İmage kağıdı dediğimiz bu kağıtların 40-50- ve sanırım ama emin değilim 60 lvl için olanları var.40 ın Burning skeletonlardan çıktığını biliyoruz.Peki kırmızı olanlar yani 50 için oloanlar nereden çıkıyor,bir de varsa 60 için olanlar nereden düşer. Bir sorum daha olacak bu image kağıtları 1 kere bastın mı relock tan sonra siliniyor mu yoksa kalıyor mu.İnin güzel yanı bu gün oto loot aldım itime güzel kutu topluyor hoş bişii burning kestim itle ama hiç bu kağıttan düşüremedim :(
40 burnıng skeletondan dusuyor dıye bılıyorum 50 lvl daha yapan var mı emın degılım var satan ama soylemez zaten ben pk dan cıkamıyorum pek ılgımı cekmıyor pet 80 lvl de sabıtledıklerı ıcın lvl ı mıllete kopekle zaman gecırmeye ugrasıyorlar yanı oyalama taktıgı bir nevi
quote:
Orijinalden alıntı: Tako07
40 burnıng skeletondan dusuyor dıye bılıyorum 50 lvl daha yapan var mı emın degılım var satan ama soylemez zaten ben pk dan cıkamıyorum pek ılgımı cekmıyor pet 80 lvl de sabıtledıklerı ıcın lvl ı mıllete kopekle zaman gecırmeye ugrasıyorlar yanı oyalama taktıgı bir nevi
aof den düşüyor diye duydum Apos of Flame yani
quote:
Orjinalden alıntı: cruiser67c
İmage kağıdı dediğimiz bu kağıtların 40-50- ve sanırım ama emin değilim 60 lvl için olanları var.40 ın Burning skeletonlardan çıktığını biliyoruz.Peki kırmızı olanlar yani 50 için oloanlar nereden çıkıyor,bir de varsa 60 için olanlar nereden düşer. Bir sorum daha olacak bu image kağıtları 1 kere bastın mı relock tan sonra siliniyor mu yoksa kalıyor mu.İnin güzel yanı bu gün oto loot aldım itime güzel kutu topluyor hoş bişii burning kestim itle ama hiç bu kağıttan düşüremedim :(
bendede ne hikmetse ilk burning lere gidişimde 30 tane kestim md görevi için sonra cıkcaktım 30 tane burnıng kestim 40 lwl lik şekil değiştirmede 7 tane düştü tanesini 8m den sattım iyi para etti
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
quote:
Orjinalden alıntı: cruiser67c
bendede ne hikmetse ilk burning lere gidişimde 30 tane kestim md görevi için sonra cıkcaktım 30 tane burnıng kestim 40 lwl lik şekil değiştirmede 7 tane düştü tanesini 8m den sattım iyi para etti
40 lvl burning skeletondan, 50 lvl apostle of flame (aof) den düşüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nolawarthon Duon
40 lvl burning skeletondan, 50 lvl apostle of flame (aof) den düşüyor
Alıntıları Göster
2 GÜN EVVEL APOST OF COLD DAN CIKARDIM ARKADASIM SANA BİLGİ OLSUN 50 LVL İVİN OLAN (H) HIGH YANİ
quote:
Orijinalden alıntı: Tako07
60 Level Troll Shaman'dan düşüyor diye biliyorum.(Kırmızı olan troller) Yanlışsam Düzeltin
quote:
Orijinalden alıntı: Radionomy
60 Level Troll Shaman'dan düşüyor diye biliyorum.(Kırmızı olan troller) Yanlışsam Düzeltin
Alıntıları Göster
Apos cold ve apos flame den çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR
40-50 Tamam.. 60 Nerden Cıkıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: EmRr35
quote:
Alıntıları Göster
31 level Bandicot Gördüm ???
30 level için de var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
31 level Bandicot Gördüm ???
30 level için de var mı ?
Alıntıları Göster
apos flame
quote:
Orijinalden alıntı: EmRr35
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: EmRr35
quote:
Troll Shaman(Kırmızı Olanlardan) Öyle Duydum Bende.
quote:
Orijinalden alıntı: Radionomy
quote:
Orjinalden alıntı: EmRr35
quote:
Troll Shaman(Kırmızı Olanlardan) Öyle Duydum Bende.
Alıntıları Göster
köpeğinmi kesmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
köpeğinmi kesmesi lazım
Alıntıları Göster
bazı kişilerde 35 36 lvlde transformation olmus petler goruyorum? acaba 30 lvl icin olani da var mi? yoksa lvl mi dusmus bu petler? bilgisi olan varsa aydinlatsin lutfen..
quote:
Orijinalden alıntı: Monterrey
bazı kişilerde 35 36 lvlde transformation olmus petler goruyorum? acaba 30 lvl icin olani da var mi? yoksa lvl mi dusmus bu petler? bilgisi olan varsa aydinlatsin lutfen..
Alıntıları Göster
bosuna bence bu ısler... bılgım yok...
quote:
Orijinalden alıntı: Propranolol
bosuna bence bu ısler... bılgım yok...
Alıntıları Göster
60 lar için troll shaman ve troll king 70 ler için(imkansız)talos çok nadir harpy queen yanlış yazdım onlardan 80 çok çok zorr ama pathos sorasını bilmiom onlardan birde ronark land da ilerilerde azrail gibi şeyler var :D tabi 60 70 80 için olanları hayvanının kesmesi lazım oda zor
quote:
Orijinalden alıntı: BTheBack
60 lar için troll shaman ve troll king 70 ler için(imkansız)talos çok nadir harpy queen yanlış yazdım onlardan 80 çok çok zorr ama pathos sorasını bilmiom onlardan birde ronark land da ilerilerde azrail gibi şeyler var :D tabi 60 70 80 için olanları hayvanının kesmesi lazım oda zor
Alıntıları Göster
arkadaşlar 10 lwlda worm 20 lwl da bandicoot,kecoon,small bulcan,30 da bulcan,scavenger bandicoot a dönüşürler bunlarıd ts ile yapabilirizzzzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: BTheBack
arkadaşlar 10 lwlda worm 20 lwl da bandicoot,kecoon,small bulcan,30 da bulcan,scavenger bandicoot a dönüşürler bunlarıd ts ile yapabilirizzzzzzz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .:MAGIC BEDRİ:.
nasıl? bildigimiz ts mi yoksa kağıt mı düşüyo da onunla mı yapıyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: Monterrey
quote:
Orjinalden alıntı: .:MAGIC BEDRİ:.
nasıl? bildigimiz ts mi yoksa kağıt mı düşüyo da onunla mı yapıyoruz?
Alıntıları Göster
ts nin pet için olanı varrr pre liler düşürüo sadece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme