Şimdi Ara

90+15 2hn SoSun !!! Omg :):) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
7.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kittyMiE

massalah iyi basmis..belli taktigini bulmus artik sans felan demeyin bana

ama bu yeni rekor degil onceden +15 basan vardi hatta 42 sos glavieye .. hotanda biyerden tepeden cekmisti sro resim yarismasinda gormustum resmini..

o muhabbeti hatırlıyom yaw biz arkadaşlarla sohbet ederken (2 sene önce falan) diyoduk lan adam 8 degreeye kadar silah almaz diyoduk falan
  • vayy baban anan kemüne
  • adama baktım rev6 da soyulmuş herhalde onun yerinde olmak istemezdim sen bişeler başarıyosun insan üstübişeler birisi senden gelip çalıyo bunu yapan kadar .... biri var mıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kale2

Gitti Güzelim Silah... +7'den +9'a 1 Astral +10'dan +13'e 2 Astral +14'den 17'ye 3 Astral Gerekiyor Patlamasın Diye.

böyle bir mantık yok yaaa a :):^):): bence sil mesajını
  • nukerın elıne sun+15 verılsın car bıch olsn o warior bıdaha karsısına cıkmaya cesaret edemz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalroma

quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

Orijinalden alıntı: havanı alırsın

quote:

Orijinalden alıntı: 2x+8=10 denklemi

iyide cold dakı defans ve snow shield % bilmem kaç damage yi alıcak
    atıyorum str 10k - 15k vursa
    nuker de 20-25k vurucak
    hiç izlemediniz force-cold-light pvp si kaldıkı bu adam magıc defansı olmayan sey gıyıyo

Warrior / Cleric - Holy Spell skilliyle zaten force zehirlerinin çoğuna resist çekicek.Birkaç tanesi tuttu diyelim, eline cleric rod + shield 1saniyelik bi skill ile direk silebilir zehirleri.Ayrıca snow shield felan bahsetmişsin warriorun 45saniyelik 2 skinı ve 45 saniyelik bless spellı var.

Ayrıca eline cleric rodla shield alınca muazzam bir def elde ediyor adam senin etrafında dolaşarak dalga geçer senle

Skinler 60 Saniye

Clericten gelen defans + kalkanın defansı + 8saniyelik healing orbit + bless spell + recovery division + zor durumlarda cleric rodla stun , shieldla kb , skinlere ihtiyaç yok. Çok zor anlarda açarsın.

• ben +7 yi 8 yapmak için 50 defa düşünürken +15 e gitmek büyük cesaret işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gabartmatozu

iyide cold dakı defans ve snow shield % bilmem kaç damage yi alıcak
    atıyorum str 10k - 15k vursa
    nuker de 20-25k vurucak
    hiç izlemediniz force-cold-light pvp si kaldıkı bu adam magıc defansı olmayan sey gıyıyo

arkadaslar su videoyu bi izleyin zahmet olmazsa

adamın oyunculuğunada bağlı biraz ama burda extrem bi durum var +15 silah mesela ben 61 lik ezik(bicheon) nukerle snowsuz 64 blade(blade+3 sheild +3___ üstü garment) adamı yatırdım hemde kaç kez snow lu snowsuz fark etmez ____ gamer lık insanın kanında olunca.....

• adam soyulmusmu ne ?? bos gözüküyo char
  • Rev6ya girdim bu adamın üstünde hiç birşey yok 1lv lik sos staftan başka
  • ben +3 e geçiremiyom adam +15 e basmış ya :)
  • arablar işte :d gmye yalvarıyorlar:D bu arada video nun sarkı güzelmiş :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.