Şimdi Ara

9 Numaranın Kabusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-9 rakamı dünkü maçta Beşiktaşımız'a yaramadı. Süper Lig'de 9. maçında Diyarbakır'a takılarak bu sezon üst üste maç kazanma rekorunu elinden kaçıran siyah beyazlılarda, 9 numaralı formayı giyen Batuhan Karadeniz'in da forma isyanı vardı.

-Geçen sezondan bu yana polemiğe girdiği teknik direktörümüz Mustafa Denizli ile yıldızı bir türlü barışmayan 18 yaşındaki santrfor, Diyarbakırspor maçından önce de isyan bayrağını açtı.

Çünkü boğazım ağrıyor

-Karşılaşma öncesi kadroyu açıklayan Mustafa Denizli'nin ilk 11'e almadığı Batuhan Karadeniz yedek olduğunu öğrenince, “Hocam ben yedek soyunmam” dedi. Denizli, nedenini sorunca da şu karşılığı verdi: “Çünkü boğazım ağrıyor.”

-Geçen sezon kendisini Eskişehirspor'a kiralık veren Mustafa Denizli'ye, “Ben döneceğim ama sizi bilmem” dediği iddia edilen, ardından katıldığı televizyon programlarında eleştirilerde bulunan Batuhan, kadroya girmediği zamanlarda da sivri dilli demeçler vermeyi ihmal etmedi.

-Mustafa Denizli'nin her defasında affettiği ve “ondan yararlanacağım” dediği Batuhan konusunda genç oyuncunun dünkü çıkışından sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Kaynak: Hürriyet

• paylaşımların için teşekkürler +rep verdim terazine tıkırdattım
  • Manu maçı sonunda bunlar sevinirken Batuhanın o muthiş göbeğini görme fırsatı yakaladım. Çocuk acaip kilolu.

O kilolarla nasıl gol atacak merak ettim.
  • Bu gene zayıf hali 104 kiloydu önceden Denizlii forma girmezsen kadroya giremezsin demişti. Bu gene iyi hali yani :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9 Kasım günün ikilisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.