Bildirim
9 Kasım 2000 Donanımhaber Görünüşü
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iyide o zaman 1200mhz zordu 1320mhz de çalıştırmışlar
edit: tahmin ettiğim gibi 733mhz üstü yokmuş test için olabilir o işlemci.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Ocak 2014; 2:19:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlu Dal
Değil Donanım haber, internet diye bir şeyin olduğundan bile haberim yoktu o zaman :)
Aynen. Ben daha bilgisayar nedir bilmezdim. 6 yaşındaydım la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlu Dal
Değil Donanım haber, internet diye bir şeyin olduğundan bile haberim yoktu o zaman :)
o zamanlar mirc de takılırdık günün 12 saati
ama o zaman daha çok zevk alıyorduk pc den, hey gidi günler -
internete ev telefonundan çevirmelimi giriyordunuz ? çevirmeliden googleye girince sevinçten ağlayacaktım 1 kere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 15 Ocak 2014; 2:26:43 > -
Hic birsey anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
elif diye editör varmış. duruyor mu acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Salak saçma oyun sitelerine girip telefon kablosunu bilgisayardan çıkarıp saatlerce o saçma oyunları oynadığım zamanlar... -
Yeni Half-Life Yaması
28 Ekim Aral
Yeni Half-Life patchi çykty. Counter-Strike ve Team Fortress Classic için bazy hatalary düzelten ve ufak yenilikler getiren 1.1.0.4'deki yenilikler ?unlar:
- Haritalarla ilgili bütün dosyalar sunuculardan alynabiliyor.
- Counter-Strike proxy hilesi düzeltildi.
- Linux güvenlik sorunu çözüldü.
- Pyro'nun yakma hasary yükseltildi.
- Heavy Weapon Guy'yn chaingun hasary dü?ürüldü.
- 3 yeni Team Fortress harita temasy eklendi.
*Avanti
*Flag Run
*Casbah
Half-Life 1.1.0.4 International Patches
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X