Şimdi Ara

900-950 YTLİK KASA BU HAFTA BU IZDIRAPTAN KURTULMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam... 900-950 YTL aarsı bir butcem var... guncel oyunlari oynayabilecegim basımı agritmayacak kasa toplamak istiyorum....
    EKRAN KARTI:ATİ RADEON 3850 256 MB
    İŞLEMCİ: İNTEL E 6750 (çift çekirdekli sanırsam)2.6 GHZ
    RAM: 800 MGHZ 2 ADET TWİNMOS 1GB RAM
    ANAKART: GİGABYTE DS3 1333 FPS
    HARD DİSK: SAMSUNG 250 GB
    LG DWD RWR

kasaya 120 ytl ayirdim...930 YTL tuttu deger mi sizce???
    (tavsiyelerinize ses karti kasa markasi eklerseniz tam super olur) Yardim lutfen... simdiden tesekkurler.....

• para problemin warsa ses kartı onboard olsun kardeş ;)
  • kasaya 120 ytl vereceğine ucuz bir kasa al içine güzel bir psu tak.
  • hımm..yanlıs bir ifade kullanmısım... kasası 120 ytl gibi(GİGABYTE) tutuyordu...daha ucuz kasa daha yuksek performans benimde isime gelir... yani illa kasasi 120 ytl olsun gibi bir dusuncem yok... sonradan ugrastırmasın yeter...
  • Dandik kasa kesinlikle alma sisteme yazık edersin,dandik kasa alıp psu takıcan diyelim iyi psu alsan yine baya bi para tutucak, benim önerim bu kasayı almandan yana olucak Gigabyte GZ-X3 460W ATX
  • Önerilicek bişey bırakmamışın valla güzel config. oluşturmussun.Kasa ben de gigabyte poseidon var çokçok memnunum valla.CF için biraz dar oldu ama yinede çok güzel.Ses kartını bencede bosver.
  • 1. AMD - ATHLON 64 X2 4800+ AM2 2.5 ghz
    2. GIGABYTE - M56-S3
    3. VERITECH - 2 GB DDR2 800
    4. PALIT - 8800GT SUPER+1GB (!!!!!!)
    5. SAMSUNG - 250 GB SATA2 NCQ
    6. ASUS - 1814BLT SATA

TOPLAM
    750,52 YTL. + KDV
    KDV DAHİL
    885,61 YTL.

Yukardakilerden

dwdrw yu SAMSUNG - SH-S203B yaparsak
    ramide 2x2gb=4GB ddr2800 mhz yaparsak
    KDV DAHİL
    929,42 YTL. Tutuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ramlari veritech yaparsan daha ii olur,,kasa gz x3,,gerisi gzL
  • intel sistem daha iyidir hacım boşver sen amd 4000 lerle uğraşma
  • Palit mi- Ati Radeon mu peki...formda dikkatimi ceken oldukca palit kullanan var...bir kıyaslamak gerekirse???
  • sarikanarya567
    yanlış bir yönlendirme, kasalar sessizlik ve özellikle soğutma için alınırlar, ucuz kasalar sağlam olmadıkları gibi iyi soğutamazlar...

saphirt
    3850 yada 8800GT seçin bütçenize göre, ama 8800gt durumunda kasa ve güç kaynağı iyileştirilmeli
  • ne marka güçlendirilmis kasa ve guc kaynagini tavsiye edersiniz... piyasaya uzak oldugum icin formları okudum iyice kafam karıstı yaw... mesala palit markayi yeni yeni duymaya basladim... ge force donemi bir arkadaş benim makine... ha bu arada ilginize tesekkurler...
  • gigabyte gz-x3 yanılmıyorsam onu al içindeki psu fsp üretimi.dh de yazıldı.ort. 400 wat gücü var.pek(üst) wat seviyesi 460 dır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saphirt

arkadaslar selam... 900-950 YTL aarsı bir butcem var... guncel oyunlari oynayabilecegim basımı agritmayacak kasa toplamak istiyorum....
    EKRAN KARTI:ATİ RADEON 3850 256 MB
    İŞLEMCİ: İNTEL E 6750 (çift çekirdekli sanırsam)2.6 GHZ
    RAM: 800 MGHZ 2 ADET TWİNMOS 1GB RAM
    ANAKART: GİGABYTE DS3 1333 FPS
    HARD DİSK: SAMSUNG 250 GB
    LG DWD RWR

kasaya 120 ytl ayirdim...930 YTL tuttu deger mi sizce???
    (tavsiyelerinize ses karti kasa markasi eklerseniz tam super olur) Yardim lutfen... simdiden tesekkurler.....

güzel arkadaşım oyun bigisayarı demek rahat bilgisayar demektir..oyun bilgisayarı demek uzun zaman pc basında kalmak demektır..sistem topladıktan sonra su kadar param kaldı hangı kasayı alayım demekten ziyade ne tür bir kasa almam gerekır desen daha iyi olur bence...tavsiyeden ziyade sana hemen gidip tower bir kasa almanı öneririm,thermalcooler a bakabilirsin......kasa en önemli şeydir bilgisayarda..topladıgın urunlerın sorunsuz sessiz ve gerektiği ısıda çalışması için şarttır...o yuzden herseyı gusel alıp kasa için az bır mıktar ayırman haksızlık olur ; demek istediğim...kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.