Şimdi Ara

9. Sınıfa Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben babamla iddiaya girdim Lise 1 de 2 dönem taktir alırsam Iphone 5s alcak bana ben de hemen kabul ettim ama birazda korkuyorum ya başarılı olamazsam diye o yüzden Lise de başarılı daha başarılı olabilmek için şuan yapabileceğim bişey varmı ??

• ben 11.sınıfa geçtim,anadolu lisesindeyim
    9.sınıf biraz deişik bir sınıfa ama sınavlara iyi çalışır ve dersleri dinlersen çok rahat taktir alırsın şuan özel bişi yapmana gerek yok sadece 9.sınıfta dersleri iyi dinle kitapların yanına küçük notlar çıkar bunu sınavda sorar diye özellikle tarih çoğrafyada falan matematikte,fizik kimya ve geometride 1 tane konu anlatımlı al önerim şöyle matematik için esen konu özetli soru bankası 9.sınıf konu özetli aman karıştırma dier kitapla,geometri esen 3 renk
    fizik esen konu anlatımlı siyah kitap yada fem konu anlatımlı 9.sınıf kitabı hangisi hoşuna giderse
    kimya ve bio içinde fem konu anlatımlı 9.sınıf ve bioloji için bir tane soru bankası çözersen çünkü son sınavları test yapıolardı bizde ve en çok zorlayan biolojidir test olarak bu kadar bunları nası bitircem diye dert etme hergün 1 saat çalış örnek pazartesi mat salı geo çarşamba fizik şeklinde sana yeter bide okuldan gelince deftere göz at bu dediklerim 1 1,5 saatini alır...

yeni telefonun şimdiden hayırlı olsun ....

• Bu sene göreceğin fonksiyon ve 10 daki trigonometri lise matematiğinin temeli olacak.
    Eğer çok istekliysen şimdiden bağıntı kartezyen fonksiyon çalışabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1. Sınıf
    3 yıl önce açıldı
    8.sınıf devamsızlık kalma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.