Şimdi Ara

90 LVL FULL FARM GLAVİERİM SOYULDU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ibret öyküsü anlatacağım arkadaşlar (daha önce başka bir siteye de yazdım) :

ankarada yaşayan 35 yaşında özel bir şirkette çalışan evli 1 çocuk babası oyun meraklısı biriyim. bundan yaklaşık 2.5-3 sene önce almanyadaki yeğenlerim sayesinde sro ile tanıştım. video oyunlarına meraklıyım ama daha önce hiç mmporg oynamamıştım. ilk başlarda sıkılmama rağmen daha sonra yeğenlerimle sohbet imkanı ve yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduğum için sarmaya başladı oyun. benim gibi yaşı geçmiş arkadaşların olduğunu bilmek ve onlarla yarışmak hoşuma gitmeye başladı. fakat fazla zamanım olmadığı için akşamları oyuna birkaç saat takılabiliyordum. bu kısıtlı zamanla da ne doğru dürüst gold elde edebiliyordum ne de lvl atlayabiliyordum. ne yapmak lazım diye biraz sordum soruşturdum bot diye bir program varmış (daha yeni yeni çıkıyordu) ne güzel dedim. tam benim aradığım program. fazla zaman harcamadan oyunda varmak istediğim hedefe beni en kısa yoldan ulaştıracaktı. akşamları eve geldiğimde kuruyordum botu, sabaha kadar hiçbir zahmet çekmeden hedefime yavaş yavaş yükseliyordum. ne kadar sürdü bilmiyorum o zamanki en yüksek lvl olan 70 e ulaştım. çok geçmeden cap80 oldu. tabi 80 olmam da fazla uzun sürmedi, ne de olsa bot diye bir arkadaşım vardı :) daha sonra cap 90 oldu ben yine fazla sürmeden 90 oldum farm da bitti.

90 olana kadar bot, pre, dress,astral,immortal vb tüm itemall ıvır zıvırlarına bayağı bir para harcadım (harcadığım paraya hiç üzülmedim eğlence için harcıyordum) max lvl ve full farm olduktan sonra daha güzel itemler ve silah için gold elde etmem gerekiyordu. ticarete merak saldım oyunda. daha çok stall açmam gerekiyordu. ee bunu nasıl yapacaktım ? daha önceleri karşı çıktığım LOADER denen programı denemeye karar verdim. nasıl olsa bota da illegal diyorlardı. bu kadar zamandır kullanıyordum. herhangi bir riski yoktur diye düşündüm. hem eski serverlara girmek zor olduğu için hemen hemen herkes kullanıyordu. uzun süre kullandım. hiçbirşey olmadı......

TA Kİ BİR SALI GÜNÜ UPDATE DEN SONRA AKŞAM BABEL SERVER'INDA 90 LVL ELİNDE 85+7 GLAVİESİ OLAN TÜM İTEMLERİ FİNAL SET+4 OLAN NoYaN ADLI ÇARIM SOYULMUŞTU . TÜM İTEMLER VE KASASINDA BULUNAN GOLD, ELEMENT vs GİTMİŞTİ.

Daha fazla uzatmaya gerek yok. Neden anlattım bütün bunları? Herkes ahkam kesiyor çarları soyulan arkadaşlar hakkında : şunu kullandın da oldu, programı şurdan indirdin de oldu, şunu yapsaydın olmazdı şunu yapmasaydın olmazdı, vb….

1- BAŞINA GELMEYEN BİLEMEZ ÇAR SOYULMASININ NE DEMEK OLDUĞUNU
    2- OYUN DÜZENİ İNSANI İLLEGAL OLDUĞU İDDİA EDİLEN (İSROBOT-TBOT-SM) GİBİ PROGRAMLARI KULLANMAYA YÖNLENDİRİYOR. BU PROGRAMLARI KULLANMADAN FARMINI BİTİRMİŞ 90 LVL KAÇ TANE ADAM VARDIR TÜM OYUNDA? KALDI Kİ BU PROGRAMLARI KULLANARAK VEYA SRO KLASÖRÜNE O VEYA BU ŞEKİLDE BULAŞTIRARAK HERTÜRLÜ AÇIĞI BU PROGRAMLARIN SAHİPLERİNİN ELİNE VERMİŞ OLUYORUZ.
    3- BU PROGRAMLARDA JOYMAX DENEN ŞİRKETİN PARMAĞI OLMADIĞINI İDDİA ETMEK SADECE APTALLIK OLACAKTIR. BU PROGRAMLARIN BİRÇOĞUNU KULLANMIŞ BİRİ OLARAK ŞUNU SÖYELEYEBİLİRİM : BU PROGRAMLAR OYUNUN HER ZERRESİNİ O KADAR BİLEREK VE HESAPLAYARAK YAPILMIŞ Kİ SANKİ TÜM GMLER BİRARAYA GELMİŞ VE YAPMIŞ BU PROGRAMLARI. KALDIKİ DÜŞÜNÜN ELİNİZDE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BİLGİSAYARLARI, İŞİNİ GERÇEKTEN BİLEN PROGRAMCILARINIZ, DÜZENİ OTURMUŞ BİR OYUNUNUZ, DÜNYADA KABUL GÖRMÜŞ BİR PRESTİJİNİZ OLACAK VE SİZİN HABERİNİZ OLMADAN BİRİLERİ OYUNA MÜDAHALE EDECEK, İLLEGAL DİYE NİTELENDİRDİĞİNİZ PROGRAMLAR OYUNDA CİRİT ATACAK VE SİZ ELİNİZ KOLUNUZ BAĞLI KALACAKSINIZ. SADECE BAZI SALI UPDATELERİNDEN SONRA GÖSTERMELİK BİRKAÇ OYUNCUYU BANLANIYOR. HATTA BABEL SERVERINDA HERYER BOT OLMASINA RAĞMEN BAZI HAFTALAR HİÇ BAN OLMUYOR. BİRLEŞTİRİN TÜM BUNLARI. BAKALIM JOYMAX’IN BU İŞTE PARMAĞI VAR MI?
    4- BÖYLE PARAGÖZ BİR ŞİRKET PEKALA BİZİM ÇARLARIN SOYULMASINDA DA BAŞROL OYNAMIŞ OLABİLİR Mİ? MAŞA OLARAK BAŞKALARINI ÖNPLANA İTMİŞ OLABİLİR Mİ? ARTIK BUNU BİLE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM !

SONUÇ : NE OLURSA OLSUN BU BİR OYUN ! AMAÇ NE OYUNDA? EĞLENMEK ! EĞLENİYORSANIZ GERİSİNİ BOŞVERİN ! BU KADAR CİDDİYE ALMAMAK LAZIM (MIŞ) BEN DE GEÇ FARKETTİM. KAPTIRMIŞIM KENDİMİ :)
    SÖZÜM ÖZELLİKLE GENÇ ARKADAŞLARIMA : SAKIN AMA SAKIN, LÜTFEN AMA LÜTFEN KENDİNİZE BU VE BUNUN GİBİ OYUNLARA KAPTIRIP GELECEĞİNİZİ ETKİLEMEYİN. BOŞVAKİTLERİNİZ DIŞINDA DEĞERLİ ZAMANINIZI HAYAL ALMENİNDE GEÇİRMEYİN ! DERS ÇALIŞIN LÜTFEEEN!

NEYSE ÇOK UZUN OLDU ARKADAŞLAR )
    SABREDİP YAZIMI OKUYAN ARKADAŞLARA TEŞKKÜRLER. BİR ARKADAŞA BİLE FAYDAM OLDUYSA NE MUTLU BANA.

HEPİNİZİ SEVGİ VE SAYGIYLA SELAMLIYORUM ARKADAŞLAR.

ALLAHA EMANET OLUN !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekooke -- 21 Kasım 2008; 18:06:41 >

• geçmiş olsun abicim
  • doğru söylüyorsun, geçmiş olsun hepsini okudum
  • geçmiş olsun
  • Bizim burdada Salih Noyan var.Yoksa sen o musun?(Mardin-Midyat)
  • Abicim geçmiş olsun.. bunu yapanlarında
  • geçmiş olsun çok üzücü bi durum
  • geçmiş olsun abi
  • Yazını okudum gerçektende bu konuda çok haklısın söylenecek söz yok yani.Kimse bunun bir oyun olduğunu unutmamalı ve eğlence maksatlı oynandığını unutmamalı.Zaten bunlar bilinç altında olduktan sonra pek takmazsınız.Ha illa oynucam diyorsanızda sadece vakit öldürmek amaçlı oynayın benim gibi. :)

Bilgilendirme için teşekkürler.Char içinde çok üzüldüm.
  • sana ben digerlerinden farklı olarak gecmis olsun demiyecem sen kurtulmussun o yüzden ne mutlu sanabirader ama joymax bunu zaten ben yapıyorum dio we bizlerde zaten bunları biliyoruz (AMA OYNUYORUZ VEYA OYNAMAK ZORUNDAYIZ ZANNEDİYORUZ) yapacak bisey yok asıl gercek GEÇMİŞ OLSUN BANA GEÇMİŞ OLSUN OYNAYAN DİGER TÜM ARKADASLARIMA
  • Geçmiş olsun hocam , ne iyiki Sen bunların Farkına varanlardansın.
    Kimileri varki yeri Geliyor oyun uğruna kaç Yıllık arkadaşını dolandırıyor Düşün artık sadece Joymax dolandırıcı degil onu Oynayanlarda öyle

quote:

Orjinalden alıntı: Heacker06

sana ben digerlerinden farklı olarak gecmis olsun demiyecem sen kurtulmussun o yüzden ne mutlu sanabirader ama joymax bunu zaten ben yapıyorum dio we bizlerde zaten bunları biliyoruz (AMA OYNUYORUZ VEYA OYNAMAK ZORUNDAYIZ ZANNEDİYORUZ) yapacak bisey yok asıl gercek GEÇMİŞ OLSUN BANA GEÇMİŞ OLSUN OYNAYAN DİGER TÜM ARKADASLARIMA

Bilader mi
    Arkadaşım adam 35 yaşındayım diyor.

• geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. soyulma olayı yeni olmadı yaklaşık 3 ay önce oldu. hayırlısı olsun ne diyelim. artık babel de değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heacker06

sana ben digerlerinden farklı olarak gecmis olsun demiyecem sen kurtulmussun o yüzden ne mutlu sanabirader ama joymax bunu zaten ben yapıyorum dio we bizlerde zaten bunları biliyoruz (AMA OYNUYORUZ VEYA OYNAMAK ZORUNDAYIZ ZANNEDİYORUZ) yapacak bisey yok asıl gercek GEÇMİŞ OLSUN BANA GEÇMİŞ OLSUN OYNAYAN DİGER TÜM ARKADASLARIMA

ark çok DOĞRU sölüyor
  • SONUÇ,Hüsraan,Giden zaman ,Kazanan Joymax vs,Üzülen Biz VSVSVS
  • geçmiş olsun abi yazdıklarını sonuna kadar okudum çok doğru söylemişsin.Soyulan 90 lv ff charın içinde çok üzüldüm
  • Geçmiş olsun senin kaybın yine fazla büyük deil abi.. Benim +6-+7 karısık full blue setim +7 swordum +7 Sun shieldim tamami ile gitti.. Herşey gidip bi sun'um kalsaydı onada razıydım Sağlık olsn
  • Peki yok mu bunun çaresi ne yapmak lazım bende 4 kere soyuldumm... Ama durmak yok Yola devam

NoN STop
  • onlinegames diye bir trojen var buyuk ihtimal o trojen ile soyuldun trojeni pcinden kav9 virus programı ile silebilirsin

bu trojen kendini hardiskin ana dizinlerine C: D: gibi ve pc ye takmıs oldugun harici disklere usb belleklere hatta cep telefonunu bagladıysan cep telefonunun hafıza kartına dahi kopyalıyor

ilk once butun bu cihazlarını ve pc ini virusten iyice temizlemelisin daha sonra sifreni guvenli ve temiz oldugunu dusundugun bir pcden degistir arkadasım.

Benide senin gibi soydular +5 setiim +5 silahım +7 almak icin biriktirdigim goldlarım 90 lvl kopegim hepsi gitti

Olan olmus dedim arkadasımdan 100m borc aldım blusuz stallardaki en ucuz giysileri aldım o parayla elimede ucuz bir +5 glavie aldım soyanlara inat kastım charımı yeniden

sm ile 4 char acıp hem gold hem elixir hemde element topladım 90 lvl charıma dusen silahları pre plus ında katkısıyla +5 yaparak sattım stallda bu sekilde
    bir ayda kendime yeniden +5 set yaptım elime +7 silah aldım 100m borc aldıgım arkadasıma da +7 shield aldım

hırs yapınca insan yapamıyıcagı sey yok yeniden toparlarsın kıyafetleri silahını ben bi tek 90 lvl kopegime uzuldum dogrusu

• quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

Peki yok mu bunun çaresi ne yapmak lazım bende 4 kere soyuldumm... Ama durmak yok Yola devam

NoN STop

• hay ben böylelerinin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.