Ona açılmayı düşünüyorum sizce kabul eder mi? Bu arada aranıza yeni katıldım
yorumlarınızı bekliyorum
sansin yok bence
Nick+başlık uyumu :(
Açık ve net. HAYIR
quote:
Orijinalden alıntı: Bykanarya
sansin yok bence
+1
Vazgeç bu sevdadan kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: memoseler
quote:
sansin yok bence
+1
Alıntıları Göster
Benim gibi 10.sınıf olup , 9.sınıftan kızlarla çıkabilirdin ama sen küçüksün kızdan olmaz o iş
quote:
Orijinalden alıntı: sanalcombat
ben yapı olarak yaşıtlarımdan iriyim o da minyon tipli yani çok uyumluyuz.Ben açılmayı düşünüyorum sizce ne demeliyim?
foruma hoşgeldin öncelikle.. kabul edermi derken,muhabbet kur kızla bişey bul,mesela adını öğren faceden ekle,ordan konuş
quote:
Orijinalden alıntı: memoseler
quote:
sansin yok bence
+1
Alıntıları Göster
10.sınıflar 11 ve 12. sınıflara bakar.
9.sınıf kızları lıse 3 lerle 4lerle cıkıyor sence 10.sınıflar sana bakar mı
quote:
Orijinalden alıntı: sanalcombat
Sakın deneme ben zamanında 9.sınıftayken 11lerden bi kıza aşık olmuştum. Ki kızda hafiften serseri tiplilerden hoşlanma durumu vardı. 9.sınıfta tam vurdulu kırdılı aksiyon filmi gibi geçmişti benim için. Okuldada acayip dikkat çekiyordum. Genede yemedi 1 hafta çıkıp ayrıldık kızı köpek gibi seviyordum 4 sene oldu bitirdim artık kafamda. Sakın deneme bak sevme kaç
quote:
Orijinalden alıntı: RelaPse-TR
foruma hoşgeldin öncelikle.. kabul edermi derken,muhabbet kur kızla bişey bul,mesela adını öğren faceden ekle,ordan konuş
hoşbulduk faceden ekledim ama herhalde çevrimiçi olduğu kişileri sınırlamış hiç açık olmuyor yüz yüze konuşmam gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Trauser
ben kendimden buyuklerle cıktım bence onemlı olan iki sey 1-) sana kacıncı sınıfsın diye sorduklarında 10. sınıf dediğinde soran tarafın şaşırmaması (yani 10. sınıf gibi göstermen) 2. önemli şey ise ağzının laf yapmasi dostum
Ama ıstısnalar cıkıyor bende 9.sınıfım,bızım erkeklerden 11lerle cıkan var para ve populerlıkle baglantılı bıde tip
quote:
Orijinalden alıntı: illanois
ben kendimden buyuklerle cıktım bence onemlı olan iki sey 1-) sana kacıncı sınıfsın diye sorduklarında 10. sınıf dediğinde soran tarafın şaşırmaması (yani 10. sınıf gibi göstermen) 2. önemli şey ise ağzının laf yapmasi dostum
Alıntıları Göster
Bende 10.sınıfım 11.sınıflar daha güzel bizim jenerasyondan.
quote:
Orijinalden alıntı: illanois
Alıntıları Göster
bi kızla çıkman için ya serseri ya da şaklaban oynak bişi olacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: The Butcher
Ama ıstısnalar cıkıyor bende 9.sınıfım,bızım erkeklerden 11lerle cıkan var para ve populerlıkle baglantılı bıde tip
kızla doğru düzgün konuşmuşluğumuz yok ama dün biz basket oynarken yanımıza geldi ve bi atış yapabilir miyim? dedi bende topu uzattım attı sonra gitti
quote:
Orijinalden alıntı: lise öğrencisi
ben yapı olarak yaşıtlarımdan iriyim o da minyon tipli yani çok uyumluyuz.Ben açılmayı düşünüyorum sizce ne demeliyim?
Sana seviyom bana çık.
quote:
Orijinalden alıntı: TheSpiRiT
katılıyorum nedense hiç güzel 9. sınıf yok bizim okulda
quote:
Orijinalden alıntı: lise öğrencisi
quote:
Orijinalden alıntı: TheSpiRiT
katılıyorum nedense hiç güzel 9. sınıf yok bizim okulda