Şimdi Ara

90 FF Force glavier||Mükemmel set||Mükemmel build||Minumum Fiyat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server: Pacific
    Lv/exp: 90/5%
    Build: Fire/Force/Glavie(20 cold-10 light)
    Charımda 85 +6 br 16 shield de bulunmaktadır ve +5 set +7 weaponların kralı olan bu char sadece 450 TLdir.
    90 Lv a kadar binbir güçlükle kastığım charımı derslerim yüzünden satmak istiyorum.Charın üzerinde gerçekten müthiş bir emek vardır.Bu serverda yaklaşık 3 senelik bulunmuşluğu nedeniyle charın adını serverda herkes biliyor.Pvp alanlarında +5 set +7 weapon ile kesebilen yok diyebilrim.Ama +5 set +7 weapon sahibi kişiler en az 1 kere bu charın elinden geçmiştir :twisted:
    Zaten yaptığım pvpleri de SS bölümüne açtım SUN +9 glavie kesmişliği bile vardır charımın :twisted:
    Fiyat ve ödeme seçenekleri şöyle olabilir.Eskişehir civarı elden yapılablir veya exl aracılığıyla satılabilir.Bunun dışında bir satım söz konusu olamaz gibi görünüyor.Charın fiyatı için açık kapı bırakıyorum,Fiyat tekliflerinizi ö.m veya konuya mesaj bırakarak yapablirsiniz.
    Şimdi ben biraz susayım,charım kendi kendini anlatsın :beer:

Böyle bir set serverda 1-2 kişide var 8)

• 100lv farmı yapılnış bow charla takas olablir.Aksi mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniker

100lv farmı yapılnış bow charla takas olablir.Aksi mümkün değildir.
    Vay be hacı sende mi satıyon

ben pacificten ChaOs_TR 'dim (tabi çalınmadan önce)

arkadaşlar 450 ytl çok az bile bu char gözümün önünde +9 sunlu adamı yatırdı...

bizzat biliyorum nasıl bir emek harcandığını inş satarsın kardeşim...

HAYIRLI SATIŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaplanM54 -- 24 Şubat 2009; 19:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaplanM54

Vay be hacı sende mi satıyon

ben pacificten ChaOs_TR 'dim (tabi çalınmadan önce)

arkadaşlar 450 ytl çok az bile bu char gözümün önünde +9 sunlu adamı yatırdı...

bizzat biliyorum nasıl bir emek harcandığını inş satarsın kardeşim...

HAYIRLI SATIŞLAR

Alıntıları Göster
    Teşekkür ettim.Daha iyileri sizlerin olsun dostlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sniker -- 24 Şubat 2009; 19:56:50 >

• quote:

Teşekkür ettim.Daha iyileri sizlerin olsun dostlarım.

Alıntıları Göster
    güzel Char ama 450 bırak 350 satabilsen şapkanı havaya at derim

Kötülümek amaclı dgl forumdaki satılık glavıe chara bak görceksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaDaL_

güzel Char ama 450 bırak 350 satabilsen şapkanı havaya at derim

Kötülümek amaclı dgl forumdaki satılık glavıe chara bak görceksın

Alıntıları Göster
    abarttığn kadr mükemmel değil hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MuRDeRouS_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    +7 mükemmel weapon yazmışın bendne süper bi silah sandım +7 olupda öyle silahım olacaına +5 olsundan ondan iyi olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkankuru1

+7 mükemmel weapon yazmışın bendne süper bi silah sandım +7 olupda öyle silahım olacaına +5 olsundan ondan iyi olsun :)

Alıntıları Göster
    Bu char serverda ilk force glavier olup serverı dağıtan GoNDoL'un yerine geçmiş char . Tek kelimeyle 10 numara. Hayırlı satışlar burak . Nedir bu krizden çektiğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolex

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

+5 set +7 weaponla kesen char getir o zaman hocam

Hocam sende gözlerine bi baktır.Orda mükemmel +7 weapon yazmıyor.Mükemmel olmamasına karşılık kesen de yok.

Mert'ciğim çok sağol ne yapalım kriz işte.Hayatında 90 Lv görmemiş adamlar bu charın farmını vs kolay sanıyor dayanmakta zor. 10deg sunlarını toplayacağım gibi böyle giderse.Bow'a dönmek için de ufaktan ufaktan hazırlıklara başladım.

• SUN +9 Glavie.

İşte bi kaç resim buldum arşivimden.Varmı başka +7 ch ile SUN +9 kestim diyen? + Pill basıyor arkadaş sslerden görüldüğü gibi^^

• quote:

SUN +9 Glavie.

İşte bi kaç resim buldum arşivimden.Varmı başka +7 ch ile SUN +9 kestim diyen? + Pill basıyor arkadaş sslerden görüldüğü gibi^^
    quote:

Orjinalden alıntı: Sniker

SUN +9 Glavie.

pil basması dogal bişey ..npcye pili boşa koymuyorlar eu zehirleri ve forceyi silmek için
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecel01

quote:

SUN +9 Glavie.

pil basması dogal bişey ..npcye pili boşa koymuyorlar eu zehirleri ve forceyi silmek için

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Charı İlk Ben Açtım.Pacific İlk Açıldıgında Açmıştım.Arkadaş Şuan Nerde İkematgah Ediyor Bilmem Ama Char İst/B.evlerde Çıkma.Hayırlı Satışlar.İsim Buraktı.Heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Thermopylai

Arkadaşlar Charı İlk Ben Açtım.Pacific İlk Açıldıgında Açmıştım.Arkadaş Şuan Nerde İkematgah Ediyor Bilmem Ama Char İst/B.evlerde Çıkma.Hayırlı Satışlar.İsim Buraktı.Heralde

Alıntıları Göster
    ecel01;
    bazıları bu adam pill basmıyor demesin diye koydum o ssleri oraya.Ama gördüğünüz gibi azıcık akıllı olan bi force chara pill çare olmuyor.

• quote:

ecel01;
    bazıları bu adam pill basmıyor demesin diye koydum o ssleri oraya.Ama gördüğünüz gibi azıcık akıllı olan bi force chara pill çare olmuyor.

Alıntıları Göster
    quote:

ecel01;

forceyi kullanmayı bilirsen süper....tabi karşıdaki adamında aynı şekilde pili nerde basacagını cok iyi bilmesi lazım..Yoksa divisyon işini bitirir isterse sun+9 dan bile yüksek olsun hiç farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ecel01

quote:

ecel01;

forceyi kullanmayı bilirsen süper....tabi karşıdaki adamında aynı şekilde pili nerde basacagını cok iyi bilmesi lazım..Yoksa divisyon işini bitirir isterse sun+9 dan bile yüksek olsun hiç farketmez

Alıntıları Göster
    Allah aşkına bu setin neresi iyi biri bana gösterebilir mi ?
    Ne kadar çok abartı yapmışsın arkadaşım sen öyle^^

+9 sun glavie playeri Force ile kestin diye senin char mükemmel mi oluyor ?
    Sende premium plus var büyük ihtimal ama karşı tarafta sadece 76+9 sun glavie...

Setin iyi değil kötü hatta onu söyleyeyim bluelere iyi bak istersen.Lütfen charlarınızı itemlerinizi satarken biraz daha doğal olun.

Yine de hayırlı satışlar,inşallah 450 TL'ye satarsın.Mesajım konuyu kirletiyor,saptırıyor ise Yönetici arkadaşlar silebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 26 Şubat 2009; 17:12:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Sende premium plus var büyük ihtimal ama karşı tarafta sadece 76+9 sun glavie...

Setin iyi değil kötü hatta onu söyleyeyim bluelere iyi bak istersen.Lütfen charlarınızı itemlerinizi satarken biraz daha doğal olun.

Yine de hayırlı satışlar,inşallah 450 TL'ye satarsın.Mesajım konuyu kirletiyor,saptırıyor ise Yönetici arkadaşlar silebilirler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Hayatında hiç kafasını ayrıntılara çevirmemiş bir arkadaşımız daha.Tüm serveri dolaşırsan bu kadar sağlam % leri olan bir prot seti zor bulursun.Ama tabii ki bu tür düşünenler oyunun %90 gibi bir kısmını oluşturduğu için Siz yüzdelerinizin alayı 0 olan str 6 int 6 +5 bir setle dolaşırken bizler str 5 int 5 awesome yüzdelerle takılıyoruz.Aramızdaki farkın birincisi bu.

Ahahahahaah.Bu sözüne sadece gülüyorum canım.Mesajın güzelliğine bakarmısnız bende pre var adamda SADECE SUN +9 GLAVİE.O zaman senden de görelim sadece SUN +9 GLAVİE kes getir.
    Ps:Biraz agresif cevaplar veriyorum belki; ama 3 senelik charımı 1-2 kişi 'kötü' derse 'iyi'sini gösterip eleştirsin ;)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Hayatında hiç kafasını ayrıntılara çevirmemiş bir arkadaşımız daha.Tüm serveri dolaşırsan bu kadar sağlam % leri olan bir prot seti zor bulursun.Ama tabii ki bu tür düşünenler oyunun %90 gibi bir kısmını oluşturduğu için Siz yüzdelerinizin alayı 0 olan str 6 int 6 +5 bir setle dolaşırken bizler str 5 int 5 awesome yüzdelerle takılıyoruz.Aramızdaki farkın birincisi bu.

Ahahahahaah.Bu sözüne sadece gülüyorum canım.Mesajın güzelliğine bakarmısnız bende pre var adamda SADECE SUN +9 GLAVİE.O zaman senden de görelim sadece SUN +9 GLAVİE kes getir.
    Ps:Biraz agresif cevaplar veriyorum belki; ama 3 senelik charımı 1-2 kişi 'kötü' derse 'iyi'sini gösterip eleştirsin ;)

Alıntıları Göster
    @Sniker
    Sadece ordaki parantez içleri yüzünden mi senin set serverde birkaç kişide var ? :)

Sizi bilmem ama set sırf statlarının parantez içleri yüzünden mükemmel olmaz-olamaz.
    Serverde birçok kişide bundan daha iyi set olduğuna eminim koca serverde 1-2 kişide olacak !
    Weapon'da tam kral weapon ama :)

3 yıl oldumu Pacific Server'inin açıldığı ?

Uzatmaya gerek yok yazdıkları okursan göreceksin ki abartı hat safhada.
    Pre plus olan bir player ile olmayan bir player arasında ne kadar fark olur onu bile anlayamayacak kadar bilgi dışı bir oyun anlayışın var(Bunu da ekleyeyim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 26 Şubat 2009; 17:37:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

@Sniker
    Sadece ordaki parantez içleri yüzünden mi senin set serverde birkaç kişide var ? :)

Sizi bilmem ama set sırf statlarının parantez içleri yüzünden mükemmel olmaz-olamaz.
    Serverde birçok kişide bundan daha iyi set olduğuna eminim koca serverde 1-2 kişide olacak !
    Weapon'da tam kral weapon ama :)

3 yıl oldumu Pacific Server'inin açıldığı ?

Uzatmaya gerek yok yazdıkları okursan göreceksin ki abartı hat safhada.
    Pre plus olan bir player ile olmayan bir player arasında ne kadar fark olur onu bile anlayamayacak kadar bilgi dışı bir oyun anlayışın var(Bunu da ekleyeyim).

Alıntıları Göster
    Force bi charla herhangibir (force olmayan) Ch char kesmek cokta zor olmasa gerek ;) Bikaç ss veya video warrior+clericlerle yaptığın pvplerden ekle bakalım bi yada warlocklarla yaptığın pvpleri serverda sadece bi kişiyi kesmekle süper char sahibi olunmuyor bu forumda okadar cok char var hiçbiride bukadar abartmamış olayı ayrıca 100 lvl geleceği için senin şu süper ultra m.f. setinin ve silahının pek bi değeri yok artık.Charımı satıcam diye bukadar abartmaya gerek yok milletin aklı çalışıyo senin böyle koca koca yazılar yazman mükkemel şahane süpper yazman seni komik duruma düşürüyor.

Hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: I-No

Force bi charla herhangibir (force olmayan) Ch char kesmek cokta zor olmasa gerek ;) Bikaç ss veya video warrior+clericlerle yaptığın pvplerden ekle bakalım bi yada warlocklarla yaptığın pvpleri serverda sadece bi kişiyi kesmekle süper char sahibi olunmuyor bu forumda okadar cok char var hiçbiride bukadar abartmamış olayı ayrıca 100 lvl geleceği için senin şu süper ultra m.f. setinin ve silahının pek bi değeri yok artık.Charımı satıcam diye bukadar abartmaya gerek yok milletin aklı çalışıyo senin böyle koca koca yazılar yazman mükkemel şahane süpper yazman seni komik duruma düşürüyor.

Hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    @Massacre
    Evet premium SUN +9 kadar fark yapıyor hiç merak etme, o yüzden premium 20$ Satılırken SUN +9lar 700$.Serverda daha iyi setler tabii ki var ama benim set dediğim +5 bağlamında yoksa SUN la karşılaştırılamaz.Eğer benim bi tarafım yiyor bu yüzdelere getirdikten sonra ben bunlara birde str 6 int 6 basarım mı diyorsun?Hodri meydan değil mi daha iyisi koy tamam derim senin charın süper.Senin düşündüğün str int 2 blue varsa burada hat safhada önemli olan phy,mag,parry,mag reinf ve phy reinf olmak üzere 5 kriter var.Bunların birinin assambly olması durumda diğer yüzdeler de0lanıyor bildiğin gibi.
    @Lufler
    O kadar bildiğine göre bu oyunu bazı buildlerin zaaflarını da bilirsin.Holy spell 90 mastery yok ediyor o yüzden warrior clericler karşısında vigorsuz zaten chinese char duramaz.Her iki taraf vigor kulanırsa skinler ve bless bittikten sonra ya warrior ölür;yada 30 saniye heal+kb yapar.
    Birde force charla chinese char kesmek çok zor olmasa gerek demişsin.İyi bir set olmadıktan sonra force atmaya bile vaktin olmaz.Yani hayır sandığın kadar kolay değil.Herkes build profu zaten.Önemli olan burda hangi charla oynamaktan zevk alacağın.Ayrıca eu charın pvpsi ya 15 saniye içinde bitiyor ya da pot war oluyor.O yüzden pvp yapacağım diyorsan chinese char.Ben öyle eu pvplerinden hoşlanmadığım için de force açtım.Warlocka gelince;force cure avantajı sayesinde her chardan bir adım öndedir.Holy spell işi bozuyor sadece.
    Birde size söyleyim burda satılan charlara bakın;SUN itemlar olmadan kıyaslarsanız 1% değerine gireceğinden eminim o yüzden yukarıda öyle yazıyor.Yalansa yalan diyebilirsiniz.

• Haa bu arda charımı satmak gibi derdim de pek yok,Çünkü bu fiyata böyle bir char yapmak da pek mümkün olmsa gerek;son sözümü söyleyeyim pacific serverında beni bilen bilir,tanıyan da tanır.Çok da fazla muhalefet olmaya gerek yok,daha iyisi kesinlikle vardır,gitsin onu alsın vatandaş beni ırgalamaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.