Şimdi Ara

Beyler Denizli-Fethiye yolunu bilen gelsin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasip olursa Fethiyeye gideceğiz. İlk fikir Çameli üzerinden ama yol dar olduğundan daha rahat geniş yol tarifi lazım. Nereden gidebiliriz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Denizli-Fethiye Yolu: Bilmeniz Gerekenler

Denizli ve Fethiye arasındaki yolculuk, Türkiye'nin güneybatı kıyısında doğal güzelliklerle dolu yaklaşık 220 kilometrelik bir yolculuktur. İki şehir arasında seyahat etmek isteyenler için çeşitli rotalar mevcuttur.

Denizli-Fethiye Yolu Nasıl Gidilir?

Denizli'den Fethiye'ye gitmenin birkaç yolu vardır:

• Çameli Yolu: Bu rota, Denizli'den Çameli'ye, ardından Fethiye'ye uzanan yaklaşık 220 kilometrelik bir yoldur. Çameli Yolu, kırsal kesimden geçer ve panoramik dağ manzaraları sunar.
    • Denizli-Fethiye Yolu: Bu rota, Denizli'den Fethiye'ye doğrudan giden yaklaşık 210 kilometrelik bir otoyoldur. Denizli-Fethiye Yolu, daha hızlı bir seçenektir ancak kıyı şeridi manzaraları sunmaz.

En İyi Yol Hangisidir?

En iyi yol seçimi, kişisel tercihlere ve seyahat süresine bağlıdır. Çameli Yolu, daha doğal manzaralar sunarken, Denizli-Fethiye Yolu daha hızlı bir seçenektir.

Fethiye-Çameli Yolu Nasıl Gidilir?

Fethiye'den Çameli'ye gitmek istiyorsanız, şu rotayı izleyebilirsiniz:

• Fethiye'den D400 karayoluna girin ve yaklaşık 70 kilometre ilerleyin.
    • Çameli kavşağından çıkın ve Çameli'ye doğru yaklaşık 25 kilometre ilerleyin.

Yol Tarifi

Denizli'den Fethiye'ye Yol Tarifi (Çameli Yolu):

1. Denizli merkezden D320 karayoluna girin.
    2. Yaklaşık 100 kilometre ilerleyin ve Çameli kavşağından çıkın.
    3. Çameli'den D400 karayoluna girin.
    4. Yaklaşık 95 kilometre ilerleyin ve Fethiye'ye ulaşın.

Fethiye'den Denizli'ye Yol Tarifi:

1. Fethiye merkezden D400 karayoluna girin.
    2. Yaklaşık 95 kilometre ilerleyin ve Çameli kavşağından çıkın.
    3. Çameli'den D320 karayoluna girin.
    4. Yaklaşık 100 kilometre ilerleyin ve Denizli'ye ulaşın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Allah kolaylık versin diyorum öncelikle. Ben o yol kadar lanet bi yol görmedim. Ovi mapse güvenerek Nisanda girmiştim o yola. Sürekli viraj ve taşlık bir yol. Gerçi biz fethiyeden denizliye geçmiştik sürekli rampa olunca epey zorlandık. Üstüne birde heyelan olduğundan köy yoluna falan girdik. Baya sövmüştüm o yola. Kuş uçmaz kervan geçmez bir güzergah. Daha bu yol hakkında söyleyeceklerim var ama mobilde olduğum için üşeniyorum ..
  • Başka yol arıyoruz bizde Çavdır falan dediler Antalya yolunu takip edip ama tam bilmiyoruz
  • muğla üzerinden daha mantıklı olur bence. Antalyadan yol epey uzuyor
  • Antalya üzerinden var.Burdurun çavdır ilçesinden geçerken elmalı,finike yoluna sapıyorsun elmalıya vardıktan sonra kaş yoluna girip oradan fethiyeye gidebilirsin.Yolun belki çok uzar çavdır yolu da pek güzel değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

http://maplink20.infotech.com.tr/mapviewer/maplink/mercedes/rcalc.jsp?departure=622588&arrival=561090&route=DETAILED&criteria=FAST&petrol=0.0&fuel=0.0

Bu yol nasıl?

Hocam bu iyi gibi. Çameli yolu dağlık olduğundan başka yol tercih ettik umarım kazasız belasız gideriz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Antalya üzerinden var.Burdurun çavdır ilçesinden geçerken elmalı,finike yoluna sapıyorsun elmalıya vardıktan sonra kaş yoluna girip oradan fethiyeye gidebilirsin.Yolun belki çok uzar çavdır yolu da pek güzel değildir.

Hocam yukardaki harita değil galiba senin tarif ettiğin yol. Yukardaki harita mantıklı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

http://maplink20.infotech.com.tr/mapviewer/maplink/mercedes/rcalc.jsp?departure=622588&arrival=561090&route=DETAILED&criteria=FAST&petrol=0.0&fuel=0.0

Bu yol nasıl?

Hocam bu iyi gibi. Çameli yolu dağlık olduğundan başka yol tercih ettik umarım kazasız belasız gideriz:)

Çavdır tarafı daha iyi olacağını düşünüyorum. Çameli yolu çok berbat. Heryer uçurum.

• Tamam Hocam teşekkürler herkese , Allah kazasız belasız yolculuk nasip eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Antalya üzerinden var.Burdurun çavdır ilçesinden geçerken elmalı,finike yoluna sapıyorsun elmalıya vardıktan sonra kaş yoluna girip oradan fethiyeye gidebilirsin.Yolun belki çok uzar çavdır yolu da pek güzel değildir.

Hocam yukardaki harita değil galiba senin tarif ettiğin yol. Yukardaki harita mantıklı geldi

Benim dediğim yol bu değil ama bu yol daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.