Şimdi Ara

90-91-92-93 lüler gelin bakayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
10
Favori
10.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 91liyim 1 senesi part time olmak üzere 2.5 yıl uluslararası bir şirkette mühendis olarak çalıştım. Şu an askerdeyim şafak 21 askerlik bitince İzmir'ime dönüp çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93 Üni son aöf okuyorum kazanırsam 1 sınıftan fakülte başlıcam

• 93 lüyüm üniversite yeni bitti ne bok olucam bilmiyorum
  • 90 askerlik bitti üniversite bitti şuan kendimize ait dönercide tabi lahmacun çorba vb'de satıyoruz işte çalışıyorum bugün tatil günüm tabi aile dükkanı olunca 850TL veriyorlar aylık işler gündüz kesat mağlum ramazan akşam tıklım tıklım oluyor iyide kazanıyoruz hayatımdan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

93 lüyüm üniversite yeni bitti ne bok olucam bilmiyorum

Bölüm nedir?

• 94 ocak doğumluyum üni 4teyim 5yıllık ünideyim sen nasıl daha 3e yeni geçtin anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

91liyim 1 aydır özel bi elektronik labaratuarında mühendisim ama seninki de geç değil gönlünü ferah tut, 25-30 yaşlarında 1.sınıf olan tanıdıklarım var çünkü kimseyi takma etme, tek sıkıntı şu olabilir, staj döneminde senden küçük mühendislerin teknikerlerin emirleri altında stajını görüceksin bu biraz insana koyabilir staj dediğinde zaten 30-40 günlük bişey göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor rahat ol..

Hocam yorumların çoğuna baktım, biraz geriden geliyorum gibi hissettim. Liseye kadar yıl kaybım yoktu ama lise bitince fetret devri yaşadım, 20 yaşındayım yeni girdim üniye. Sene kaybım olmaz okurken ama kötü mü sence geç başlamak? Ya da çok mu geç kalmışım fikrin nedir?

• 2003'lüyüm dh'de güçlüyüm

• 92 liyim ilkokula 93 lerle başladım,2.hazirlanisimda Ankarada %50 burslu iktisat kazanıp gitmedim,sonraki sene İstanbul daki bir vakıf uni.sinde 4 yıllık bir sağlık bölümü kazandım,ilk yıl bitince yatay geçişleburayi bırakmayı düşündüm sonra vazgeçip devam ettim,bu yıl lys ye girdim çok büyük sürpriz olmazsa hukuk yazıp gidicem,şimdiki uni yi her şekilde birakicam tekrar 1.siniftan başlıycam sonuç olarak 23 ümde tekrar uni ye başlıyorum ve henüz birsey olamamış durumdayım.

• 92 liyim ünideki 4. senem olmasına rağmen dgs ile fakülteye geçtiğimden dolayı daha çok verilcek ders var yani 2 sene daha var. Lisede bi sene bilerek uzattım ve muğlada myo da okurken de bi sene bilerek uzattım. 2sindede muhasebe okudum şimdi manisa cbü iibf dw işletme okuyorum. Çevremdekiler fabrikalarda asgari ücrete amelelik yaparak araba alıyolar vs. takılıyolar.

Hayata geri kalmışlık hissi olsada napalım insanın beyni 30-35 e kadar aktif çalışıyor mümkün olduğunca akademik olarak yükselmek lazım. En azından kendi şehrimde okuyorum yani pek masraf yapmıyorum ayrıca 2. öğretimdeyim çalışsam çalışırım.

He bide küçük gösteriyorum mesela ilerde işimi bulurum hayatımı kurarım sonrada kendimden 5 6 yaş küçük biriyle evlenirim hiç yanımda sırıtmaz bu bakımdan avantajlıyım..

Bendede durumlar böyle aşağı yukarı aynı durumdayız diye içimş dökeyim dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 12 Temmuz 2015; 16:59:17 >

• 93'lüyüm çok güçlüyüm

Şaka şaka... 95'liyim üniye yeni başlicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Selam
    Ne iş yapıyorsunuz? Doğum tarihinizle beraber bir yazıverin. Ben 92 liyim uni 3 teyim ama bu uninin 3 senesi daha gorunuyor. Toplam 6 yıl, hayata çok mu geç atılacağım sizce? Önerileriniz?

96 lıyım Üniversite 2 deyim kanka

• 94 üniversite son sınıf olduk. Enerji mühendisi olacaz umarım iş buluruzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

93 lüyüm üniversite yeni bitti ne bok olucam bilmiyorum

Bölüm nedir?

Hindoloji
  • 92 liyim.Lisede sağlık okudum Marmara ya geçiş yapar yapmaz Kpss den aldığım puanla 18 yaşıma gireli 3 ay olmuşken atandım memur oldum.Marmaradan mezun oldum.23 e yol alıyorum 4.5 senelik memurum.Askerliği kısaltmak için açıköğretime başladım sağlık çıkışlı olduğum için 3 ten başlayamadım 1 den tekrar başladım 2 yıllık Sağlık kurumları işletmeciliğini bitirdim eylülde 3. İşletmeden devam edicem geçiş yapıp. 24-25 yaşında 6-7 senelik memur ve 3 üniversite mezunı olarak askere gidicem en azından planım böyle.2 araba aldım şuan 2. Arabamın borcunu ödüyorum sene sonu bitiyor sonra onuda satıcam sanırım.Şimdilik hayat benim için yolunda hatta çok yolunda Allah bozmasın

2017 Edit:Evet beyler şuan söylediğim gibi 25 yaşındayım 6. Senem bitti 7. Senem bu memurluk hayatımda.Açıköğretim 3. Sınıftan devam edecektim ama Sağlık Bakanlığı "Sağlıkta Lisans Tamamlama" adı altında sadece 2014 Kasım öncesi mezunların yararlanabildiği bir uygulama çıkardı.Şuan 4. sınıf Sağlık Yönetimi bölümü son dönemdeyim 2 hafta sonra finallerim var Allah kısmet ederse büte vs kalmadan mezunum.

Arabamın borcu bitti üzerine birikim yapıyorum yeni bir araba almak için.70 bin tl ye falan ihtiyacım var arabamın parasının üzerine.Mezun olursam Ağustos a kadar askerliğe başvurup Kasım celbiyle kısa dönem askere gitmek istiyorum.

Kız arkadaşımla Perşembe günü inşAllah 5. Yıl dönümümüzü kutlayacağız.Olurda işler yolunda gider ömrüm yeterse editlemeye devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsainBolt -- 21 Mayıs 2017; 9:23:13 >

• 93 lüyüm üni son sınıfım. 1 sene kaybım var

• 92'liyim evliyim nasip olursa 3 ay sonra baba oluyorum çok mutluyum gerçekten benden size tavsiye zamanınızı boşa geçirmeyin bir yuva kurmaya bakın erken kalkan yol alır.

• tek sayıdan yattık tüh
  • Bir 93 de benden.
    Okulu ( elektronik mühendisliği) erken bitirdim. 6 ay kadar süreyle 2 farklı firmada çalıştım. Maaş olarak fena değildi ancak çeşitli sebeplerden işi bıraktım. Aile evinde ttnetin kötü internetiyle kasım ayında askere gidene kadar vakit geçiricem.
    Allah nasip ederde şu ülkeden kurtulur Kanada vatandaşlığı alırım diye ümit ediyorum.
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam, Bende Hemşirelik 3. sınıftayım hayalim memur olmak onun için çabalıyorum. Memurluk ve Hemşirelik konusunda tavsiyede bulunacağınız bir şeyler var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.