Şimdi Ara

2 üniversiteyi ayni anda okuyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zorlanıyor musunuz? Sınavları vermek vs sıkıntı çıkıyor mu?
    Ve 2.üniversiteyi okumamın bana ne gibi faydası olur???
    aynı anda 2 üniversite okuyan arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosforsuzkalem -- 3 Kasım 2015; 12:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarııııııııı

• hangi bölüm okuduğunuza göre degişir. bide zorluk kişiden kişiye degişir.
    örgün bölümünüz le anadolu aöf istanbul auzef atatürk aöf ye göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan

hangi bölüm okuduğunuza göre degişir. bide zorluk kişiden kişiye degişir.
    örgün bölümünüz le anadolu aöf istanbul auzef atatürk aöf ye göre değişir.

Ata aöf lisans sosyal hizmet örgünde lisans çocuk gelişimi veya zihinsel engelliler öğretmenliği sizce nasıl olur?

• upp yokmu arkadaşlar bu durumda olan
  • Örgünde hukuk , 2.üniversite olarak işletme(aöf) okuyorum.
    Şuana kadar pek zorluğunu görmedim.
    Vize final haftaları çakışmadığı sürece de pek zorlayacağını düşünmüyorum.İmkanın varken oku.ha baktın olmuyor zorlaştı kayıt dondurursun sonrada devam edebilirsin.Ama dediğim gibi pek zor olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judge JR. -- 28 Ekim 2015; 19:39:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judge JR. kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim aöf te daha yeniyim ve sınav zorluk derecesini bilmiyorum. sanırım vizelere çalışma konusunu abartıyorum ve ygs-lys ye çok zaman kalmıyor :)) gözüm korktu açıkçası örgünden kazanırsam ikisi zorlar mı diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosforsuzkalem -- 29 Ekim 2015; 4:42:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı anda dört okul okuyorum. iki master, bir lisans, bir de önlisans. İnşallah DGS ek yerleştirme ile hukuka geçersem bu hafta beş okul olacak. Zorluk konusuna şöyle yaklaşıyorum, dağ ne kadar yüksek olursa dumanı da çok olur; ya da, omzumun taşıyamayacağı kadar ağır gelmiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: investigation

Aynı anda dört okul okuyorum. iki master, bir lisans, bir de önlisans. İnşallah DGS ek yerleştirme ile hukuka geçersem bu hafta beş okul olacak. Zorluk konusuna şöyle yaklaşıyorum, dağ ne kadar yüksek olursa dumanı da çok olur; ya da, omzumun taşıyamayacağı kadar ağır gelmiyor bana.

şaka demi bunlar şaka :D eğer gerçekse helal olsun ne diyim kendimden utandım

• Şaka değil gerçek, benim durumumda olan başkalarınını da biliyorum. Belki benden daha fazlası da vardır.

• investigation İ kullanıcısına yanıt
    tebrik ederim:)peki bunun size kendinizi geliştirmek dışında ne gibi faydaları var yani mesleki anlamda?
  • Terfi, izin, yurt dışı, özlük işlemleri .... Vb birçok faydasini görüyorum... Her şey bir yana, içsel motivasyon ve içsel haz alma diyebilirim. Saygılar

• investigation İ kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim başarılar dilerim :)
  • 2 yıllık bölümlerin devamı olan bölümlere geçebilirisiniz sosyal hizmetin 4 yıllığına devam edebiilirsiniz dgs ile cocuk gelişimi veya z.e.öğretmenliği falan onlar yatay geçiş kapsamına girmiyor. ilerde çok isterseniz 2.üniversite uygulaması ile çocuk gelişimi okuyabilirsiniz.

investigon vallahi hayran kaldım.4 uniyi aynı anda okumanıza yök ün haberi olmasın.uyarıyı gönderiverebilir.mazallah. kolaylıklar dilerim.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    yok zaten ben 4 yıllık aöf sosyal hizmet okuyorum şuan1. sınıfım aynı zamanda örgündede 4 yıllık başka bir bölüm okumak istiyorum zaten.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Evendevan, teşekkür ederim. İki çocukla birlikte olduğunu ve alakasız bir alanda memur olduğumu da ilave edeyim de birileri cesaret bulsun ;) Merak etmeyin hepsi hukuki hepsi YÖK'ün cevaz verdiği sınırlarda. Bu sınırlamalar olmasaydı kim bilir kaş okul daha olurdu.

• quote:

Evendevan, teşekkür ederim. İki çocukla birlikte olduğunu ve alakasız bir alanda memur olduğumu da ilave edeyim de birileri cesaret bulsun ;) Merak etmeyin hepsi hukuki hepsi YÖK'ün cevaz verdiği sınırlarda. Bu sınırlamalar olmasaydı kim bilir kaş okul daha olurdu.

:) yaşınız kaç çok merak ettim.kaç yıla bütün bunları sıkıştırdınız :)

• Özyeğinde okuyan vr mı

• Bu 4 okul şu anda aktif olarak okuduğum okul sayısıdır. Öncekileri saymıyorum. 3 tane de bitirdiğim var;)

• quote:

Bu 4 okul şu anda aktif olarak okuduğum okul sayısıdır. Öncekileri saymıyorum. 3 tane de bitirdiğim var;)

Yok artık :) gerçekten yaş kaç?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.