Şimdi Ara

9 yaşında bir çocuğu nasıl bir kulübe veririm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim mahallede bir çocuk var.9 yaşında müthiş bir zekası var maaşallah.Onunla konuşunca sanki yaşıtımla konuştuğumu hissediyorum.Çocuk olmasına rağmen a dan z ye herşey hakkında bilgisi var.Futbol olarak inanılmaz yetenekli.İki ayağınıda kullanabiliyor.Pasları çalımları şutları ortaları başka yöne bakıp pas atmaları fln şahane bir çocuk(MAŞALLAH DEYİN :D).Ayriyetten hiç şımarık değil.Maç içinde onu tutup duvara vursanız ağlamaz faul var der.6 yaşından beri tanıyorum 6 yaşından beri böyle.Yalnız yaşı geldi babasıda bir kulübe vermek istiyor.Avcılarsporun hocası istemiş ama bu çocuğu barca görse almazsa şerefsizim.4 büyüklerden birine vermesini söyledim.Zaten izleyen direk alır.Ama hangisi çocuklara daha önem verir.Hangi takım daha ciddi altyapı konusunda.Vede bu çocuk için bu kulüplerle nasıl irtibata geçeriz.Nasıl muhattap buluruz.

Şimdiden teşekkür ederim.İleride menejeri olacamda o yüzden üstüne düşüyom :D :D :D

• Hangi il?
    Ülkede en iyi alt yapılar Gençlerbirliği,Galatasaray'ın.Ankara'da Bugzaşspor da iyidir.Beşiktaş'ta fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 7 Temmuz 2011; 15:38:16 >
  • İstanbul Avcılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Hangi il?
    Ülkede en iyi alt yapılar Gençlerbirliği,Galatasaray'ın.Ankara'da Bugzaşspor da iyidir.Beşiktaş'ta fena değil.

Peki nasıl muhattap bulacağız ne yapmamız gerek.
  • Genelde yazın seçmeler olur.Ankara dakiler bitti.Oralarda da bitmiştir muhtemelen.Ama klube gidip görüşün yardımcı olurlarsa...
  • Galatasarayda yıldız çıkar
  • Sakaryaspor ;) araştırın...
  • Hepinize teşekkür ederim istanbuldan bir takım lazım ama nasıl irtibata geçeceğim bilginiz varmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.