Şimdi Ara

9. Sınıfım 10. sınıf bi kıza aşık oldum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
9.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edebilir, ben kendimden büyüklerle çok çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyilmaz28

Sakın deneme ben zamanında 9.sınıftayken 11lerden bi kıza aşık olmuştum. Ki kızda hafiften serseri tiplilerden hoşlanma durumu vardı. 9.sınıfta tam vurdulu kırdılı aksiyon filmi gibi geçmişti benim için. Okuldada acayip dikkat çekiyordum. Genede yemedi 1 hafta çıkıp ayrıldık kızı köpek gibi seviyordum 4 sene oldu bitirdim artık kafamda. Sakın deneme bak sevme kaç

Hangi okuldaydın birader?
  • up
  • 9. sınıf öğrencisinin aşkla işi olmaz git dersini çalış hangi bölümü seçeceğini düşün. sana benden abi tavsiyesi ünide kızlar teklif ediyor :D :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poker_Face

9. sınıf öğrencisinin aşkla işi olmaz git dersini çalış hangi bölümü seçeceğini düşün. sana benden abi tavsiyesi ünide kızlar teklif ediyor :D :D

hangi bölümü seçeceğimi çoktan buldum dersler de gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverPunch

quote:

Orijinalden alıntı: emreyilmaz28

Sakın deneme ben zamanında 9.sınıftayken 11lerden bi kıza aşık olmuştum. Ki kızda hafiften serseri tiplilerden hoşlanma durumu vardı. 9.sınıfta tam vurdulu kırdılı aksiyon filmi gibi geçmişti benim için. Okuldada acayip dikkat çekiyordum. Genede yemedi 1 hafta çıkıp ayrıldık kızı köpek gibi seviyordum 4 sene oldu bitirdim artık kafamda. Sakın deneme bak sevme kaç

Hangi okuldaydın birader?

Giresun/Espiye lise 1 ilk dönem 2 3 sene önceydi

• Ayni durumdayim tek fark ben 11, o 12. sinifta. Faceden falan olmaz cunku internet yok evde.

Konu kirliligi olmasin banada tavsiye verebilirseniz hem konuyu acan arkadas hem ben faydalaniriz.

Dusunuyorum bu sene ygs'ye girecek hoslandigim kiz. Ben sansimi deneyene yani onla tanisana kadar fln. 1 ay gecer(en iyimser ihtimal). Hic denemesem "acaba" diye kalacak bu bende.

Bi fikir verin be arkadaslar.

Not: Ortak arkadasim falan var ama ya zamanlama hatasi yapiyorum yada heyecan
  • Ben kendimden 7 yaş büyük birine fena halde aşık oldum.
  • arada sınıf farkı var olmaz
  • Ağzın laf yapsın popüler ol ve ortamın olsun işin kolay
  • Kardeşim kendini çok kaptırma derim
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: lise öğrencisi

up

Ben kendi durumuma bakınca. Seninki olur diyorum.
  • olur öyle geçer yakında
  • aşık oldum nedir la kız taş gibi deseydin daha inandırıcı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

Orijinalden alıntı: lam3rr

quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

9. sınıfım ve 10.sınıfla çıktım . ayrılalı 1 ay oluyo . 3-4 ay felan çıkmıştık sanırım.

tipin yani yakışıklı değilsen hayır. azda olsa popüler olman lazım . zaten tip varsa popülerlikte arkasından gelir para yalan allahaşükür param var ama benim gibi başka 97 li arkadadaş 10.sınıfla çıkıyo tipi var ama parası yok
    ağzında olucak güzel laf yapıcaksın .

edit: boyun +1.70 değilse imkansız zaten . zayıf kemik adam olmucaksın normal kiloda olcaksın. azda olsa vücudun güzel olucak. o zaman büyük kızlarla çıkarsın

sen yakışıklı ve popülersin yani öyle mi 14 15 yaşınızda ufacık aklınızla bide millete akıl dağıtmatın ya şöyle.2-3 sene geçtiğinde anlarsınız neden büyük kızların küçük erkeklerle takılmadığını

aynen okuyunca gülüyorum sadece:) vicüdün güzel olcak diyor sanki adam 14 yaşında six pack var çocukta.

sizde de bi havalar bi liselilere karşı tavırlar sanki siz direk 20 yaşında doğdunuz

önceki mesajımda yazdım bende 12. sınıfım daha ama bakıyorumda gençliğe , öyle demekte haklılar.14 yaşında daha ergenliğe yeni girmiş vücudun iyi olacak diyor.Kızın senden ne gibi bir beklentisi olabilir o yaşta vücudunla alakalı onu tatmin mi edeceksin.Şişman olma yeter.

senin o yaşta yaşayamadıklarının fazlasını yaşıyorum. ben çok iyi bi vücut demedim hafifte olsa vücud olsun dedim . aklımdan o kadar şey geçiyoki söylemediğim

• lise 1 deyken lise 3 e giden kıza aşık olmuştum ben elektrik bölümündeydim o gazetecilik
    bizim sınıf onların alt katındaydı ben dışarda dururdum o tenefüs bitince ceylan gibi seke seke üst kata çıkarken ona nasıl baktığımı anlatamam en saf en temiz duygular

şimdi kimseye öyle bakamıyorum....yaşadıklarımız bizim saf temiz duygularımızı öldürüyor bizde herkes gibi vur kaç yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

quote:

ben yapı olarak yaşıtlarımdan iriyim o da minyon tipli yani çok uyumluyuz.Ben açılmayı düşünüyorum sizce ne demeliyim?

Tam uymuş yemin ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.