Şimdi Ara

90 TL'ye Kadar İşlemci soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim PH 2 x4 925 aldığından beri stok fanla kullanıyorum yaklaşık 3 senedir falan Yarın vatandan bi işlemci soğutucusu alayım diyorum 90tlye kadar önerilere açığım aslında aklımda xigmatek balder var fakat daha ucuz ve performanslı bir şey önerirseniz 60TL'ye falan F310 joyistik de alabilirim şimdiden teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-gaia-sd1283-gaia-sd1283-intel-lga77511561366-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51606

Daha pahalısına gerek yok.
    Kesinlikle memnun kalacaksınız.

Cevap için teşekkürler . Zaten extreme birşey yaptığım yok kendi çapımda ufaktan oc yapıyorum o kadar. Peki anakart ve işlemcim ile de uyumlu değil mi? Ya da ben şöyle sorayım işlemci soğutucusu alınırken işlemciye mi yoksa anakarta mı bakılır? İşlemci am3 anakart ise am2+ her ne kadar saçma olsa da kafama takılan bir soru işte Yarın alacağım büyük ihtimalle

edit : stokta yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip3r -- 10 Şubat 2013; 4:10:32 >

• Amd soketlerde montaj delikleri aynıdır.
    AM2+, AM3, AM3+, FM2 hepsine uyar.

Gaia mağaza stoğunda yoksa TT Contac 30 a da bakabilirsiniz.
    Yakın performans verir, artısı led fanı var.

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0579-contac30-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987

• Teşekkürler yani baldere falan gerek yok diyorsunuz? Benim de işime geldi açıkçası
  • Rica ederim,
    Balder, nikel kaplı olması nedeniyle fiyatı yüksek.
    Onun da performansa bir getirisi yok.
    Contac 30 iyidir.
  • Bu hafta kısmet olmadı gidemedik vatana gelecek hafta contactı alırım diye düşünüyorum tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.