cnm o adam GM in masasına atıyor dolarları istedigini yaptırıyor,nerde o eski silkroad adamlar +5 item bulamazdi,şimdi cocuk oyuncagi oldu bas parayi bul sun itemi
gm le falan alakası olduğunu nerden biliyosun item magic popdan düşme adamın şansı yaver gitmiş +10 basmış (astral+immortal büyük rolü var tabi)
adam oyuna para harmamış olabilir magic popdan düşürmüş çünkü.
bazen sbotla girince de guild resimleri gözükmeyebiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: darkwane
quote:
Orjinalden alıntı: bloodsoul
cnm o adam GM in masasına atıyor dolarları istedigini yaptırıyor,nerde o eski silkroad adamlar +5 item bulamazdi,şimdi cocuk oyuncagi oldu bas parayi bul sun itemi
gm le falan alakası olduğunu nerden biliyosun item magic popdan düşme adamın şansı yaver gitmiş +10 basmış (astral+immortal büyük rolü var tabi)
adam oyuna para harmamış olabilir magic popdan düşürmüş çünkü.
Haklısın magic popdan düşürmüş olabilir,ayrıca dediğin gibi astral+immortal'in çok büyük rolü var.
Olabilir değil magic pop'tan düşmüş.Dikkat ederseniz account bound yazıyo.
eski kaldı konu uplatayım bari simdi o silah +0
Kumar kötüdür!
ya bu +10 bişimi 2lua (zeus) rockdan önce yaptı +10 .. hatta Sweet_Muschi die bi adam var elinde 90sun +15 var +16 da patlattı oda zeusta rev 6 dan görebilirsiniz
herhalde yaktı adam suan rev6 da baktımda +0 sun yazıyo :D
quote:
Orijinalden alıntı: N0f3ar_74
ya bu +10 bişimi 2lua (zeus) rockdan önce yaptı +10 .. hatta Sweet_Muschi die bi adam var elinde 90sun +15 var +16 da patlattı oda zeusta rev 6 dan görebilirsiniz
o silah patladı mı yuh ?ben +9 yapsam 10 a denemem 11 yaptm dielim 12 aklımdan geçmez..ama bi konu açıcam ve troy un en iyi blade ini ve kalkanını göstericem sun olmayanların içinden tabi ^^..
bende +8 stafımı +9 a denicem salı günü isallah sonumuz Rock Gibi Olmaz :D
+9 basmıştım vakti zamanında kalkanıma 300 den fazla elixier harcadıgımı bilirim sende harca sende bas yatırım olmadan sonuç olurmu suan oyunu bıraktım o ayrı tabi
Bıraktıma Seviniyorum 100 lvl Geldiği Gün Bırakmam İyi Olmuş Artık Parayı Basan +11 Alabiliyor Joymax Kazıklamaya Devam Gratz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme