beyler +9 reverse itemleri merak ediorum ozellikle ib roptor shard ms felan bizimle paylasmak isteyen olursa koysun
quote:
Orjinalden alıntı: chetin
beyler +9 reverse itemleri merak ediorum ozellikle ib roptor shard ms felan bizimle paylasmak isteyen olursa koysun
öle bi item var mı ki reverse +9 hemde raptor ib böle bi item varsa iteme sahip olanın eline öpmek lazım saçma topic
quote:
Orijinalden alıntı: danqrew2
quote:
öle bi item var mı ki reverse +9 hemde raptor ib böle bi item varsa iteme sahip olanın eline öpmek lazım saçma topic
var arkadasım var hem neden olmasın +9 shell oluoda +9 chitin oluoda reverse ib raptor vs.. nneden olmasınn hmen ban ban ban
quote:
quote:
ya öle bi item olmasa bile merak etmiş işte photo şop mu neydi öle yapanlar bi yapsınlar
quote:
quote:
Ne alaka daha önce kaç kere verildi nie saçma ban diyonki- asıl sana ban
quote:
Orijinalden alıntı: W
Alıntıları Göster
+4 rebirth gördüm chitin rouge ama +9 yok
quote:
Orijinalden alıntı: W
Alıntıları Göster
+9 un nasıl yandıgını merak ediorum ama bi paylasan yok
quote:
Orijinalden alıntı: chetin
+9 un nasıl yandıgını merak ediorum ama bi paylasan yok
Alıntıları Göster
arkadaşlar +1 rebirth +2rebirth +3rebirth +4rebirth +5rebirth +6rebirth +7rebirth +8rebirth.... +21rebirth e kadar gider..bilmiyenlere durulur!!
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602
arkadaşlar +1 rebirth +2rebirth +3rebirth +4rebirth +5rebirth +6rebirth +7rebirth +8rebirth.... +21rebirth e kadar gider..bilmiyenlere durulur!!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
+21 mi photoshopla olmasın o
quote:
Orijinalden alıntı: :mert:
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
+21 mi photoshopla olmasın o
Alıntıları Göster
japkoda bi kralın shelli vardi ama +21 ps deil cok manyak bi ss
quote:
Orijinalden alıntı: chetin
japkoda bi kralın shelli vardi ama +21 ps deil cok manyak bi ss
Alıntıları Göster
yanli$ yere konu acmayniz. konuyu tasidim simdilk .
quote:
Orijinalden alıntı: SenS
yanli$ yere konu acmayniz. konuyu tasidim simdilk .
Alıntıları Göster
benim bildiim kadarıyla bir kralın +21 chitin shel warmş ama ne kadar doğruluk payı war bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602
Alıntıları Göster
arkadaş haklı +21 e kadar gider farkettiyseniz bu yeni peyç ler dene me server larına benzetildi ve +9 rabdor u olan bi adam nie revers bassın demi ama bana hak verenler bana yazın haaaaabunu yazan (YALNIZ KURT)
quote:
Orijinalden alıntı: buss
arkadaş haklı +21 e kadar gider farkettiyseniz bu yeni peyç ler dene me server larına benzetildi ve +9 rabdor u olan bi adam nie revers bassın demi ama bana hak verenler bana yazın haaaaabunu yazan (YALNIZ KURT)
Alıntıları Göster
ben +11 rebirt item gördüm , +9 ib ye rebirt basınca +11 rebirt oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: <::shadow_hunter:>
ben +11 rebirt item gördüm , +9 ib ye rebirt basınca +11 rebirt oluyo