+15 iyi ama adam bard edit:video yu izledim magic değilmiş.Kaç para eder şimdi o
Hackleyecen mi
bi rivayete göre +16 olmuş
yakında çıkar kokusu
hergün + basıcakmış
quote:
Orijinalden alıntı: I_nterpoL
yakında çıkar kokusu
hergün + basıcakmış
Bende akşam +7 deniycem Sun Bow'a da, Konuyu gördükçe devam edesim geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: I_nterpoL
yakında çıkar kokusu
hergün + basıcakmış
Hiçde korkmuyor yanacak diye..Gerçi benim kafadan olsa +7'de bırakırdı o ayrı tabi..
yaw inanmıyorum ben oyunu bilerek bastıgına mutlaka bir bug veya benzeri birsey bulmustur. yada gm amcasının oglu falandır
hehe elin oglu basıyo işte:D
İlhanda oyunun kralı olacakmış
Sun bow ile kime hava atıyon lem
+16 yaparken patlatmış...
Yalan
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
+15 iyi ama adam bard edit:video yu izledim magic değilmiş.Kaç para eder şimdi o
Hackleyecen mi
helal olsun ...
Silah budur ya
Birisi +16 oldu diyor birisi olmadı diyor. Bunun serverında olan yokmu ?
Ohannes başka bişe denmez bu adama KArşısına kim çıkarsa
sosun +15 serverda elixir wep. kalmışmıdır acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: MortaLDamage
quote:
Orijinalden alıntı: erden1978
Silkroad da KRAL karekter olmaz diyenlere kapak olsun
PVP'nin mantığını anlayamamış hala.Önemli olan Charı nasıl kullandığındır yani Senin Playerlığın.Üstündeki İtemlerin ne kadar sağlam olursa olsun playerlığın olmazsa dizdiğin set vs. bi halta yaramaz..
Şimdi bi adam sun +7 dizmiş full diğeri npc giyiyor ama sun +7 dizen bilmiyor oynamayı bi 1-2-3 e basmayı biliyor diğeri 4 yıllık oyuncu şimdi o npc item lı mı kazncak?
yabancı bi forumda okudum +16 denerken yakmış
ama rev6 da hala +15 olarak gözüküyor
tabi yanınca tası tarağı toplayıp oyunu bırakmışta olabilir
Birkere daha göründü yabancıların oyun üzerinde ne kadar bizden TÜRKLER den üstün tutulduğunu şansla alaksı olmayan bir + 15 nediyebilirimki
+ basmanın üstinlükle ne alakası var.Ona bakarsan troyda arkadaşlarım +11 bastı.Bi kere bu adam çok üstün olsaydı submastery olarak bard açmazdı.Şaçma yorum yapmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: gazili_16
Birkere daha göründü yabancıların oyun üzerinde ne kadar bizden TÜRKLER den üstün tutulduğunu şansla alaksı olmayan bir + 15 nediyebilirimki
son zamanlarda oyunla ilgim yok ama roc görevlerinin birinde özel elixir weapon mu özel alchemy tozumu ne veriyordu.. onun ne işe yaradıgını bilen varmı? bu +15 yapımında kullanılmış olabilirmi? çünkü normal yollardan +15 basılması kulaga saka gibi geliyor.. ne cesaret hemde sun