Şimdi Ara

90 FF Force glavier||Mükemmel set||Mükemmel build||Minumum Fiyat. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Massacre
    Senin premium plus yok dediğin adamda 3 tane sun item ayrıca 89-90 +5 itemler var . Elinde +9 sun glavie . Bunlarla pre plus karşılaştırırken pre plus daha iyi diyen bi mantık sende var bitek.

Serverda şu an 10 larca +5 set +7 weaponlu force charlar var ama bu özellikte hiçbiri RUGAYYAH76 yı kesemedi . Charı kullanmayı bilen her zaman kraldır . Ayrıca int str pekte önemli değil. 1-2 str nin eksik olması bişey kaybettirmez ama o senin önemsiz dediğin oranların eksikliği büyük şey kaybettirir.
  • Konuyu açan arkadaşım, tamam karakterini satma gibi bir niyetin var; bu sebeple reklam kokan ifadeler olması çok doğal yoksa zaten satamazsın.

Yapmamanın daha iyi olacağı nokatalara değinmek istiyorum;
    - Setin ve silahın süper değil, kötü de değil. Ortalama değerlere sahip. Setinin yüzdelerinin iyi olduğunu bağırıyorsun; ama %50-60 arası bir yüzde bir + (artı)' ya denk gelmekte. Ki senin setin komple %50-60 yüzdelere sahip değil. Komple %50-60 olsa, düşük yüzdeli +6 bir sete denk gelir; ki +6 set bile sahip olmak, +5 seti olmayana kız verilmeyen isro evreninde çok doğal bir durum.
    - Arkadaşlar söylemişler; evet str-int eksikleri var.
    - Öldürmeyi başardığın rakibinde premium yok, sende de premium PLUS var; PLUS sözlerine itiraz etmediğine göre öyle anlıyorum; %10 phy-mag atak artışı ve %10 phy-mag hasar emilimi ile rakibin ile senin aranda ne güç açısından ne de defans açısından bir farkınız var. Hal böyle olunca force mastery ile kazanman zaten doğal.

Yani uzun lafın kısası, milleti bilmiyor diye eleştirmeden evvel, böyle bilen birileri tarafından da eleştirileceğini hesaba katmayı ihmal etme.

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 27 Şubat 2009; 20:47:38 >

• Evet malesef ağzı olan konuşuyor.Herkes charını satmak için uğraşıyorsun diyor, charın satışı şimdilik iptal oldu.Char üzerinde değişiklikler yapıyorum.Kalkan da +7 olmuştur şuan itibariyle.Söylediğim gibi satılan charlar arasından sun itemli olmayıpda bu charla kafa kafaya olmayan char gösterin ya da setinizi gösterin diyorum;adam da çıkmıyor. +5 set herkes de var demişsin; madem +5 set herkes de var neden herkes SUN +9 la bi premium alıp kafa kafaya gidemiyor.Zaten bu konu en çok taşlanan konu oldu yukarıya mükemmel yazdık diye,ama çıkıp bi kişi de bak burda 10 tane seninkinden kat kat iyi char var diyemedi.Dediğim şey,iyisini gösterip eleştirmek de malesef yurdum insanında bu yok.
    Daha önceden söylediğim gibi charı satayım diye yapmıyorum,şuan için charı satmaktan vazgeçtim.Umarım konu kaldırılmadan önce bunu görürsünüz

Bu arada çok teşekkür ederim mertciğim bazı şeyleri görmek gerekiyor işte ;)

• Ben sana neyse onu yaz demiyorum. Elbette bazı şeyleri birazcık abartırsın, kim yapmıyor ki; ama güzel arkadaşım, sen çok fazla iddialı konuşuyorsun. Böyle olunca da istemesen bile eleştiri oklarını üzerine çekiyorsun. Tamam karakterin iyi olabilir; ama bu kadar da vurgu yapmasan daha hoş olurdu.
  • Dedim biraz göz önünde olayım; e biliyordum zaten eleştiri olacağını da, bu yüzden kozlarım elimde çıktım meydana :P
    Neyse bi dahaki sefere daha az abartırım
    Haa bu arada bak pacificte takılan çok arkadaş vardır.İddialı konuşmama da gel senin bi tozunu alayım diye bir mesaj da göremedim iddialı olmamın nedni de biraz bu :)
    edit: bişey son kısım eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sniker -- 27 Şubat 2009; 22:41:06 >
  • benim de plutoda 91 lvl ff wizad ım var skiller 91 da wizard clereic istersen msn mi ekle konuşalım ege_kazakoglu@hotmail.com
  • up süper char
  • Kestiğin arkadaşın ilk 22 leveli int verili. bunuda ben söyliyeyim bari.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.