arkadaslar elimde +9 dex takılar var +10 yapmak için ne gereklidir hangi kağıdı kullanmam gerekir ? + basarken upgrade sansının artması için trinada koyabilirmiyim ? Gecme sansı ne kadardır?? yardımcı olursanız sevinirm
trina koyamazsın. 2. sayfadaki 55k lık scrollu ve 3 aynı cins aynı statı veren takıyı koyup bas. Ben +7 den +9 yapıp satıyorum hergün 3-4 kere basarım. Yakmamak için geliştirdiğim tek yöntem biraz beklemek. Üst üste basınca yanıyor bazen. Ama mutlaka 1 dk bekle basmadan geçicektir. Zaten takılarda + arttıkça geçme şansı artar. +10dan sonra %100 geçer. Bu da %80 diyebilirim.
3 tane +9 takı ve 55k lık artı basma scrollu yeter trina kyamassın zaten yukarıdaki arkadaş sölemiş
fazla abarttım heralde
arkadaşlar doğru söylüyo trina koyamazsın zaten gerek yok +12 dex basmıştım tek seferde ama +11 bulmak zaman aldı
+ kaca kadar basılıyor bu takılar ben en fazla +10 olarak biliyordm ama rebirt gibi +1 takılarda gördüm + kaca kadar basılıyor ?
+5 den öncesi basılmaz +5den +10a kadar normal. +10da +0 unique muamelesi görüyor yani +3 e kadar yanma riski yok. Ve 2 ana stat 1 yan stat artıyor. Mesela +10str --> +12/hp1 --> +14/hp2 --> +16/hp3