Şimdi Ara

9. KALKINMA PLANI ACİL YARDIM LÜTFEN (DÜZELTİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9. İktisad Kongresi Hangi Tarihler Arasında ve Nerede Yapıldı Bilen Var mı? Ve Bir Kaynak verebilir misiniz ? Arkadaşlar iktisadçılar lütfen acil yardım çok gerekli.

Dip Not = Sosyal Bilimler Liselerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiss_tr -- 22 Eylül 2007; 11:42:32 >

• Arkadaşlar biraz yardım
  • Bu 2004 Yılında yapılan mı ? Anlamadım tam olarakta.
  • Arkadaşım sosyal bilimler kitabında yazıyor. İzmir iktisad kongresini işledik daha sonra dokuzuncu iktisad kongresinde alınan kararları bulun yazıyor. Araştırıyorum 9. iktisad kongresi yok. Büyük olasılıkla İzmirde yapılan kongre ama niye 9 diyorlar Belki son yapılanda olabilir tam bilmiyorum işte.
  • 17 Şubat-4 Mart 1923 tarihleri arasında İzmirde yapılan var .
    En son olarak İzmir 5-9 Mayıs 2004. Var Ama hangisini demek istediğini anlamadım ayrıca 9. olarak geçen birşey yok.

Madde-9'dan bahsediyo dicem ama : Türk, dinine, ulusuna, toprağına, hayatına ve varlığına düşman olmayan uluslara hep dosttur; yabancı sermayesine karşı değildir. Ancak kendi yurduna, kendi diline ve yasasına uymayan kurum ve kuruluşlarla ilişkide bulunmaz. Türk, bilim ve sanat yeniliklerini nerede olursa olsun doğrudan doğruya alır ve her türlü ilişkide fazla aracı istemez.

bi arkadaşlarına sor istersen onlar yapmıştır belkide.
  • Teşekkürler ilgin için arkadaşım ben bir daha sorayim belki yanlış anlamışımdır.
  • Arkadaşım yanlış anlamışım hem de bayağı bir 9. Kalkınma Planında alınan kararlarmış
  • Tıkla

Ayrıca google'da 9. kalkınma planı de 100 sayfalık bile bir sonuç bulabiliyorsun.
  • Sağol @Anotherdie zaten 101 sayfalığı buldum şimdi özetliyorum. Ama her şey için sağol tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.