Şimdi Ara

90 Lv Wizard Char SATILIK SerVer MARS (Fiyat 600 Oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 90 lv full int wizard charımı satıyorum. Satmamın sebebi oyunu tamamen bırakacak olmamdır. charın nicki _BurNDowN_ oyunda herkes benı tanır. Charın kımseyle bi alıp veremedıgı yoktur. Mars serverınde herkese bunu sorabaılırsınız.

Fiyat olarak:600(oldu) dusunuyorum(o kadar emek var normalde dafa fazla ıstıyodum ama ne yapalım bırakacam artık)

Ciddi alıcılar msn lerini bırakırlarsa sevınırım

NoT:Mesaj sayım fazla olmayabılı cunku forumlara pek takılmam burda bi ara eskı charımı satmak ıcın acmıstın kullanıcı hesabını oyunda herkese benı sorabılırsınız sımdıden tesekkurler hepınıze ıyı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estatares -- 7 Eylül 2008; 15:06:57 >

• Char 800 ytl ye satılkdı Konu kilit plz
  • char satısı devam edıyo alacak arkadasa para yollamadan sıfre bıle verdım o bugun yatırıyom yarın dıye dıye atlattı benı neyse kaldımız yerden devam
  • bnm wizide sat kardes bune yaw bn satamadım sen hemen sattn :D
  • bu neya 700 dıon kardes charın ne farmı var ne ıtemı sen napıon
  • Dalga geciyor galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farmı Bitirmiş olabilir sizde hemen kötü yorum yapıyorsunuz. bence çok güzel bir char
  • siz neden bahsedıyonuz ya ıtem mı yok? serverda bi tek bende olan 89+5 neclace var sadece 500m ona verıyolar serverda benden yuksek vuran bi oc var onda da +8 var bıde kalderon hodri meydan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estatares -- 6 Eylül 2008; 12:06:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDoruk

Farmı Bitirmiş olabilir sizde hemen kötü yorum yapıyorsunuz. bence çok güzel bir char

tesekkur ederım kardes serverda benım chara talip cok keske zamanında satysaydım 1 milyar bıle veren oldu
  • ben seni tanıyorum ben de marstayım QaNQoQuSu belki görmüşündür bn seni çok gördüm h.satışlar bi up
    da bnden
  • quote:

Orjinalden alıntı: yib

ben seni tanıyorum ben de marstayım QaNQoQuSu belki görmüşündür bn seni çok gördüm h.satışlar bi up
    da bnden

Saolasın kanka sunlara benım charı bı anlat yaw:D
  • UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estatares -- 7 Eylül 2008; 15:08:44 >
  • TAKAS yapar mısın?

üzerine de gerekli şeyleri yaparız
  • h.satışlar inş bu fiyata satabilirsin
  • Aslın az bile o fiyata bnce kacırmayın alın marsda böle char bulmak zor Slm burndown bn _NaTuRe_
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.