 lvl burning skeletondan, 50 lvl apostle of flame (aof) den düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nolawarthon Duon

40 lvl burning skeletondan, 50 lvl apostle of flame (aof) den düşüyor

Alıntıları Göster
    2 GÜN EVVEL APOST OF COLD DAN CIKARDIM ARKADASIM SANA BİLGİ OLSUN
    50 LVL İVİN OLAN (H) HIGH YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

40 burnıng skeletondan dusuyor dıye bılıyorum 50 lvl daha yapan var mı emın degılım var satan ama soylemez zaten ben pk dan cıkamıyorum pek ılgımı cekmıyor pet
    bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20/50 yerine 15/40 nasıl olur ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _iSTANBUL_1453_

bende

Alıntıları Göster
    60 Level Troll Shaman'dan düşüyor diye biliyorum.(Kırmızı olan troller)
    Yanlışsam Düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radionomy

60 Level Troll Shaman'dan düşüyor diye biliyorum.(Kırmızı olan troller)
    Yanlışsam Düzeltin

Alıntıları Göster
    Apos cold ve apos flame den çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

40-50 Tamam.. 60 Nerden Cıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRr35

quote:

Alıntıları Göster
    31 level Bandicot Gördüm ???

30 level için de var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

31 level Bandicot Gördüm ???

30 level için de var mı ?

Alıntıları Göster
    apos flame
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRr35

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EmRr35

quote:

Troll Shaman(Kırmızı Olanlardan)
    Öyle Duydum Bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radionomy

quote:

Orjinalden alıntı: EmRr35

quote:

Troll Shaman(Kırmızı Olanlardan)
    Öyle Duydum Bende.

Alıntıları Göster
    köpeğinmi kesmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

köpeğinmi kesmesi lazım

Alıntıları Göster
    bazı kişilerde 35 36 lvlde transformation olmus petler goruyorum? acaba 30 lvl icin olani da var mi? yoksa lvl mi dusmus bu petler? bilgisi olan varsa aydinlatsin lutfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

bazı kişilerde 35 36 lvlde transformation olmus petler goruyorum? acaba 30 lvl icin olani da var mi? yoksa lvl mi dusmus bu petler? bilgisi olan varsa aydinlatsin lutfen..

Alıntıları Göster
    bosuna bence bu ısler... bılgım yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propranolol

bosuna bence bu ısler... bılgım yok...

Alıntıları Göster
    60 lar için troll shaman ve troll king 70 ler için(imkansız)talos çok nadir harpy queen yanlış yazdım onlardan 80 çok çok zorr ama pathos sorasını bilmiom onlardan birde ronark land da ilerilerde azrail gibi şeyler var :D tabi 60 70 80 için olanları hayvanının kesmesi lazım oda zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BTheBack

60 lar için troll shaman ve troll king 70 ler için(imkansız)talos çok nadir harpy queen yanlış yazdım onlardan 80 çok çok zorr ama pathos sorasını bilmiom onlardan birde ronark land da ilerilerde azrail gibi şeyler var :D tabi 60 70 80 için olanları hayvanının kesmesi lazım oda zor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 10 lwlda worm 20 lwl da bandicoot,kecoon,small bulcan,30 da bulcan,scavenger bandicoot a dönüşürler bunlarıd ts ile yapabilirizzzzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BTheBack

arkadaşlar 10 lwlda worm 20 lwl da bandicoot,kecoon,small bulcan,30 da bulcan,scavenger bandicoot a dönüşürler bunlarıd ts ile yapabilirizzzzzzz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .:MAGIC BEDRİ:.

nasıl? bildigimiz ts mi yoksa kağıt mı düşüyo da onunla mı yapıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

quote:

Orjinalden alıntı: .:MAGIC BEDRİ:.

nasıl? bildigimiz ts mi yoksa kağıt mı düşüyo da onunla mı yapıyoruz?

Alıntıları Göster
    ts nin pet için olanı varrr pre liler düşürüo sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.