Şimdi Ara

90'lardan Ajax Altyapı Antrenmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim konumuzla alakası yok ama bir izleyin beyler Bizim takımda böyle antreman olsa düşünemiyorum

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/145591/90lardan-ajax-altyapi-antrenmani

• ya selçuk'u o dansı yaparken hayal ettim de ağlayacaktım neredeyse
  • Belli zaten bizde böyle şeylerin olmadığı bundan dolayı üç beş başarımız var
  • Ajax'ta futbolun sömürgeci Portekiz'i gibidir aslında. Afrika'da zilyon tane okulları var. Burada kötü anlamda kullanmıyorumbu sözleri ama. Artık Ajax'ta eski günlerinden çok uzak.

Ayrıca antremanlarda o sahada tahta ile yapılan antremanı gençlerde bizede sık sık yaptırırlardı. Aslıonda o kadar abartılacak bir şey yok. Gençlerbirliği, Gs, Fb gibi takımların altyapı tesisleri üst düzeyde. Hatta Fenerbahçe bir dönem hollanda'Lı altyapı antrenörleri getirdi fakat onlardanda verim alnımadı..

Burada sorun aslında birebir kulüplerde değil toplumun kendisinde ve spora yaklaşımında...
  • Gençlerbirliği altyapısı gibi yok
  • şu altyapıyı nasıl düzeltemiyoruz anlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcuların mantaliteleri, oyun disiplinleri ve oyun görüşü yetiştirilişleri yanlış yolda.Yöneticiler veya gazeteciler kim varsa kupa ister ve genç oyuncuları düşünmez ama onlarla kazanırsanız sizden iyisi yok, kaybedersinizde sizden kötüsü yok.
    Daha da ayrıntıya girmeden, genç oyuncular A takıma çıkıp birşeyler oynamayacağının farkında (Bazıları hariç) ve birçok genç yıldız 2.lig veya 3.ligte sürünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Menanty kullanıcısına yanıt
    Sömürgecilikte, Fransa ile Almanya'yı kimse geçemez.
  • baki mercimek'i gördükten sonra bana kimse ajax alt yapısından bahsetmesin
  • Guzel

• Biraz dans dersi gibi 5e2 top kapmadan iyidir.
  • o değilde bayram hocayla vücut geliştirme ne arkadaş ya süpermiş

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/44658/bayram-hoca-039yla-vucut-gelistirme-gaziantep
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpamA

baki mercimek'i gördükten sonra bana kimse ajax alt yapısından bahsetmesin

adam sadece altyapı için gitti 1 sene oynadı haarlemde gelişti

1 sene sonra premier lige gitti herif şu aralar baki

90'lardan Ajax Altyapı Antrenmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZOK

İngiltere ikisinide ezer

• quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

İngiltere ikisinide ezer

İngiltere'ye genelde oyuncular geliştikten sonra gidiyor. Clairefontaine, Fransa'da genellikle Afrika menşeili Fransız oyuncuların yetiştirildiği altyapıda Saha, Anelka, Dia,Briand, Ben Arfa, Matuidi, Obertan, Henry, Diaby, Bassong gibi oyuncular çıktı mesela.
  • Sorun ailelerin spora yaklaşımında.Alt yapı eğitimimiz iyi olsa bile yetenekli ve hepsinden önemlisi zeki çocuklar futbola yönlendirilmiyor.Bu tarz çocuklar beden eğitimi dersinde bile matematik sorusu çözmek zorunda kalıyorlar.İyi futbol zeka işidir bizim futbolcular zeki değil ne yaparsan yap bir yerden sonra kafaları basmıyor.

Toplumun spora farklı gözle bakmasını sağlamak zorundayız yoksa IQ'su düşük gençlerle bu iş böyle devam eder.Bu konularla biraz ilgili olanlar alt yapılarda genellikle ne tarz kişilerin olduğunu bilir.Okulunda başarılı olamayan,işsiz güçsüz ne kadar eleman varsa hepsi alt yapılarda top oynuyor.
  • quote:

Ben ne demişim sen ne demişsin... O zaman Tr'de sömürgeci. Yıllardır Almanya'da altyapıda yetişen kaç tane oyuncu aldın say bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.