Şimdi Ara

9.Sınıfım Yazın Ygsye Çalışcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdan bana yardımcı olacaklarını umduğum benden büyük abi ablalarıma soruyorum.Ben sayısal bölümünü seçtim şimdiden ygsye (yani bu seneden çıkcak heralde çoğunluk)çalışmayı düşünüyorum.NAsıl bi çalışma programı yapmamı önerirsiniz? Bide çok mu kasıyorum bu seneden?

• Niye, rahat mi batiyor
    9.sinifi iyi bi ortalamayla bitirdiysen yeter, simdiden baslarsan hem unutursun hem son sinifa gelince tükenmis olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazını iyi geçir diyenler olcak onlara inanma sakın, keşke senin kafandan olabilseydim bende,(suan 11'im,okul puanı için kafamı taşlara gömüyorum ) günde 2 saat çalışsan yeter de artar kardeşim
  • Sen ygs diye bir şeye girmiceksin ki
  • suyunu çıkarın aynen böyle şimdi çalış sonra hiçbir halta yaramasın yaz tatilin boşa gitsin
  • Ne gerek var unutucaksın zaten ha bide zaten %90 YGS konuları gördün bu sene. İyi bir ortalama ile bitirdiysen zaten YGS ye çalışmış oldun. Ama unutucaksın en verimli dönemimdi 9. sınıf ama konuları unuttum şimdi şurdan 1 ay sonra 9. sınıf hakkında hiçbirşey şey kalmayacak kafanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 5 Haziran 2013; 23:24:00 >
  • kitap oku kitap oku kitap oku
  • havalar ısındı ama bu hafta yağmur varmış

• gez toz eglen

• Bu kafayla bi bk olmaz bosuna calisma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.