Arkadaslar. Sizlerinde Bildiği Gibi. Artık Üst ServerLerde Bir Çok Arkadasımız 80 LvL oldu ::Saphyr:: Le Gecen Konusmam da 7 Ci Ayda 90 Patch'i Geliyor. Sanırım iŞler Daha da Zorlaşacak. KazamiZ Mubarek oLa ^^
Ziya senmi geldin
70 sınırından 80 olma 2,3 senede açıldı 80 açılalı daha 1 sene olmadı 90 ı mı açıcaklar herkes değil bazı kişiler 80 oldu daha olmayan bir sürü kişi var 80 oldukları gibi 90 a kasmak istemez kimse 80 de pK keyfi yapmak ister 1.5-2 sene sonra acılır bnce
sanmıorum bence öle bişe yoktur
Oyunun GM Si ile konustum dedim ya anlamadınız sanırsam ?
90 lwl e yükseltilmesi çok saçma olur bu oyunun 90 lwl user düşünemiyorum. Hele ki 81 lwl olmak için kaç exp kasılması gerektiği düşünülürse
Ben Sizleri bilgilendirmiS olayım da. Var yok 3 Ay sonra cıkacak ortaya. Kaldi ki Oyun GM si Yalan Söyleyecek halide yok ^^ Benim Konusmam bu. vermek istediğim Bilgi bu.
quote:
Orjinalden alıntı: miizah
Oyunun GM Si ile konustum dedim ya anlamadınız sanırsam ?
hee bidaha konuşursan gm ye slm söyle kardeş herkes konuştu nedense bi biz konuşamadık şununla
ASlında Haklısınız inSanları Bilgilendirmemk Lazım. Nasi isinize Gelirse. Kaldi ki ilk konuyu acıyorum burda. Konuya Karsilik VerdiğiniZ ithama Bakin.. neyse ilk oldu Son olur.
ziyaaaa
quote:
Arkadaslar. Sizlerinde Bildiği Gibi. Artık Üst ServerLerde Bir Çok Arkadasımız 80 LvL oldu ::Saphyr:: Le Gecen Konusmam da 7 Ci Ayda 90 Patch'i Geliyor. Sanırım iŞler Daha da Zorlaşacak. KazamiZ Mubarek oLa ^^
ee ne diyo gm çoluk çocuk iyimiymiş çok darıldım akşam bizim efkanın yerine gelmedi
Evet arkadaşlar 90 açıLacak volcano ile konu$tuğumda öğrenmi$tim görevler+monsterlar falan filan gelcekmiş Bide 60-70 cz'si gelse
uff yav git şurdan.....
Hahaha bu olay coluk cocuğa laf anlatmak gibi oldu 3 ay var bakcaz ^^
quote:
mizah selam,yanlış yerdesin bişiler anlatmak için :) bu foruma yeni geliyosun anlaşılıyor ama boşa geliyosun kafadan uyarmış olayım..
kankam sana bişe sorcam yeni patch gelice görevler tekrar gelir değil mi 0 dan ? 80 patch inde ööle olmuştu da ..
quote:
Orjinalden alıntı: hardcs
Ziya senmi geldin
quote:
Orjinalden alıntı: Lathes
quote:
mizah selam,yanlış yerdesin bişiler anlatmak için :) bu foruma yeni geliyosun anlaşılıyor ama boşa geliyosun kafadan uyarmış olayım..
Sana katılıyorum:) burdaki elemanlar tam cocuk ya :) nasi ti ye alıyolar hahaha. bakalım işimize :) veletlerle urascak ne zaman var. nede laf anlatacak mecalimiz. bakalım işimize :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme