9. sınıfım ve 10.sınıfla çıktım . ayrılalı 1 ay oluyo . 3-4 ay felan çıkmıştık sanırım.
tipin yani yakışıklı değilsen hayır. azda olsa popüler olman lazım . zaten tip varsa popülerlikte arkasından gelir para yalan allahaşükür param var ama benim gibi başka 97 li arkadadaş 10.sınıfla çıkıyo tipi var ama parası yok ağzında olucak güzel laf yapıcaksın .
edit: boyun +1.70 değilse imkansız zaten . zayıf kemik adam olmucaksın normal kiloda olcaksın. azda olsa vücudun güzel olucak. o zaman büyük kızlarla çıkarsın
sen yakışıklı ve popülersin yani öyle mi 14 15 yaşınızda ufacık aklınızla bide millete akıl dağıtmatın ya şöyle.2-3 sene geçtiğinde anlarsınız neden büyük kızların küçük erkeklerle takılmadığını
aynen okuyunca gülüyorum sadece:) vicüdün güzel olcak diyor sanki adam 14 yaşında six pack var çocukta.
sizde de bi havalar bi liselilere karşı tavırlar sanki siz direk 20 yaşında doğdunuz
önceki mesajımda yazdım bende 12. sınıfım daha ama bakıyorumda gençliğe , öyle demekte haklılar.14 yaşında daha ergenliğe yeni girmiş vücudun iyi olacak diyor.Kızın senden ne gibi bir beklentisi olabilir o yaşta vücudunla alakalı onu tatmin mi edeceksin.Şişman olma yeter.
senin o yaşta yaşayamadıklarının fazlasını yaşıyorum. ben çok iyi bi vücut demedim hafifte olsa vücud olsun dedim . aklımdan o kadar şey geçiyoki söylemediğim
hah yesinler senin yaşadıklarını.Hakketen bende liseli liseli diye ezenleri pek doğru karşılamazdım ama adamlar haklıymış ya baksana.Bunlar ilk heycanların ileride görürüm ben seni.
Sen ablana nasıl yan gözle bakarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme