Evet arkadaşlar Sparta serverındaki 2h+Cleric 90 lvl üstü full blue +5 karakterime ortak arıyorum şu sıralar uzun süredir sroya giremiyorum genelde AOC takılıyorum ve 3-4 ay daha giremiyeceğim bu yüzden oyunu sık oynayamadığım için bundan sonra charımı benle birlikte kullanacak arkadaş bulmaya karar verdim ve ortak sadece charı kullanmakla kalmıyacak bir nevi benim gibi sahibi olacaktır ve kesinlikle oda benim gibi karaktere silk alacak birisi olması tercihimdir ve ilerde karakteri şayet satarsam para aramızda ortak paylaştırılacak veya isterse ortak olacak kişi çok ucuz bir fiyatada kendisi charı alabilecektir seçeceğim kişiyle daha sonra daha detaylı özelden veya msn konuşuruz lütfen sroyu seven avrupa karakterlerini kullanmasını bilen arkadaşlar mesaj atsın.
Bu olaylar çok sakat tavsiye etmem.
Nick nedir ?
Çok gereksiz bir iş yapıorsun bence bırak öylece kalsın sen oyuna dönünce devam edersin
iyi niyetınle charı kastırmak ıstıyorsun ama devır cok kotu bence hıc dusunme arkadasım
devir kötü kolla dötü
ewt çok sakat iş adam charı soyabilir yada çalabilir
Şaka Şaka bu işler sakat ya sen artniyetliysen silk yükletip charın sifresini değiştirirsen,yada şifreyi verdiğin kişi itemleri soyarsa sakat ondan
Sakat Benim Şimdiye Kadar 7 Tane Felan Oldu 1 Si Sakat Çıktı Kürt Çıktı Oda Char Zararı Oldu Vaba Bende Bulaşma Derim
Evt bir bakımdan haklısınız ama charında boş boş durmasını içim el vermiyor şuan karakterimin nickini vermek istemiyorum ama zaten şayet sağlam bir ortak bulursam bütün detayları kendisi zaten öğrenecek bu arada ben artniyetliysem olayına gelirsem bu forumda beni tanıyan tanıyor birçok alışverişim oldu ve bu forumda bizzat kendim karakter satışı yaptım bu konuda bir korkunuz olmasın karakteri silk yükleyecek biri aramamın sebebi cidden karakteri kullanmak isteyen ona emek verecek biri aramamdan kaynaklı hem 90 lvl 2h karakteri kullanacak hemde silk yüklemiyecek bu biraz aşırıya kaçar şuan ortaklık işi için çok özel mesaj alıyorum bu konuda teklifleri için herkeze teşekkür ederim hala ortak aramam devam etmektedir ayrıca karakterin birkaç özelliğinide söyliyeyim 2 dress giysisi 2 peti 1 beyaz kurtu ve 100 lvl bir nevi geldiği içinde üstündeki 3 sun giysiyi hala satmakla uğraşıyorum elindeki silah phy attack %100 dür önüme kim gelse yıkmışımdır şuana kadar.
Umarım ortaklık işini ciddiye alan amacı kötü olmayan birisini bulabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme