Şimdi Ara

90 TYT 65 AYT 80 OBP İyte Ceng (~20k) İhtimali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta. Geçen seneki puanlamaya göre girmem lazım. Bu sene yığılma baya kötü olacak gibi ilk 20k da. Sizce bir ihtimal kontenjan artışı, yeni tıp fakülteleri vs gibi durumları göz önüne alirsak girme şansım var mı? Bir ihtimal gerilerse kaça kadar geriler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum imkansız gibi. Ceng zaten her sene 4-5k ilerliyor. o bölüm bu sene 15k olur gibi ve sıralamalar da geri atıcak. 80 obp beni geçen sene 60k bandında 4k geri atmıştı. Ki puanlar çok yakın değildi. Bu sene o sıralamada aşırı yakın puanlarla sıralamayı obp belirler v o nette 90 altı obp yok gibi. en iyi ihtimal DEÜ gelebilir o da olmazsa Akdeniz ya da Eskişehir teknik tavsiyem.

• Hocam kimse bilemez tabii görmeden bilemeyiz ama görünene göre büyük bir yığılma olacak; sizi üzmek ümidinizi kesmek istemem ancak olacaklara da hazır olun diye söylemek istedim. Benim geçen seneye göre 11.5k geliyor 97 tyt 66.5 ayt 93 obp var ben de ilk 20k gelir mi diye korkuyorum, kendinizi her ihtimale hazır edin sonra iyisi gelse sorun olmaz zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: kskwneıebwje

Dostum imkansız gibi. Ceng zaten her sene 4-5k ilerliyor. o bölüm bu sene 15k olur gibi ve sıralamalar da geri atıcak. 80 obp beni geçen sene 60k bandında 4k geri atmıştı. Ki puanlar çok yakın değildi. Bu sene o sıralamada aşırı yakın puanlarla sıralamayı obp belirler v o nette 90 altı obp yok gibi. en iyi ihtimal DEÜ gelebilir o da olmazsa Akdeniz ya da Eskişehir teknik tavsiyem.
    Hocam normal şartlarda imkansız olduğunun farkındayım ancak bu seneye özel kontenjan artırımı gibi bir mevzu olabilir ve bu seneden itibaren yanılmıyorsam 5 yeni tip fakültesi açıldı, corona muhabbetleri falan oldu tıp sıralamalarını iyilestirecektir bence bu gibi etmenler. Dolayısıyla tıp yazamayanlarin durağı İyte Ceng biraz düşebilir diye düşünüyorum. Ayrıca CENG deki sıralama artışı da bir süre sonra azalması lazım her sene 4-5k ilerleyemez ki? Sanırım baya optimistik bir görüş benimkisi ama İyte Ceng'in de 5 k ilerlemesi de bir o kadar pesimist. Zaten 40k larda bile en fazla 4k ilerlemiş.

• Iron Crusher kullanıcısına yanıt
    bazı istisnalar dışında ilerler. hacettepe de mesrla 17den 11e ilerlemiş. geneli 5-6k ilerliyor, iyte de 2018de 26kydı diye biliyorum.Her ceng bölümü aynı oranda ilerliyor bazı istisnalae dışında. Ki bilgisayar mühendisliği gittikçe hypelanıyor. Yakında Ortalama ünilerdeki pc mühler bile diş i falan geçerse şaşırmam. Ayrıca yeni açılan tıp fakültelerinin bu sene öğrenci alacağı belli değil. Kontenjan kılavuzu açıklanınca belli olur

• kskwneıebwje K kullanıcısına yanıt
    Tıp istemiyorum ama gördüğüm kadarıyla yeniler öğrenci almaya başlayacak.Gecen gün biri Malatya'da acılan tıp fakültesinin 80 kişi alacağı duyurulmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.