Şimdi Ara

90 lvl spear nuker build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra private Server başlamayı düşündüm ve başladım burada oyunu bıraksalarda usta ve tecrübeli insanlar olduğunu biliyorum ve build için yardin istiyorum. Mastery 330 yani 90-90-90-60 ve fire light heuksal 90 cold 60 düşündüm cold %40 olacak sanirsam hemen hemen %10-15 arasi snow eksik olacak bunun uzerine öneriniz nedir doğrumu yoksa hybird mi yapmali set seçimi nasik olsun serverda seti dizerim zamanla sağlam olur şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykolik41 -- 22 Ağustos 2015; 18:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nuker'ı nuker yapan snow shield skill'idir. 80 cap zamanı EU gelince snow shield de gelmişti oyuna. Snow shield geldikten sonra hybrid saçmalıklarına bulaşanlar, Silkroad'un S'sinden anlamayan insanlardır. Bu kadar laftan cold'u 90 yapman gerektiğini çıkartabilirsin. Heuksal skill'leriyle de sağlam vurursun ve en alttaki skill sayesinde HP miktarın artar. Yani heuksal da 90 olmalı. Geriye kaldı 150. Lightning'de büyüsel atak arttırıcı skill'ler var. Fire'ın el yakması ve fiziksel atak arttırıcı skill'leri var. Meteor gibi güçlü nuke'larını da unutmamak gerekiyor. Bence el yakması bile fire'ı 90 yapmak için yeterli bir sebep. Lightning'e de kalıyor 60.

• Eklemeyi unutmuşum server sadece chin dediklerini uygulayacagim sadece %10-15 rakam cok etkiler mi diye düşünmüştüm 100-200 dmg kadar ama aydınlattığın için teşekkür ederim.

• Atıyorum; 90 yaptığında snow shield'ın %50, 60 yaptığında %35. Senin dediğin gibi %15 fark var diyelim. Birisi sana 10K vuruyor snow shield yokken. Aldığın hasar cold'u 90 yaptığında 5K'ya inecek, 60 yaptığında 6500'e inecek. İşte bu hesap da yanlış. Cold'u 90 yaptığında; cold mastery gücün de %30 daha çok artacak, en alttaki skill sayesinde daha sağlam olacaksın, cold'un fiziksel defans skill'inden daha fazla yararlanacaksın. Yani 5K'dan daha az hasar alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 23 Ağustos 2015; 11:49:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.