Arkadaşlar 90+ çar ariyorum. Yeni serverlarda olmasi Tercihimdir. Saturn serveri tercihlerden onde gelir. Buıld farketmez saglam bir çar ariyorum.Gelen arkadaslar uplarsa ,,, carının ozellıklerını ve fıyatını soylerse sevinirim.. IYI FORUMLAR
EKLEDIM SENI TEKLIFLER GELMEYE BASLADI YENI YENI KONUSURUZ.
quote:
Orijinalden alıntı: wizard1907
Tamam Kardesim Cok ucuz ve banada AciL Para Lazım Konuma Baktın NasıL oLdugunu
quote:
Orijinalden alıntı: DonTLeSSMe
quote:
Orijinalden alıntı: wizard1907
Tamam Kardesim Cok ucuz ve banada AciL Para Lazım Konuma Baktın NasıL oLdugunu
Alıntıları Göster
Saturn serverında 100lvl wizard bard charımı satıcam şuan 250k sp de ay sonu resimleriyle birlikte eklicem buraya.Yanında da 1b-2b gold olucak.Ama ücreti biraz yüksek olur haliyle
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
Saturn serverında 100lvl wizard bard charımı satıcam şuan 250k sp de ay sonu resimleriyle birlikte eklicem buraya.Yanında da 1b-2b gold olucak.Ama ücreti biraz yüksek olur haliyle
Benim Zeusta 94 lwl bow accontum var .. itemleri nerdeyse fb elinde +5 var. onun dışında MELEK-ŞEYTAN-DAMATLIK AVATARLARI,PENGUEN,DEVİL SPİRİT,TAVŞAN bulunmaktadır ben 140 tl ye satıorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam
Benim Zeusta 94 lwl bow accontum var .. itemleri nerdeyse fb elinde +5 var. onun dışında MELEK-ŞEYTAN-DAMATLIK AVATARLARI,PENGUEN,DEVİL SPİRİT,TAVŞAN bulunmaktadır ben 140 tl ye satıorum...
Alıntıları Göster
sa bende 100 lvl wiz var Phonex(New) 250tl ye satıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: askann
sa bende 100 lvl wiz var Phonex(New) 250tl ye satıyorum
200 tl istiyorum kardeşim Ama bi Şans İndirim olur.
Alıntıları Göster
Poseidonda 97lv wizard bard var itemleri +4 ful blue ve 98+5 staffı hazır skilleride bard 90lvda orbit ve gerekli olan skilleri açık wizard ise 96 lvl da düşünürsen ekle barisozgilik@hotmail.com 180TL ye bırakıyorm full int..
quote:
Orijinalden alıntı: Requiem116
Poseidonda 97lv wizard bard var itemleri +4 ful blue ve 98+5 staffı hazır skilleride bard 90lvda orbit ve gerekli olan skilleri açık wizard ise 96 lvl da düşünürsen ekle barisozgilik@hotmail.com 180TL ye bırakıyorm full int..