Şimdi Ara

+9 Raptor Vs Kira ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 4-5 ay once +9 item chitin yada +9 hb +9 raptor gibi itemleri 7-8 saat aralıgında itemleri kiralayabiliyorlar 200 m arasıydı ben carnacta baslıcam.Bole bu itemleri nasıl 7-8 saatligine kiralıyorlar bende bu itemlerden kiralayanları alsam olurmu ?

• İtem kiralama kalktı diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekel

İtem kiralama kalktı diye biliyorum.

Ama 9 İtemleri playerlar kendi istegiyle 7 saatligine 9 chitin kiralıyorlardı inşallah kalkmamıstır off
  • SSSSXsSx
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanPaşa

SSSSXsSx

bu mesajdaki amacı çözemedim ayrıca +9 item kiralama oyunda belli bir npc aracıyla mı yoksa playerlar arasında birşey mi onu da anlamadım ??
  • Vallahi ben öyle bişey duymadım
  • arkadaslar eslantta item rental npcsi görmedinizmi hiç

konuya gelince bilmiyorum çalışıp çalışmadığını ama hiç kiralık item görmedim arada bakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanki bende böyle birşey duymuştum bir ara vardı galiba
  • ßen Kalktı Diye ßiliyorum Ama.. ???
  • bi ara vardı güzel itemlerde koyan oluyodu

ama şimdi yok

npc si duruyo sadece
  • kira olayı eskiden vardı ama kiralıyamıyordun
  • onceden kiralanıyordu ama canım türk insanı onunda bugunu bulmuştu. hatırlarsanız itemler kiralanıyor süre dolunca geri sahibine gidiordu onu bugladılar item kiralayanda kalıyor süre dolunca extradan sahibinede gidiyordu böyleydi sanırsam...
  • japkoda var. o npcden baskasinin koydugu itemleri alma. hatta orada cok cok ucuz o is...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 4 Şubat 2010; 12:40:50 >
  • o hiç gelmedi uskoya yada ben unuttum
  • Şuan czde ve moradon'da aktif ama onu koymaya çalıştığımda bana kağıt soruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erén

Şuan czde ve moradon'da aktif ama onu koymaya çalıştığımda bana kağıt soruyordu.

Onun kagıtını bilyiroum galiba bir dakika
  • Adam Bir Dakika Demiş. Bir Saat Olmuş
  • Charon'da bir bus benzeri kağıt alıp kira saatini seçip kiraya verebiliyordunuz ve birisi alabiliyordu uskoya çok kısa bir süre için geldi bizim sadece kafası hile hurdaya basan 3-5 zeki Türk arkadaşımız bununda bugunu buldu şu 300k lık itemleri bugladıkları şekilde bugladılar ve hem üzerinde kaldı hemde sahibine gitti item e haliyle K2 fixlemek için birşey akıl edemeyince daha geleli 1 hafta olmayan şeyi kaldırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 4 Şubat 2010; 13:37:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.