Size tavsiyem 2023 sonu makyajlı kasa i20 bulabiliyorsanız (km düşük olacaktır haliyle) bütçenize uyar, 6 hava yastığı, led farlar, dijital klima, şerit takip, çarpışma önleyici vs artıları olacaktır. Ama sıfırını şu an 1 milyon civarına alabileceğinizi aklınızda bulundurarak ikinci eli değerlendirin. 2024 modelin liste fiyatı 1.305k şu anda, pazarlıkla fiyat düşebilir. Makyajsız 2023 i20'yi ikinci elde 900 küsura satanlara itibar etmeyin, sonuçta araçta aradaki 100k ya değecek bir çok özellik eklenmiş, artı aracın sıfır hali+garantisi ile. |
900.000 Otomatik HB araç tavsiyesi (3. sayfa)
-
-
Sagolun hocam suan hali hazirda 2023 model ford courier
kullaniyorum daha ancak 6bin km yapabildim. Otomatik gecis yapmam gerekiyor ve kafam rahat olsun istiyorum. Yakit sorun değil yillik maksimum 10bin km belki yaparim. Tam otomatik olması, 1.0 motor olmamasi ve birazda ferah olması birinci onceliklerim olduğundan çok secenek kalmıyor ya bayon ya stonic suan ikisinin arasinda hem
karar verip hemde hangisini bulabilirsem gececegim ilerleyen süreçte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyajlı 2023 ile makyajsızı ilanlardan nasıl anlayabiliriz.
İlginiz için teşekkür ederim.
-
-
En kolayı sanırım klimasına bakmak, dijital ise yeni, analog ise eski kasadır.
-
BlueHDi motorlu bir araç alacaksanız AdBlue deposunun değişip değişmediğini soruşturun. Değişmemişse ya yazılımla kapatılmıştır, ya da patlamayı bekleyen bir bomba olarak duracak. Binlerce lira masrafa girersiniz.
-
Bu paralara cam tavanlı 2016 ve sonrası makyajlı kasa 1.6 otomatik auris bakabilirsiniz, en sorunsuz motor şanzıman kombinasyonuna sahip c segmenti bir model.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X