beyler +9 reverse itemleri merak ediorum ozellikle ib roptor shard ms felan bizimle paylasmak isteyen olursa koysun
quote:
Orjinalden alıntı: chetin
beyler +9 reverse itemleri merak ediorum ozellikle ib roptor shard ms felan bizimle paylasmak isteyen olursa koysun
öle bi item var mı ki reverse +9 hemde raptor ib böle bi item varsa iteme sahip olanın eline öpmek lazım saçma topic
var arkadasım var hem neden olmasın +9 shell oluoda +9 chitin oluoda reverse ib raptor vs.. nneden olmasınn hmen ban ban ban
ya öle bi item olmasa bile merak etmiş işte photo şop mu neydi öle yapanlar bi yapsınlar
Ne alaka daha önce kaç kere verildi nie saçma ban diyonki- asıl sana ban
+4 rebirth gördüm chitin rouge ama +9 yok
+9 un nasıl yandıgını merak ediorum ama bi paylasan yok
arkadaşlar +1 rebirth +2rebirth +3rebirth +4rebirth +5rebirth +6rebirth +7rebirth +8rebirth.... +21rebirth e kadar gider..bilmiyenlere durulur!!
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
arkadaşlar +1 rebirth +2rebirth +3rebirth +4rebirth +5rebirth +6rebirth +7rebirth +8rebirth.... +21rebirth e kadar gider..bilmiyenlere durulur!!
+21 mi photoshopla olmasın o
japkoda bi kralın shelli vardi ama +21 ps deil cok manyak bi ss
yanli$ yere konu acmayniz. konuyu tasidim simdilk .
benim bildiim kadarıyla bir kralın +21 chitin shel warmş ama ne kadar doğruluk payı war bilemem
arkadaş haklı +21 e kadar gider farkettiyseniz bu yeni peyç ler dene me server larına benzetildi ve +9 rabdor u olan bi adam nie revers bassın demi ama bana hak verenler bana yazın haaaaabunu yazan (YALNIZ KURT)
ben +11 rebirt item gördüm , +9 ib ye rebirt basınca +11 rebirt oluyo