Şimdi Ara

90/2 6'NCI J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ/MANİSA var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acemi birliğim 6'ıncı Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı KIRKAĞAÇ/MANİSA'ya çıktı.
    Burada acemiliği yapan, yapmış ve yapacak olan arkadaş varmı? tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın bilgi edinelim.

Askere giden tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. (amin)

• 90/1 oradan geliyorum.

Her türlü merak ettiğin soruyu sorabilirsin.
  • valla kardesim anca cevap yazabiliyorum. sen bana aklına gelen herşeyi anlatsan vallahi cok iyi edersin. egitimler nasıl nelere dikkat etmeliyiz. meslekci olalımmı? elektronik mezunuyum ehliyetim var iyi derecede bilgisayar bilyiorum. giderken yanıma neler alayım? gözülük kullanıyorum sağ-sol 2.50 miyop astigmatda var sorun olurmu? gözlük varken nasıl sürüncem bilmiyom valla :D benim korkum düşerde kırılır diye..
    havalarda ısındı yanacagız valla. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratsen

valla kardesim anca cevap yazabiliyorum. sen bana aklına gelen herşeyi anlatsan vallahi cok iyi edersin. egitimler nasıl nelere dikkat etmeliyiz. meslekci olalımmı? elektronik mezunuyum ehliyetim var iyi derecede bilgisayar bilyiorum. giderken yanıma neler alayım? gözülük kullanıyorum sağ-sol 2.50 miyop astigmatda var sorun olurmu? gözlük varken nasıl sürüncem bilmiyom valla :D benim korkum düşerde kırılır diye..
    havalarda ısındı yanacagız valla. :)

Şimdi öncelikle sizi en çok zorlayacak şey sıcaklık olacak biz dönerken mayısın başında dahi duramıyorduk ki siz tam havalar ısındı öyle gidiyorsunuz.

Elektronik mezunuyum demişsin bizim olduğumuz bölükte 300 kişiden sadece bir kişi meslekçi seçildi öyle yani diğer birliklerdeki gibi meslekçi seçmiyorlar.Ama bakarsın şansına yüzde 10 seçilirsin.Ehliyet o da bir işe yaramıyor yanında götür orada isterler verirsin.

En önemli konu gözlük:Komando olmuyorsun yemin töreninden bir hafta önce komando muayeneleri oluyor orada eleniyorsun.

Asıl eğitim yemin töreninden sonra başlıyor.Haftada bir defa 2 gece kalmak üzere toplam 5 defa dağa çıkacaksınız yani intikaliniz olacak.İntikalden korkma tek zorluğu çıkarken çıktıktan sonra hiçbirşey yok intikalede çıkmazsan çarşın yok.

Benim anlatacaklarım bu kadar kendini hiç sıkma her türlü geçer.ALLAH yardımcınız olsun.

Baba gider Mardin'e....(15.05.2010'da)

• bilgiler için cok sagol kardesim allah yolunu acık etsin hayırlısıyla git hayırlısıyla gelirsin inşallah. bi kaç sorum daha olcak alay içinde hangi bankamatıkler var? telefon konturu sorunu cok oluyormu? dısardan getirdigimiz tras takımı iç camasırını fln hemen bavuldan almaya izin veriyolarmı yoksa direk elimizden bavulu alıp bidaha göstermiyolarmı? cevaplayamazsan canın sagolsun hakkını helal et. benden yana helal olsun..
  • Gider gitmez size orada Denizbank hesabı açacaklar ki mecbur açacaksın içeride kantinler nakit satış yapmıyor sürekli karttan alışveriş oluyor.
    Kontür sen yanına 50 lik yetecek kadar al yeri öğrendikten sonra zaten oradan alırsın.
    Dışarıdan iç çamaşırı felan çok götürme orada size herşeyinizi verecekler.Bavulunuzu da hemen almazlar yerleşirsiniz aradan 1 hafta geçer ancak öyle alırlar.

Hadi yolun açık olsun....
  • saol kardeşim seninde yolun açık olsun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratsen

Acemi birliğim 6'ıncı Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı KIRKAĞAÇ/MANİSA'ya çıktı.
    Burada acemiliği yapan, yapmış ve yapacak olan arkadaş varmı? tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın bilgi edinelim.

Askere giden tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. (amin)

Bende oraya düştüm arkadaşım.. bakalım yaşayacağız ve göreceğiz neler olur neler olmaz.. epey bi methettiler bana orayı.. :)) takma kafana.. buda gelir bu da geçer:)
  • arkadaslar bende 335.donem geliyorum manisa..kısa donem..jandarma cıktım.. daha once bu sekilde orda askerlik yapan varmı..bilgi verirse cok memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vowwemm

arkadaslar bende 335.donem geliyorum manisa..kısa donem..jandarma cıktım.. daha once bu sekilde orda askerlik yapan varmı..bilgi verirse cok memnun olurum..

hayırlısı olsun geldiğin gibi orda kalıyorsun çünkü orası dağıtım yapmıyor agustos ayında cok sıkca oluyor ben yeni kurtardım kendimi asıl sıcaklar şimdi basladı cok bunaltıcı bir havası var ögle aralarında camların altında yatar uyursun rahatlarsın :)
  • deniz bank hesabını kendimiz açsak olur mu? ayrıca yanımızda hiç eşya götürmücez demi???
  • bu alayda komando haricinde bir eğitim alma şansın olmuyor mu? mesela benim kuzenim 85'li kırkağaça düştü ve kendisi toki'de şantiye şefi. inşaat mesleğini kullanarak birşey yapabilir mi komando olmamak için?
  • 6'NCI J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ/MANİSA

ARKADAŞLAR BENİM ASKERLİKTE BURAYA ÇIKTI
    92/3 ANKARADAN ARKADAŞLAR VARSA EKLESİNLER

kalpsizyasin@hotmail.com

numaram 0535 466 25 16
    devrelerim yardımcı olalım birbirimize
  • Benimde jandarma kısa dönem olarak çıktı. Nasıldır arkadaşlar yorumları bekliyorum.
  • EGT MERKEZI : K.AGAÇ 6.J.KOM EGT.A.K.LIGI/KIRKAGAÇ/KIRKAGAÇ
    KUVVETI : JN.G.K.LIGI MUV. ÖZELLIGI : KARAKOL ERI ŞEHİR:ESKİŞEHİR
  • gelicekler için;
    94/2 yim son haftam ve 1 intikalim kaldı. Hayırlısıyla komando timi olarak Bursa`ya düştük dağıtım izninden sonra oraya gidiceğiz ama bizim Bursa`ya düşmemiz sizi aldatmasın bizim dışımızda 1 tim Tokat bir tim K. Maraş geriside kritik illere düştü. Eğitim açısından da kimse korkmasın biz komandoyduk rahat bi acemilik geçirdik diyebilirim ama bazı bölükler var yemeğe bile sürünerek gidiyor siz akıllı uslu olun gerisi çok kolay çarşınız biraz sıkıntı olur tam gün verilmiyor birde küçücük bi yer :) internetten okuduğunuz cehenneme hoş geldin gibi yazılarıda takmayın içiniz rahat gelin tüm arkadaşlarım ve ben beklediğimizden çok daha rahat bi askerlik yaptık diyoruz hatta şöyle söyliyim 2 komutan dışında genelde yatıştayız eğitimlerde çok sıkmıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.