Şimdi Ara

90+15 2hn SoSun !!! Omg :):) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
7.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam pvp de 7-8 lvl yukarsının anasını ağlatır be ne diyonuz siz !!!
    bide kaç para eder bu silah 10 milyarmı 20 mi kaç:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

Orijinalden alıntı: erden1978

Silkroad da KRAL karekter olmaz diyenlere kapak olsun

PVP'nin mantığını anlayamamış hala.Önemli olan Charı nasıl kullandığındır yani Senin Playerlığın.Üstündeki İtemlerin ne kadar sağlam olursa olsun playerlığın olmazsa dizdiğin set vs. bi halta yaramaz..

:) tmm +7 sun set olsun +7 sun dagger im olsun 20 crit tmm senin üstüne tıklayıp klavyenin tuşlarına 1. sınıfa giden yiğenimi bırakayım :D seni her türlü indrir :D istediğin kadar player ol :D öylede bi yarar ki yarar yani o derece sölim :D

1 stealth bir - h. rec. div + 1 bless e bakar :D zaten yiğenim bot gibi :D

• Gitti Güzelim Silah... +7'den +9'a 1 Astral +10'dan +13'e 2 Astral +14'den 17'ye 3 Astral Gerekiyor Patlamasın Diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hit Me Baby One More Time -- 28 Eylül 2009; 2:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2x+8=10 denklemi

iyide cold dakı defans ve snow shield % bilmem kaç damage yi alıcak
    atıyorum str 10k - 15k vursa
    nuker de 20-25k vurucak
    hiç izlemediniz force-cold-light pvp si kaldıkı bu adam magıc defansı olmayan sey gıyıyo

arkadaslar su videoyu bi izleyin zahmet olmazsa

lol yha ezik adamlarla pvpe yapıyor 95 97 lvl bunlar diyor baktım lvl'lerine rev6 dan hepsi 95-
    snowu bittikten sonra tek yiyen charları kasmayın herkes bilir nüker = snow, snow bitince ezik bir x bow bile keser nükeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenGar_TR -- 28 Eylül 2009; 5:28:24 >

• Hayvanlık dışı resmen + 15 olur mu yaaaa bu gibi adamlara sövecen arkadaş en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrowZeeN

son zamanlarda oyunla ilgim yok ama roc görevlerinin birinde özel elixir weapon mu özel alchemy tozumu ne veriyordu.. onun ne işe yaradıgını bilen varmı? bu +15 yapımında kullanılmış olabilirmi? çünkü normal yollardan +15 basılması kulaga saka gibi geliyor.. ne cesaret hemde sun

Nasıl bir luck o Bilgim yoktu birisi beni aydınlatsın, Benim sun bowda +7 bende denerim varsa öyle bir ekstra şans.
  • Arkadas bu ne ya ben 24 silahına +3 basamamıştım lanet olsun hayvan heriffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

Orijinalden alıntı: havanı alırsın

quote:

Orijinalden alıntı: 2x+8=10 denklemi

iyide cold dakı defans ve snow shield % bilmem kaç damage yi alıcak
    atıyorum str 10k - 15k vursa
    nuker de 20-25k vurucak
    hiç izlemediniz force-cold-light pvp si kaldıkı bu adam magıc defansı olmayan sey gıyıyo

Warrior / Cleric - Holy Spell skilliyle zaten force zehirlerinin çoğuna resist çekicek.Birkaç tanesi tuttu diyelim, eline cleric rod + shield 1saniyelik bi skill ile direk silebilir zehirleri.Ayrıca snow shield felan bahsetmişsin warriorun 45saniyelik 2 skinı ve 45 saniyelik bless spellı var.

Ayrıca eline cleric rodla shield alınca muazzam bir def elde ediyor adam senin etrafında dolaşarak dalga geçer senle

Skinler 60 Saniye

• iyimiş xD
  • Ben Bunu Adamın Bastığına Hiç Bir zaman İnanmıyorum Joymaxla bir Bağlantısı Var.
    Parayla Almış Olabilir.Çünkü Bastın Bastın en fazla Bi Suna +9 Basılır 10-11 ondan sonra nasıl 15e kadar bsabilirki? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrowZeeN

son zamanlarda oyunla ilgim yok ama roc görevlerinin birinde özel elixir weapon mu özel alchemy tozumu ne veriyordu.. onun ne işe yaradıgını bilen varmı? bu +15 yapımında kullanılmış olabilirmi? çünkü normal yollardan +15 basılması kulaga saka gibi geliyor.. ne cesaret hemde sun

O görevde sana verilen Stoneler Acc lere basılan Bluedir.Özellikleri ise Warlockun Skilleri Olan Disease ve Sleep'e karşı Bluelerdir :) yani Bir China İçin Mutlaka basılması lazım o bluelerin

• Burada charı kullanmasını bilecek diye bir cümle söz konusu olamaz. Adamın elinde 90 +15 SUN silah varsa zaten PvP oyunu bilmesini gerektirecek kadar uzun sürmeyecek. Hiçbirşey bilmiyorsa buffları açıp attack yapacak. Skilleri bile bilmesine gerek yok gelişi güzel 1-2-3 vs... tuşlara bassın. Vuruşun yarısı zaten boşa gider :) Ha illada yok efendim yinede PvP de oyunu bilmesi gerekiyor diyecekseniz, adam zaten SUN silaha +15 bastıysa oyunu bizden birazdaha ciddiye aldığı kesin derim ben. Ciddiye alıyorsa da emin olun oyunu biliyordur.
  •  90+15 2hn SoSun !!! Omg :):)
     90+15 2hn SoSun !!! Omg :):)
     90+15 2hn SoSun !!! Omg :):)

Resim Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkinpark_k -- 17 Ekim 2009; 16:34:22 >

• beyLer Sunda Destoryed olmadıgı için adam korkmamıstır oda ya sansına yada closek arkadasımızın dediği gibi amcasnın oglu flndır.Yani + basma bugu olarak ne önerirsiniz ki..
  • İşte bu yüzden bu oyunu bıraktım.
  • Bu Adam Skillsiz Dalsa Bile Favori Neyin Tartışmasını Yapıoz xD
  • maşallah
  • 90 lvl zamanındaydı Pacificte olanlar bilir Prowd diye bi adam vardı. Silahı +6 idi +7 deniyim derken +11 olmuş bugla. Ama bu adamın resimdekileri gördükten sonra heralde kendi basmıştır...
  • ya brakın bu ayakları adamda kesin bug fln vardır
  • konuyu açan arkadaşın rev6 link'inde adamın silahının 94+1 olarak gözüktüğünü gördüm sanırım silahı patlatmış ve bir daha kendisine gelememiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.