Bildirim
900 liraya xperia zr alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzel telefon ama Xperia z daha mantıklı bence n11 de kupon falan
1000 civarına geliyor hatta temiz 2ci el z2 alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zr ile z nin donanımları aynı değil mi? Çözünürlük farkından zr nin performansı daha yüksek olmaz mı? -
Z hertürlü zr den üstünde bir telefon.. Kıyasla.com bak istersen
kiyas.la ya pek itibar etmiyorum kullanıcı yorumlraı daha önemli benim için ama baktığımdada cpu ve ram de bir fark göremedim tasarım vs önemli değil benim için. -
Sony xperia zr sony xperia z den daha iyi performans verir cozunurlukten dolayi
900 liraya daha iyi alternatif var mı? -
Zr çok güzel bir telefon ama z ekran batarya kamera konusunda daha iyi z nin ekranı çizilmez hem dayanıklı benim hanımda z bende z2 var. Z z2 den kaliteli fotoğraf çekiyor. Geçenlerde kuzene z1 aldık emin ol z ondan bile karizmatik karar senin
1000 tl ye kadar android cihazlardan uzun süreli performans bekleyemeyiz WP cihazlarada bakabilirsiniz bütçenizi zorlamadan -
istediğim uygulamalar wp mağazada yok ve arayüzü çok sıkıcı geliyor
Kararını Z den yana vermen taraftarıyım bende. Hatta bulabilirsen temiz Z2 daha iyi bir seçim olacaktır. Z yi 2 sene kadar kullandım. Çok güzel bir cihaz. Şu anda Z2 kullanıyorum çok çok daha iyi bir cihaz. Şarj derdin olmuyor bir kere. -
o fiyata zr'yi iyi bulmuşsun bence alınır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X