Selamlar herkese, - Yaklaşık 9 yıla yakın bir süredir kullandığım canım emektarım AMD 2500+ Barton'lu sistemimi emekliye ayırıp, onun yerine salonda LCD TV ile kullanabileceğim bir HTPC kurmayı düşünüyorum. - İhtiyacım olan şu an için iyi bir anakart, işlemci, ram üçlüsü ve buna ek olarak fiyat çok abartı olmaz ise SATA HDD ile bir tane de PSU. - Amaç, bir nevi monitör olarak kullanılacak olan LCD TV'de Full HD filmler izlemek (mkv vb..), çok sık olmamakla beraber araba yarışı, strateji gibi oyunlar oynamak, müzik, internet vs vs... - Hali hazırda bulunan kasamı (AEROCOOL M40), analog ses sistemimi (JAZZ J9940) kullanmaya devam edeceğim. - Aşağıya seçtiğim kombinasyonu yazdım, ama kafama takılan bir iki nokta var ; * Bileşenleri tamamen duygusal olarak seçtim F/P olarak daha iyisi var mıdır? Tavsiyeleriniz bekliyorum Bütçe 500$ civarıdır tabii ne kadar arttırabilirsek kar :) * İşlemci, anakart ve üzerindeki ekran kartı ile FULL HD görüntüler ve oyunlar için yeterli performansı alabilir miyiz? * Yine bu onboard ekran kartının HDMI portundan 1920*1080 çözünürlükte çıkış alabiliyormuyuz?