Bildirim
9. sinifla kalacak miyim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ortalamanın 50 üzeri olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinifta kalip kalmamak birinci dönemle ikinci donem ortalamasında mi belli oluyor peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan.enes
Sinifta kalip kalmamak birinci dönemle ikinci donem ortalamasında mi belli oluyor peki ?
Evet.dva geçiceksin ama
Dva ne demek ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan.enes
Dva ne demek ?
Dil ve anlatım
9.sınıfı orta okul gibi sanmayın, ortalama tutmazsa direk kalırsın şakası yok. ben 4-5 sene önce 9'dayken kaldım 3 tane 1'le -
Kardeşim bu bilgiyi nerden ogrendin? Yani güvenilir mi? şuan psikolojik olarak çökmüş durumdayim sonra hayal kirikligi olmasin -
quote:
Orijinalden alıntı: prof.exx
9.sınıfı orta okul gibi sanmayın, ortalama tutmazsa direk kalırsın şakası yok. ben 4-5 sene önce 9'dayken kaldım 3 tane 1'le
Hocam ben seni 30-40 yaşında sanıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi
quote:
9.sınıfı orta okul gibi sanmayın, ortalama tutmazsa direk kalırsın şakası yok. ben 4-5 sene önce 9'dayken kaldım 3 tane 1'le
sen hiç skrillex dinleyen 40 yaşında bir adam gördünmü -
Ortalama tutmazsa derken ne kastettin ? Benim ilk sordugum soruya bakarmisin profex geçer miyim ? -
Sorunlu geçme diye birşey var artık dersleri sonradan veriyosun ya da ortalama yükseltmelere falan kalıyosun eskiden kalmak daha kolaymış artık geçmemek daha zor valla -
Arkadaşlarım sizden bir cevap istedim ilk donem (dva) hariç 4 dersim 70 kusur ortalamaliydi , ikinci donem hepsi 30 larda gecermiyim ? -
Zor
Bu notlar kesin yani iki donem ortalamaları 50 ustu 4 dersin de -
dil ve anlatım zayıf olmucak.
karne ortalaman 50 üstü olucak.
bu şekilde geçersin -
Dil anlatim geçtim sorun deki.oh be valla supersiniZ ya :-) -
quote:
quote:
Neden öyle düşündün merak ettim 20 dolmak üzere dostum ne 40'ı
-
quote:
quote:
quote:
Neden öyle düşündün merak ettim 20 dolmak üzere dostum ne 40'ı
9.a gidip 20 yaşında mısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O derslerin ortalamaları 30 üstündeyse geçiyorsun. Ama sanırım sonraki sene onlardan sınava gireceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- prozac kullananlar
- 3 vardiya ne demek
- geğirince mideden koku gelmesi
- kozan kooperatif balı yorumları
- 40 cm kol
- exxen de neler var
- penis nakli
- çay emojisi
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X