Bana meslek lisesi tutmuştu anadolu lisesine dün nakil başvurusu yaptım ve tuttu şimdi oraya kayıt olmam gerekiyormu yoksa direk gidicemmi ? yardım lütfen
Sanırım yaptırman gerekiyor nakil olduğun okulu bi ara sor ve bir şey sorucam senin puanın kaçtı ve okulun nakil taban puanı kaçtı ? Bende nakil istedimde tutmadı tekrar istiycem bi söyler misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: LykiaMaster
Sanırım yaptırman gerekiyor nakil olduğun okulu bi ara sor ve bir şey sorucam senin puanın kaçtı ve okulun nakil taban puanı kaçtı ? Bende nakil istedimde tutmadı tekrar istiycem bi söyler misin ?
Benim puanım 326 istediğim liseninki 359 du sonra kontenjan olunca 306 ya düştü bende girdim liseye
quote:
Orijinalden alıntı: Salçalı Ekmek
Bana meslek lisesi tutmuştu anadolu lisesine dün nakil başvurusu yaptım ve tuttu şimdi oraya kayıt olmam gerekiyormu yoksa direk gidicemmi ? yardım lütfen
Eokuldan baktıgında nakılın onaylandı gözüküyorsa gidip kayıt yaptırmana gerek yok pztesi nakil oldugun okula git müdür yardımcısının odasında halledilir o iş 5dk da sıkıntı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme