Şimdi Ara

90-91-92-93 lüler gelin bakayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
10
Favori
10.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 lüyüm üniden yeni mezun oldum tıbbı laborantım
  • 92'liyim, üniversitede 6. senem olacak ama 3. sınıfım. Hiç kız arkadaşım olmadı. Evlenen arkadaşlarımı görünce kafa atasım geliyor kaderime.
  • üniversite 2. sınıf 93
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

91liyim 1 aydır özel bi elektronik labaratuarında mühendisim ama seninki de geç değil gönlünü ferah tut, 25-30 yaşlarında 1.sınıf olan tanıdıklarım var çünkü kimseyi takma etme, tek sıkıntı şu olabilir, staj döneminde senden küçük mühendislerin teknikerlerin emirleri altında stajını görüceksin bu biraz insana koyabilir staj dediğinde zaten 30-40 günlük bişey göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor rahat ol..

oğlum ne alaka ya, sen ve drift yapan duş jeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazak Erkek

quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

91liyim 1 aydır özel bi elektronik labaratuarında mühendisim ama seninki de geç değil gönlünü ferah tut, 25-30 yaşlarında 1.sınıf olan tanıdıklarım var çünkü kimseyi takma etme, tek sıkıntı şu olabilir, staj döneminde senden küçük mühendislerin teknikerlerin emirleri altında stajını görüceksin bu biraz insana koyabilir staj dediğinde zaten 30-40 günlük bişey göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor rahat ol..

Hocam yorumların çoğuna baktım, biraz geriden geliyorum gibi hissettim. Liseye kadar yıl kaybım yoktu ama lise bitince fetret devri yaşadım, 20 yaşındayım yeni girdim üniye. Sene kaybım olmaz okurken ama kötü mü sence geç başlamak? Ya da çok mu geç kalmışım fikrin nedir?

hayır 20 yaşındaysan gayet normal 4 sene sonra üni bitiyor yani benim yaşıma geliyorsun, bende zaten dediğim gibi yeni bitirdim okulu yeni başladım işe senin durumun çok çok normal

• 29'a kadar, okuyabildiğin kadar oku. Sonra askerlik vs vs derken vakit kalmayacak. Hayata geç falan da atılmazsın
  • 92 lliyim 2009 da uni ye girdim. Hala okuyorum seneye son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

92 liyim evliyim 45 gunluk bir kizim var bi devlet kurumunda kadrolu memur olarak çalışıyorum

İstemsizce kendime sövdüm...
  • Hemşirelik alımları çok puanlar diğer bölümlere göre daha da düşüyor Kpss de.Sana tek tavsiyem ilk sınavda iyi bir puan alıp atanmaya bak gerekirse hayatından taviz ver çalış ve atan daha sonra sürersin sefasını.Ben tek soru çözmeden atandım lise Kpss sınavı çerez her türlü yaparsın.

• 95 liyim birşey olmaz bendende.
  • 83 lüyüm çok guvvatlıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91liyim bir mok olamadık askerliği de yapmadık daha bakalım ne göstercek.

• 90
    barmen.
  • 94
    Üni ikinci sınıf

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

92 liyim.Lisede sağlık okudum Marmara ya geçiş yapar yapmaz Kpss den aldığım puanla 18 yaşıma gireli 3 ay olmuşken atandım memur oldum.Marmaradan mezun oldum.23 e yol alıyorum 4.5 senelik memurum.Askerliği kısaltmak için açıköğretime başladım sağlık çıkışlı olduğum için 3 ten başlayamadım 1 den tekrar başladım 2 yıllık Sağlık kurumları işletmeciliğini bitirdim eylülde 3. İşletmeden devam edicem geçiş yapıp. 24-25 yaşında 6-7 senelik memur ve 3 üniversite mezunı olarak askere gidicem en azından planım böyle.2 araba aldım şuan 2. Arabamın borcunu ödüyorum sene sonu bitiyor sonra onuda satıcam sanırım.Şimdilik hayat benim için yolunda hatta çok yolunda Allah bozmasın

Hocam sen hayati yasamisin biraz da bize verde bizde yasayalim
    Not:masallah

• 92 liyim.üni 5 e geçtim hiçbirşey yapmıyorum

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Daha varda anlatıp kombo yapacağım şeyler nazar değer diye korkuyorum Darısı başınıza Allah olmayanlarada versin inşAllah

• 93'lüyüm işsizim
  • iyi bare forumda bu yaş aralığında insanlar varmış. Kendimi yalnız hissediyordum.

2 Yıllık üni bitti 2 yıl açıktan devam ediyorum 1 sene uzadı oda.

Askerlik yok,eş yok. Hayırlısı bakalım ne olacak sonumuz.
  • 90 lıyım dgsye giricem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.