kasaya 120 ytl ayirdim...930 YTL tuttu deger mi sizce??? (tavsiyelerinize ses karti kasa markasi eklerseniz tam super olur) Yardim lutfen... simdiden tesekkurler.....
para problemin warsa ses kartı onboard olsun kardeş ;)
kasaya 120 ytl vereceğine ucuz bir kasa al içine güzel bir psu tak.
hımm..yanlıs bir ifade kullanmısım... kasası 120 ytl gibi(GİGABYTE) tutuyordu...daha ucuz kasa daha yuksek performans benimde isime gelir... yani illa kasasi 120 ytl olsun gibi bir dusuncem yok... sonradan ugrastırmasın yeter...
Dandik kasa kesinlikle alma sisteme yazık edersin,dandik kasa alıp psu takıcan diyelim iyi psu alsan yine baya bi para tutucak, benim önerim bu kasayı almandan yana olucak Gigabyte GZ-X3 460W ATX
Önerilicek bişey bırakmamışın valla güzel config. oluşturmussun.Kasa ben de gigabyte poseidon var çokçok memnunum valla.CF için biraz dar oldu ama yinede çok güzel.Ses kartını bencede bosver.
ramlari veritech yaparsan daha ii olur,,kasa gz x3,,gerisi gzL
intel sistem daha iyidir hacım boşver sen amd 4000 lerle uğraşma
Palit mi- Ati Radeon mu peki...formda dikkatimi ceken oldukca palit kullanan var...bir kıyaslamak gerekirse???
sarikanarya567 yanlış bir yönlendirme, kasalar sessizlik ve özellikle soğutma için alınırlar, ucuz kasalar sağlam olmadıkları gibi iyi soğutamazlar...
saphirt 3850 yada 8800GT seçin bütçenize göre, ama 8800gt durumunda kasa ve güç kaynağı iyileştirilmeli
ne marka güçlendirilmis kasa ve guc kaynagini tavsiye edersiniz... piyasaya uzak oldugum icin formları okudum iyice kafam karıstı yaw... mesala palit markayi yeni yeni duymaya basladim... ge force donemi bir arkadaş benim makine... ha bu arada ilginize tesekkurler...
gigabyte gz-x3 yanılmıyorsam onu al içindeki psu fsp üretimi.dh de yazıldı.ort. 400 wat gücü var.pek(üst) wat seviyesi 460 dır.
kasaya 120 ytl ayirdim...930 YTL tuttu deger mi sizce??? (tavsiyelerinize ses karti kasa markasi eklerseniz tam super olur) Yardim lutfen... simdiden tesekkurler.....
güzel arkadaşım oyun bigisayarı demek rahat bilgisayar demektir..oyun bilgisayarı demek uzun zaman pc basında kalmak demektır..sistem topladıktan sonra su kadar param kaldı hangı kasayı alayım demekten ziyade ne tür bir kasa almam gerekır desen daha iyi olur bence...tavsiyeden ziyade sana hemen gidip tower bir kasa almanı öneririm,thermalcooler a bakabilirsin......kasa en önemli şeydir bilgisayarda..topladıgın urunlerın sorunsuz sessiz ve gerektiği ısıda çalışması için şarttır...o yuzden herseyı gusel alıp kasa için az bır mıktar ayırman haksızlık olur ; demek istediğim...kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme