87 lvl glavie charım var mastery konusunda kararsızım sizinde fikirlerinizi almak istedim şuan mastery dağılımım şöyle 87 heuksel 75 fire 60 lighting 52 cold char farmsız 90 lvl olunca mastery 9 geri çekip sp ticket ile farm yapacağım kararsız kaldığım nokta ise cold yada lightingi 90 yapacağım sizce hangisi 90 olmalı coldmu ? lightingmi ? amacım pvp ve job warda başarılı olmak teşekkürler.
Pvp ve jobwar ise colt derim ben.Hiç yoktan adamkarı dondurma şansın olacak...
quote:
Orjinalden alıntı: Aazam
Pvp ve jobwar ise colt derim ben.Hiç yoktan adamkarı dondurma şansın olacak...
Pardon colt değil cold...
Arkadaşım PVP ve job düşünüyorsan eğer cold ve lighting de vazgeç force aç, protector set giy.
debuffları salla, stun ı koy, sonra dönerek tek at
sana debuff atarlarsa. cure skili ile sil .. sonra dewam
90 heuksal 90 fire 68 lighting 52 cold
Cold mu ? jobta sadece NPC thief yada hunterlere karsı ise yarar Pvp de adam bi Special Uni. warsa buzun işi biter yada Holy word en iyisi ve normali 90 heuksal 90 Fire 90 Light 30 Cold
Garment giyiceksen cold 90 protector giyiceksen light 90 yapıcaksın tabi +7 set veya sun diziceksen garm+ light 90 yapabilirsin...
cold ve light dediğin gibi jobwar ve pvp de mantıklı olabilir. özellikle light jobwarda bir zorunluluk. hızlı koşma ve ghost walk olmadan jobwarda başarılı olamazsın. cold açarsan da olur; ama dayanıklılık açısından bi kazanç elde etmiş olursun. 2-3 adamı idare edebilirsin.
ama gel gelelim force açma gibi bir fikir warsa kafanda; böle i yapılandırma 1vs1 pvp charı olur başka da işe yaramaz. jobwar hiç olmaz; neden, hızlıca koşup kaçamazsın; birine debuff atayım derken gelir başkası seni keser; yani biraz defanstan ödün vermiş olursun.
misal ben; force-fire archer yaptım. halen force'a alışamadım (1 haftadır force kullanıyorum); ama düzgün bi setle hakkından gelemeyeceğim bir olduğunu sanmıyorum oyunda. yani force açarsan, teke tekte ağlatamayacağın adam yok. ama gel gör ki, jobwar ve "ganging" diye tabir edilen 3-4-5-6 vs 1 dövüşlerde apışır kalırsın.
felaket bişhy
cold aç serin serin
alıntı by best of şinasi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme