Bildirim
90+9 SUN Staf:D artık 90+10 sun Staf Bizde oyuncumuyuz be,,,

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
hocam o parayı bizde harcarsak bizimde olur sence o şahı ne kadar para harcamıştır onu +9 yapmak için -
cnm o adam GM in masasına atıyor dolarları istedigini yaptırıyor,nerde o eski silkroad adamlar +5 item bulamazdi,şimdi cocuk oyuncagi oldu bas parayi bul sun itemi -
Peh -
Millete Bak Yav Biz Daha Rüyamızda Bile Sunu Göremedik -
bizim serverdada var böleler yeni item geldimi direk sun +9 nerden gelio anlamadım gm lerle bağlantıları var galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: DıYaMo
bizim serverdada var böleler yeni item geldimi direk sun +9 nerden gelio anlamadım gm lerle bağlantıları var galiba
O itemce account bound yazıyor. Yani Magic Pop'tan düşme -
apolloda bile var yaaa daha 100 olamadık adamlar kumar sayesinde sunla geziyo :((((((((((( -
-
quote:
Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD
quote:
Orjinalden alıntı: DıYaMo
bizim serverdada var böleler yeni item geldimi direk sun +9 nerden gelio anlamadım gm lerle bağlantıları var galiba
O itemce account bound yazıyor. Yani Magic Pop'tan düşme
ne fark eder 11d silahlar gelmicek deniyor .. hadi gelene kadar da olsa adam server kralı... -
Alps serverındada war 1-2 kişide+9 ama +10 ilk defa goruyorm -
+10 mu yaa bugun +2 ye basamadım nasıl +10
arkadaşlar bilmediğim b
işimi var
koyuyuom lucy falan olmuyo +4 yapamadım hiç hayatımda
nedir bu nasıl bi şanstır. Şansmıdır başka bişiymi anlatın şunu. Bozuluyom +10 falan nedır bu yaw... -
11 denicek ve yakıcak xD -
quote:
Orjinalden alıntı: baddread
arkadaşlar bilmediğim b
işimi var
nedir bu nasıl bi şanstır. Şansmıdır başka bişiymi anlatın şunu. Bozuluyom +10 falan nedır bu yaw...
hacı ne yaptın sen bı ıtem olmuyosa olmaz
+4 e kadır cıkmanın yolu var stedy basıcaksın temız temız denıceksın -
quote:
Orjinalden alıntı: AFFETMEYEN
quote:
arkadaşlar bilmediğim b
işimi var
nedir bu nasıl bi şanstır. Şansmıdır başka bişiymi anlatın şunu. Bozuluyom +10 falan nedır bu yaw...
+4 e kadır cıkmanın yolu var stedy basıcaksın temız temız denıceksın
stedy li basıncada cıkmıyosa ?
-
90 Sun +9 yada +10 Alps'te de var.
Dün görmüştüm botlarla iç içe odluğu için fotosunu çekemedim -
Arkadaslar boyle yok gmye dolar atıyor falan filan sacma seylerı bırakın artık
Adam kumar oynamıs silkle dusurmus burda yanlıs birşey yok kumarıda cıkaran joymax
ha kumar konusunu tartısırız o ayrı bişe.
Ayrıca +9 basmak imkansiz birşey deil artık +7 silahla max lvlde gezmeyen cok az kişi bırakında eleman sununa para harcayıp +9 bassın
11 De olur işallah
Kumara gelirsek joymaxın yaptıgı amatorce para kazanma yontemi ben böyle bi sacmlaık beklemezdım.Zaten silkin karakterin güclenmesini sagladıgı gun sronun dengeleri bozulmustu.(Buna bir avatarı bile ornek gosterebiliriz)
Artık son kozlarını oynuyor joymax
Herkese saygılar -
Yanlız farkettiyseniz . . . adam TORQUE'den giriyor. Guild resimleri gözükmüyor -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: AFFETMEYEN
quote:
arkadaşlar bilmediğim b
işimi var
+4 e kadır cıkmanın yolu var stedy basıcaksın temız temız denıceksın
stedy li basıncada cıkmıyosa ?
eger o ıten art art bastıgında +1 +2 +3 de yanıyorsa bu cok kral ıtemdır yanı uzerınde ınmortal ve steday varken
kendı konumdada belırtım ben bunu kendım denedım cok kez ve hep aynısı oldu
2 ınmortal 4 steday bas veya ole bı ıtem bul dene bak gore
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X